Tuesday, October 5, 2010

Min fina vinst är ett vackert/roligt julklappstips!

 

_MG_4663

Heej!

Denna underbara bok vann jag hos Jes med bloggen Vita villa vila (TACK!). En rolig bok för mor/far föräldrar att fylla med alla deras livs erfarenheter till barnbarnen att läsa! Boken kommer från Fill and Tell. Går ni in där kan ni bläddra i boken.

Vet ni…Min man har äntligen fått ett dagtidsjobb! Att ha 4 små barn och gå skift har tagit ut sin rätt och nätterna har blivit olidliga. Men nu har han fått jobb som lageradministratör på dagtid :). Det är fortfarande för ssab men numer som tjänsteman.

Ska bli skönt med rutiner även om det känns lite vemodigt att förlora tiden man har tillsammans hemma på friveckorna. Men hur som haver lyser han av glädje och det överväger allt!

Nu ska vi lägga oss i sängen och titta på några serier innan vi sluter våra tunga….

God natt kära vänner

7 comments:

Bejben said...

Härligt med dagjobbet, det kommer säkert göra underverk för er alla!

Ta och mys lite nu med mannen!

kram på dig!

Livsnjutaren said...

Bra med boktips. Skönt med jobbet åt mannen. Önskar min sambo också kunde få dagjobb. Han jobbar så han är hemma kl 00 varannan vecka. Då snarkar jag redan. Inte mycket till kvalitets liv den vackan. Och den andra veckan har vi 5 barn hemma på veckodagarna och 8 på helgen. Tufft liv här.

Grodmamman said...

Har en man som jobbar skift och det är ganska mycket värt att ha ett dagjobb där man är tillsammans på kvällarna. Min man jobbade mycket mer helger och kvällar tidigare och vi värderar tiden tillsammans på kvällarna nu mycket mer.
Kram

Ett Vitare Hem said...

Grattis till vinsten och så underbart att han fått dagtidsjobb och det kan förenkla tillvaron lite!
Ha en finfin dag!
Kram/LenaS

Lantliga drömmar said...

Vilken härlig bok ! Nilla

StrandviksVillan said...

Så kul att det ordnade sig med jobbet för din man!!
Vilken snygg tallrikshylla han gjort, jag ska ta och visa den för min gubbe och hoppas han har tid att göra en nån gång. Nu ligger ju alla mina fina loppistallrikar bara i skåpet...

Må så gott! kram på dig!

Mitt skabbiga chica hus said...

Hej goding!

Jag säger som jag skrev till Anette...vill du att jag shoppar lite kuddar och skickar? Finns i home butiken precis bredvid jobbet nämligen...:o)
Let me know bara.

Ps. Men det gäller bara dig och inte alla dina läsare;o)

Puss o kram
Mia