Tuesday, April 17, 2012

Tur man har en ;)IMG_8381
Titta inte på dom rundade portalerna. Dom är hemska, jag vet. I sinom tid….:)


Go kväll darlings!
Idag är inte bloggerskan på topp. Dyng förkyld, ont i bihålorna & kroppen känns feberhög…  Men inget ett par tabletter och lite sömn kan råda bot på eller hur ;)
Igår bad jag Marcus göra en liten tallrikshylla åt mig. Tog en timme sen kommer han upp med den lilla söta. Lyckliga jag :) Har lite svårt att släppa taget om min gröna griffeltavla/skåp. Ska bära runt lite och se var den kan tänkas hamna, annars får den lilla hyllan hitta en annan plats *ler*Diptych 1


Den som kommer hit för första gången måste tro att vi är världens renlevnads människor. Böcker på hög om hälsosam kost men ack vad skenet bedrar *fniss*IMG_8372


Åter igen sitter jag här bredvid min man som tittar på hockey…. Börjar bli en ful ovana detta ;) Kan det vara så att Erika naggar lite på att vara en god fru?!
Jag som hatar hockey är måttligt road *hurmf*
Vad tycker ni tjejer? Kollar ni på hockey – fotboll? Kollar er andra hälft? Vad tycker ni?
Nu ska jag lägga fram barnens kläder och sen sova bort mitt onda.
Natti natti min vän*

15 comments:

No34 said...

Händig make du har Erika!! Tallrikshyllan är jättefin..! Jadu, hockey, hockey och åter hockey innan det går över till fotboll, fotboll, för att sen gå över till sommar-os.... suck!! Själv föredrar ja längdskidor och friidrott:) Krya-på Dig-kram skickas över till Dig!! Kate

Angelica Little Corner of Crafts said...

Vilken fin hylla han gjort!!
Här tittas INTe på hockey av mig. Sambon är hos grannen och glor! Jag har dansat zumba.. eller ja.. dansat och dansat.. jag har försökt rör mig i någon typ av takt! Haha!!
Kram och friska på dig!

Grodmamman said...

Duktig han är på att snickra!:)
Känner igen det där med runda valv... Vårt sista försvann nu i mars.
Hockey är ingen favoritsport för mig, men annars tittar vi på en hel del sport tillsammans jag och maken.
Kram

Anonymous said...

Detsamma, sitter också bredvid min man som tittar på hockey. Tack och lov så är det snart över med slutspelet!

Superfint hem!

Sofia

Kristin i Villa Hillbo said...

En superfin tallrikshylla du fått!
Jorå, hockey och fotboll är det som gäller här hemma. Och jag har nog faktiskt lärt mig att gilla det jag också.. :)
Krya på dig!

Johanna Stålros said...

Snygg! Hockeyn missade jag -valde en konsert med Lalhe i stället;) Kramar

Tinas bo said...

WOW! Vilken flink och duktig man du har!! Tallrikhyllan blev ju bara sååå fin!! :)

Jag bara ääälskar hockey!! Speciellt VM eller Olympiaspel... så jag vet vem jag ska heja på, SVERIGE så klart!!
Tyvärr visar de inte nåt här, så det blir sportkanaler då...

Krya på dig,gumman!
Kram Tina

Ewa said...

Hej, vilken händig man du har!! Så fin hylla!!!
Ja ser på hockeyn med gubben...gillar hockey...kan se annan sport me! han är med mej o hjälper mej i stallet o jag gör sällskap vid sporten...ge o ta!
Hoppas du är piggare snart igen
Kram
Ewa

Anonymous said...

Här tittas minsann på hockey,men helst VM :) Kanske du "offrade" dig med lite hockeymys med mannen för att sedan lite snällt lägga fram en önskan om en vägghylla;)?? Han är i alla fall jätteduktig att snickra,den blev superfin! Var nu rädd om dig & krya på dig gumman. Kram Kram

Anna said...

Nej fy bevare mig väl... Känner att jag mår bättre om jag tar mig för att göra något annat då! Oftast klickar min man ändå om till annan, mer fruanpassad kanal, för att hålla mig kvar. Så, som tur är finns väl inte sååå mycket intresse för sporten..till min fördel. Annars är det väl oxå en bra sak att vi har våra intressen, så man gör lite olika saker. Det jag kan känna, är att jag har SÅÅ svårt att göra hushållssysslor om det ska tittas på sport. Då känner jag att jag "slavar", så antingen jobbar jag eller "roar" mig med pyssel, blogg eller måleri!! Kram på Dig och TACK!!

Titti said...

En jättefin hylla =) Här tittas det på hockey ...vi är en ganska hockeytokig familj och ska jag vara ärlig tycker jag det är såååå långt kvar till hösten när man äntligen får gå in i ishallarna igen ;). Fast det är klart att jag älskar sommaren oxå ...

Emilias Ljuva Ting said...

Tänkte kika in och tipsa dig om en tävling som pågår på min blogg just nu. Kika gärna in :)

Kram Emilia

Fröken Gredelin said...

Jag måste säga att jag tycker att det är lite trist att många tjejer slår ifrån sig när det vankas sport. Det blir lite som att man inte "kan" gilla hockey/fotbolll när man är kvinna men det går bra med konståkning och hästhoppning, typ... Att se en hockeymatch live eller att få stå på läktaren när den allsvenska premiären sker slår varenda konsert och teater jag någonsin varit på!!:)

Sambon gillar också hockey men som göteborgare är han Frölunda-supporter medan jag är värmlänning och älskar mitt Färjestad. Mina föräldrar gillar också sport och de har tagit med mig på både hockey och fotboll genom åren.

emmashem said...

Men hallå...fixar han en tallrikshylla till dig bara så där, och så snabbt!! Jag skulle kunna offra en kväll med hockey om jag finge något snickrat så fort. Men jag får snickra själv så här blir minsann ingen hockey;)
Krya på dig!
Kram Emma

Det vita dårhuset said...

Det spelar ingen roll vad det är för sport. Jag tittar inte på det överlag. Men just hockey har jag definitivt aldrig gillat, detsamma gäller fotboll. De flesta kvinnor runt mig gillar hockey så jag har inte den "fördomen". MEN! Efter att ha genomlidit några matcher nu sista veckorna känner jag inte samma avsky ;) Och jag skulle mer än gärna gå och titta på en match live och känna på denna enorma känsla så många pratar om!
Vem vet.... Kanske sitter jag här helt hockey frälst snart om det här fortsätter ;) Har ju faktiskt 3 pojkar och med all säkerhet kommer nån utan dom sitta bredvid farsan och titta :))
Kram Erika