Wednesday, April 11, 2012

Men hur skulle jag kunna?!


Som många andra bloggare har man ibland funderingar på att lägga ner bloggen men hur skulle jag kunna det med erat otroligt fina stöd! När man lägger ut något som ligger en varmt om hjärtat och får sån respons. Det är inte bara det att ni stöder mig och ger mig medvind utan glädjen att få läsa era spännande kommentarer gör det guld värt att blogga. Inser snabbt att man inte är ensam och världen känns som en mindre ensam plats att vandra.
Rött hjärta
IMG_8279
Noels stol har fått ny färg. Oh yes, den blev svart *fniss* Man ser blicken i vissa ögon som säger: Va fan håller hon på med?!! Man ser att dom tittar med en gnutta förakt till det jag stolt kallar mitt alldeles egna intresse.  Men jag är inte den som bryr mig i vad folk tycker eller tänker om mig så jag fortsätter måla mina möbler med ett leende *blink*
Efter dom förra kommentarerna om att jag måste ha ADHD och att det skulle vara några allvarliga fel på mig för att jag håller på som jag gör sa min man:
Fasiken, vi tar och redigerar bordet i Photoshop till olika färger så kan du lägga ut att du målar om - och om - och om. DET lär ge dom något att fundera över :) Kontentan var att han förundras över människors förmåga att “leva” genom andras… Människor som finner intresse av att älta det andra gör istället för att bygga upp ett eget liv som förgyller vardagen.
Tur man har ynglat av sig en del och slipper detta bekymmer *ler*
Nu ska jag busa lite med mina yngel innan bed time.
Kram***

13 comments:

Vita Falkens Lantliv said...

Hej vännen!

Du gör helt klart i att skita i vad andra tycker ♥
Ja vem har inte laster, gumman??? Just nu är jag med inne i en riktig gotte period :( Men men vad fan .....vi lever ju bara en gång;) hahah

Ha det bäst!

Kram Susanne

Johanna Stålros said...

Va har någon idiot skrivit så???? Ahhh jag blir så arg!!! Ta åt dig alla fina kommentarer, skulle du sluta blogga skulle det bli en stooor tomhet- så lägg ner den tanken va;) Kram fina

Anonymous said...

Jag tror att du ger mer med din blogg än tar......
Måla måla det är livet det. Gång på gång om och om!!
Kramen
AC

Fotograf Cecilia Möller said...

Ja den här gången hittade jag henne på min karls sida av släkten. Tycker hon ser ut som en saga. Galet kul att hon blir bra på foto också. Ska bli kul att prova på att fota dig snart.... :)

Livsnjutaren said...

Nääää inte sluta blogga. Så har jag också tänkt. Men då tar jag paus en dag. Det känns ju som det har blivit en liten familj i bloggandet. Även om man inte alltid skriver kommentarer så är man lite varstans varje dag och läser runt. Inte kan väl någon gnälla över om du vill måla om något? Knäppt isåfall. Den svarta barnstolen bryter av jättesnyggt mot det vita.Kram/fia.

Linas Vita Hem said...

Hej Erika!
Tror det är av ren avundsjuka som folk skriver såna kommentarer. Det är väl underbart om man orkar fixa och greja så mycket som du, tycker du är super duktig!:)
Sen lite tankar om ditt förra inlägg, om detta socker! Har själv levt med ett sockerberoende i större delen av mitt liv. Men har äntligen hittat något som funkar för mig, och för min familj. Jag har i 7 månader ätit lchf-kost och tycker det är helt suveränt! Har fått bort min "ätstörning" och sockerberoende med hjälp av detta och som bonus gått ner 28 kilo. Och det bästa är att mina matvanor passar även min karl och två barn, är bara att lägga till de kolhydrater som behövs. En stor fördel är att det man lagar det mesta man kan ekologiskt plus med så rena råvaror som möjligt. Vill du veta mer så skriv gärna och fråga! Bara som ett litet tips tänkte jag!:) Stor kram

Photo by Maria said...

Finns många olika sorters människor, som tur är så är de flesta av den bra sorten..
Tänk att en del orkar bry sig så mycket om andra och tycka en massa.. Gör det som passar dig och vill du måla om tusen gånger så gör det.. Jag tycker det blir bra var gång =)

Kram Mia

iessica said...

hejsan
haha jag målar om mina möbler lika ofta som dig om inte ännu mer....älskar att förändra !=) mina vänner o familj ruskar bara på huvudet o säger ...."att du orkar" Men det är jusst det jag gör ...när jag mår bra , då målar jag o skapar , min passion !! så måla på du , det är bara bra för själen=))

tjingeling / jessica

vitapusselbitar by me said...

Förstår inte varför folk ska vara så elaka. Det är ren avenssjuka! Tycker du är en stark tjej och vad energi du måste ha, fasen jag har målat och målat många liter färg i detta hus, kan spy på alla målarburkar och penslar. Beundrar att du har sådan ork och fix inom dig. Ditt hem är underbart, och det är alltid lika roligt att titta in hos dig och se vad du hittat på för BUS! FORTSÄTT med det:)
Och du som är 4barnsmor också! HEJA! jag är nybliven 3barnsmor, och OJ VART TOG TIDEN VÄGEN? hur ska jag få ihop allting. haha!
KRAM ELLE
Kram Elle

Marremus said...

Hej Erika, tittar in här nån gång då och då för att hitta lite inspiration genom din blogg. Jag älskar att måla och ser det lite som ett andningshål eller som en slags terapi. Skit i alla dumma kommentarer, det är bara synd om dem som uttalar sig. Vilket trist liv de måste ha ;-)
Ha en skön kväll!

Sanna - en svart ko ger också vit mjölk said...

Åh, sluta för guds skull inte blogga! Nu när jag änligen fått min drömgård behöver jag inspirationen från dig!
/Sanna

Det Vita Drömhuset said...

Hej hopp!
Älskar din blogg! :)
Har en fråga: var har ni köpt barnstolen som du målat svart?

Kram Åse

Kristin said...

Ja puckon finns det många av överallt! Skit i dom, va fasiken måla på du vet ja!
Avundsjuka kanske, brukar ju vara det!
Så blogga på du!! Trevlig helg!