Sunday, April 17, 2011

Man är bara….

ute och njuter av värmen hela dagarna =)(!) Vi planerar och drömmer oss bort i våra trädgårds planer…

_MG_3105

En av dom är att bygga om stenmuren. Den är så vacker men nu har den börjat rasa ordentligt. Är det någon som vet hur man ska bygga om en mur?_MG_3107

Vi har ingen speciell trädgård och vi har inte brytt oss. Ligger mest en massa leksaker överallt *fniss* Men nu vet vi precis hur den ska se ut med tillbyggnader, murar och plantering. Men det mesta får bli nästa sommar då vi har renoverat så kraftigt senaste åren att krafterna finns inte till mer arbete. Utan i sommar ska vi bara njuta av familjen!

Staket ska upp men annars får det bara bli strösaker. Jag skulle vilja bygga en altan som kommer gå efter hela husets framsida men jag tror inte att vi orkar denna sommar….

Ni då! Vad har ni för trädgårds planer?


Ses när vi ses!

Många kramar Erika

17 comments:

LyckligaPraliner said...

Låter så mysigt med alla som planerar och funderar :) Vi? Jaaa...vi ska väl mest bara försöka överleva allt ogräs...

Anonymous said...

Hej Erika!

Så rätt ni gör i att bara njuta i sommar.

Ibland känner jag faktiskt att det är jobbigt att ha hus. Idag är det en sådan dag. Jag ligger SÅ efter med städningen och stod inte ut längre så jag började städa grundligt. Det tog mig en hel dag och skubba köket. Och då har det varit sol. Ibland VILL man liksom så mycket så jag är rädd att jag kastar bort livet. Fattar du hur jag menar? Njuuuut :-D

Kram Linda

Mina drömmars hus said...

Jag förstår att ni måste vila lite.

Här behövs det göras massor, får se vad vi tar tag i. Vi måste också vila lite, då vi kört stenhårt för länge.
Kram kram
AC

Lycka är ~ Onnea on said...

vi har också en stenmur som vi började på för nåt år sen men som sedan blivit på hälft. bara inspirationen faller oss på ska den fixas klar. men vi har så stora stenar i den att man orkar inte lyfta på dem själv så vi behöver nån maskin tex, grävskopa eller så.
ha en fin kommande vecka. hoppas vårvädret är lika varmt och soligt.
~marita~

Susanne said...

Vi har massor av planer....växthuset som vi byggde förra året tog mycket stryk i vinter så det ska fixas...sen blir det mer insynsskydd och gärna lite vatten ;))
kram susanne

Hemma hos Märtha said...

Roligt med drömmar och planer...:-) Vi ska skaffa pallkragar och göra om trädgårdslandet, plantera mer fruktträd och bärbuskar....Vi får väl se vad vi hinner....för njuta måste man oxå få unna sig!!
Kram
Anne-Lie

Marits vita skrin said...

Men du då raring:=)

Tidningdebut? Det är nog första och enda gången så jag är sååå glad att det blev såååå bra.

Har du kollat upp Neu lash? Gå in på Nova institutet och fråga.

Kram på dig
Marit

MiaMaria said...

Hejsan Erika!

Här har oxå muren rasat...det gäller bara att stapla rätt och få ett bra stöd bakom...så blir det så bra iallafall ett tag:)

JA, visst har man planer även ute...puh att allt ska ta sån tid ork och pengar förstår inte...det är tur man gillar det....annars hade man väl bott i lägenhet...eller....nja älskar ju att bara öppna dörren o gå ut...:)

Ha det så gott Erika!
MiaMaria

Unknown said...

Klart ni ska passa på att bara njuta, tror man bygger upp ett starkt skal genom att ta små pauser och bara vara. Gör man inte det går man lätt sönder.
Vi ska ta bort trädgårdslandet då det mest är ogräs som växer där. Blir endast några pallkragar iställe. Sen ska vi färdigställa gäststugan ute på sjön.
Ha de bäst, kram Ing-Britt

Malin said...

Vilken underbar blogg du har och vackra bilder! Du hamnar garanterat bland mina favoriter! Titta gärna in till mig också om du har lust, bloggar om lantliv, inredning och fotografering! :)

AnnaHelena said...

Klokt att ta en paus. Ibland är det samma här. Det går inte att hålla på exakt hela tiden, då blir man ju tokig! Vi byggde ut huset i höstas, och det har satt sina spår i trädgården...Så behov och planer finns det gott om, frågan är bara var man ska börja...?

Kram // AH

majra1 said...

Det gör ni rätt i.. njut av denna sommar. Ge tiden åt varandra och bara mys. :)
Vi ska bygga en altan på framsidan i år.

Mari

Lilla Brödhult said...

Ja vilket härligt väder vi har haft, då ska man bara njuta och vara..
Vi har lite planer på att ev bygga en altan och lägga en grusgång eller nya plattor...
Ha nu en solig och härlig vecka kram Helene

Lisa said...

Hej! Ni gör helt rätt i att bara ta det lugnt och njuta av varandra tycker jag.

Vi håller på med ett husbygge så för oss blir det inte så mycket vila den här sommaren men den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge sägs det ju, så vi får ta det lugnt i vinter istället ;)

Du har en jättetrevlig blogg!!

// Lisa

Vit som snö said...

Planering är egentligen halva nöjet:)
Under vintern ritar jag o skissar vad jag vill göra under sommaren...
Jag kan tyvärr inget om murbyggen men du kan nog hitta på nätet hur man gör.
Jag ska inte skriva mina planer för det blir en bok;) Men ett mål för mej är att inte göra alla planer utan ta det lugnt oxå;))
Ha en fin påskvecka!
Kram Cilla

me and alice said...

Hej vännen!
Vad härligt att ni bara ska vara i sommar! Låter toppen. Här händer inte heller mycket i sommar. Ska försöka njuta lite extra istället och bara småpyssla.
Ni har ju redan så fint i er trädgård.
Älskar muren, en sån skulle jag också vilja ha någonstans...
kraaam Susanne

jessikan said...

Jag har 1000000 planer för trädgården och har haft de 4 åren vi bott här men INGEN har liksom blivit av.... kanske det är dags i sommar och då ska vi ta fram det gamla trädgårdslandet, putsa till vårt gamla garage, gör två naturuteplatser, putsa om väggen som blev svart när ena sonen hade grillfest förra året och slängde kolen i trädgårdskärlet morronen efter....., laga trappen.. nä jag kan inte fortsätta de blir hemskt för dej att läsa, men blir ett projekt av är det ett steg i rätt riktning :P

Kram J