Tuesday, March 29, 2011

Ber om eran hjälp!!

Noel

Mitt älskade lilla busfrö tyckte det var mer roande att leka med chokladpuddingen än att äta den :) Förra ggn han såg ut så här var det choklad bollar som hittat ansiktet LerMindre road är mamma när hon lämnar 3 skrikande barn på dagis =( Paloma och Nicodemus gråter oftast men det går över fort och sen vill dom knappt hem. Och igår grät Noel också….Mindre roligt när dom är så små. Men han blir glad efter en stund och leker med barnen =) Tänk att alla mina varit/är mamma grisar…..

Men nu till min fråga!

Ni är ju några som är in här så jag hoppas det finns någon som vet ett bra ställe för oss att åka med barnen i sommar? Med bra stugor som tar 6 p?! Och med en attraktion i närheten. Djurpark, tivoli etc.….

Förra sommaren var vi med Annelen och hennes familj i Eskilstuna vilket var jätte bra! Bra park (Eskilstuna zoo) och riktigt trevliga stugor. I år åker vi tillsammans igen men det skulle vara skoj att prova något nytt. Så om ni har något tips får ni GÄRNA skriva en rad till detta inlägg.

Kramar Erika

20 comments:

Amanda said...

Vi var alltid till Furuvik när vi var små :) Passar alla åldrar!

Kram Amanda

Livingroom said...

Vi är alla somrar pä Åland. Viking Line hyr ut stugor. Åland ärlitet så det e lått at köra omkring och där finns massor att se (inte djurpark...). Kolla på Viking Lines sidor www.vikingline.se så kan du se stugorna och lsa mer. Rekommenderar varmt.

Vita rosor och förgätmigej said...

Men vilken underbar unge du har där! :0) Ler stort när jag ser bilden!!! Förstår kanske om du inte är fullt lika road när du står och torkar förtvivlat, men när det sitter på någon annans barn är det guuulligt! ;0)

Hmmm, resemål till en storfamilj... Ja, du något jag också behöver hjälp med. Funderar så smått på Kolmården i år men det är nog rätt dyrt. Vet att de har ett hotell som heter Vildmarkshotellet och det ska tydligen vara superbra när man reser med barn. Inte allt för långt att åka i alla fall...

Kraaam gumman/ Anna

dagdrömmar i vitt said...

Någon hade i alla fall kul;)
Jag vet ett kanon ställe för barnfamiljer. I Danmark finns ett vattenpalats mm. Man kan bada ute och inne. Stugor finns på området. Kommer bara inte på vad det heter, det sitter på tungan.. Någon som vet??? Tror det ligger nära Köpenhamn, så det är lätt att ta sig dit med bron.
Kramkram / nettan

Lottas Fotografi said...

Ett hett tips på resmål om du frågar mina barn är Muminvärlden i Finland. Då får man en spännande båtresa också! Vi har varit där två gånger och barnen vill dit igen. Kan verkligen rekommenderas!

Hälsningar Lotta

Galleri Hönshuset said...

Halloj

JO tack det är bara bra. Jag mår som en prinsessa (?) när jag är gravid vettu =)Oförskämt bra faktiskt. Tidiga sammandragningar som kommer och går flera ggr /dag men så länge dem går över och det inte gör ont så...
Det är ju det som är det "värsta" när man mår så här bra när man är gravid att man kan ju inte säga att det här var den sista =))))) ...du vet va?... haha.

Skulle kunna tänka mig en till faktiskt och det roliga är att när jag nämner det hemma så tittar han bara på mig, men jag får aldrig ett NEJ helller =)

Skitkul och läsa om dina förlossningar. Det är ju så häftigt att föda barn.

Ha en toppenkväll tjejen. Kram Pirre

Angelica Little Corner of Crafts said...

Sunne Swecamp Kolsnäs tror jag stället heter, som jag tänker på!
Ett roligt ställe med camping i anslutning till bad/pool-området där både väldigt stora barn (barnsliga vuxna) och små barn kan ha kul!

annaslantliv said...

Jag skulle just tipsa om Lalandia, det är det som Nettan menar antagligen. Verkligen toppen, på alla vis! Men långt att åka...
Vattenland, lekland, djurparker legoland, vi hann med massor, och det är ju Danmark...
Toppen!

Anna

Grodmamman said...

Jag tänkte direkt på Skara Sommarland. Man kan hyra paketresor med stuga och inträde i en eller två dagar. Där finns saker för alla åldrar och man kan bada om det är väder till det.
Härlig bild på busungen!:)
Kram

Anonymous said...

Heeej Erika! Jag vill tipsa om ett ställe som ligger mig väldigt varmt om hjärtat och det är Öland! Har varit där ca 20 ggr på sem o jag älskar det, likaså Alva! De har Ölands Djurpark och vatten landet i Färjestaden! Stugor o boende kan inte va svårt att hitta där! Slottsruinen i Borgholm, inte långt från Färjestaden, ca 3,5 mil. De hade "riddar tema" där förra året som vi var på. Du har Långe Jan o Långe Erik (fyrar)som man kan gå upp i, om man törs. Det finns Gokartbanor överallt. Och Borgholms stad en sommarkväll är helt underbart! :)Prova! Jag o Alva åker dit i sommar igen m mormor o morfar o bor på gården där vi alltid bott m kor o koskit! Uuuunderbart! Lycka till! Kram! Maria B

Systrarna Virrpannor said...

Hej!

Har inga barn, men längtar väldigt mycket men har ändå några tips.

Stockholm samt Göteborg brukar ha hotellpaket, där barnen bor gratis (vet dock inte hur många, men antar att det funkar med 4 barn.) och sen ingår en hel del.
Så kika in på:http://www.destination-stockholm.se
Skönt att bo på hotell med frukost :)

Ett annat trevligt alternativ är Kolmården. Funkar även som vuxen :)
Varit där med en tjej jag är kontaktperson åt samt konferens med jobbet samt när jag var liten.
Vi bodde då på vilmarkshotellet och där har de bla. barnbuffe samt att barnen får måla på duken :)

Kram Mia

Unknown said...

Hej goa Erik!
Skrattade gott åt dina förlossningsminnen. Mera sådan inlägg här i bloggvärlden (även om jag är lite återhållsam).
Härlig liten chokladunge du har. Semester, detta ständiga bekymmer tills man har bestämt sig. Vi har inte åkt så mycket i Sverige med barnen då vi tycker den absoluta avkopplingen och upplevelsen för hela familjen är att åka till medelhavet. Vi har åkt med Ving och bor på deras Sunwing, speciellt anpassat för barn. Nu kostar det ju en del så det är inte lätt att få ihop det. Men vi har kommit på att de blir dyrt här hemma med. Där vi åker till äter t ex barnen gratis, bara en såda sak. I Sverige har vi varit i Smögen, Solviks camping. Strosat på smögenbryggan och åkt till Nordens ark.

Hoppas du får bra tips och er semester blir bra. Själ längtar jag till vår....två veckor på Mallorca ♥

Kram Anna

Unknown said...

Erika sa det vara såklart, får inte med den sista bokstaven hihi.

Hjärtan på tråd said...

Då måste jag tipsa om High Chaparal.... Barnen kommer att älska det och även ni vuxna. Ligger i Småland... här har du en länk till hemsidan.
http://www.highchaparal.se/
De har ofta kanon bra paket erbjudande... och campingen jämte är helt underbar med en konstgjord bad sjö och super mysig lekplats för barn i alla åldrar.
Stugorna är fräscha och rymliga även för den stora familjen.
MVH Selena

Anonymous said...

danmark - Lalandia

Ett Vitare Hem said...

Utan tvekan Astrid Lindgrens värld, även mina stora/vuxna tonåringar vill gärna åka dit igen ;o)
Ha en riktigt härlig onsdag!
Kram/Lena

mysiga heestrand said...

Hej Erika!
Camilla min dotter har ett jättefint vandrarhem här i Heestrand. Det ligger i anslutning till vår butik, Kika gärna in på Kustnara.com eller på hennes blogg http://kustnaraheestrand.blogspot.com/. Det finns stora rum för 6 personer.
Nordens Ark ligger 15 -20 minuters bilfärd härifrån. Det är 150 m till havet. Barnen brukar älska att fiska krabbor från bryggorna.
Dina barn är bara helt underbara.
Kram Marita i Heestrand

Therese♥ said...

Leksand sommarland? Kålmården? Åååå jag vill också semestra i sverige i sommar. Kanske möts våra vägar Erika ;) Kram på dej.

Jag och prinsarna said...

Hejsan!
Här kommer ett till semestertips till er. 2 år i rad har vi campat i Varberg och vi kommer helt klart fortsätta med den traditionen. Supermysig sommarstad med massa campingar, underbara stränder, en stor nöjespark som heter fun city, båthamn, en fästning att utforska, kvällsunderhållning, mysigt centrum med massa butiker och massa, massa mer. Sen att det bara är ca 2 mil till ullared skadar ju inte heller ;)
Kram Emelie

Anonymous said...

Tjo!Kolla furuviks parken!det finns en camping som hete rullsand,som även har stugor att hyra!
Om du har ica kort så brukar dom ha erbjudanden till barn familjer,vi åkte till kolmården med ett sådant erbjudande för några år sedan,va kanon.
Följer för övrigt din blogg,men har alldrig komenterat...men nu så hade gott å sluta inte blogga...Du ger mig insperation JB