Saturday, September 18, 2010

Ikväll ska vi ha skoj!

 

 

_MG_4082

* Bilder från våran älskade Williams rum. Sängen är ny och kommer från sängvaruhuset i Borlänge*



Good morning everybody!

How are you this morning? Här är det bara bra. Känner mig lite busig idag :)

Ikväll blir det utgång med underbara vännerna och det är dags för Erika att bli lite vild *ler*. Jag har så mycket energi i mig som bara väntar att få komma loss (!). Var länge sen dessa stolpar fått skaka loss på ett dansgolv….

Jag och Annelen spenderade nästan 3 timmar al alena på Kupolen i Torsdags kväll och shoppade oss en aningen snyggare *hurmf*. Det var helt underbart att få vara ensamma och bara strosa runt i butikerna. Vi stannade upp och käkade en bit mat och hade det allmänt trevligt tillsammans. Lovely! 

 

_MG_4075

Men igår hade jag lust att bara slänga mig framför tåget..…

Ni vet…4 barn på 6 år….Det gör under med kroppen vilket jag fick svart på vitt idag! Man sitter här hemma och antingen föder barn eller är man gravid så några BH köp de senaste åren har inte varit aktuellt (förutom amnings bh:n).

Men idag sa mannen när vi stod bredvid underverket i stan:

- Gå in nu och köp dig något sexigt. 

-Jajamensan sa jag och flög ur bilen!

Går in med mina fröpåsar skitglad för att äntligen få en ny sexig BH. Men tror ni?! Nej, nej nej, nej nej…….. Efter att ha provat ett X  antal bh:n kvarstod bara fakta: Erikas tuttar är inte vad de en gång varit!!  Vill jag ah en BH som sitter snyggt utan att få brösten att dela sig i 2 eller bli platta som pannkakor var det bara att glömma allt var spets heter.. Det enda som kvarstod var dom extremt snygga heltäckande , absolut no sex appeal bh:na kvar..

Och naturligtvis kommer det in en tjej medans jag står där i min förtvivlan och ber om en båglös bh. Varför då?- säger expediten. Därför att jag precis har lagt in silikon.                   Men stick och brinn!… (*fniss*)

Jaja, jag slängde tuttarna på ryggen och gick hem med min osexiga bh……


Vilket som tänker jag ha en jätte trevlig kväll och hoppas ni får detsamma!



Lämnar er med en något galen bild på mina barn. Bara kolla Noel, Hi hiii

IMG_3419

 

17 comments:

Jen said...

Åååå...vilka fina tapeter med blåa stjärnor. Vill se mer blider på hans rum.

Hoppas att du får en rolig lördagkväll! Kram Jen

Anonymous said...

Syster...syster :) Vilken underbar bild på barnen,hihhi så söta<3
Förstår att det är en svår känsla med brösten men min sponsor skrev nåt vackert en gång...
"You are beautiful no matter what your mind tells you. That´s a fact. If you are aware of your own beauty and accept your own beauty, the opinions of others doesn´t affect you at all" Ha nu en jätterolig kväll, jag älskar dig syster :))

Lantliga drömmar said...

Jag sitter här och bara fnissar, känner så väl igen mig i det du berättar om bh köp. Har själv fött 3 barn och man är väl kanske inte helt fit for fight. Men jag har hittat helt underbara och lite sexiga bh:s på Miss Mary of sweden, lite dyra men helt klart värt priset. Hoppas du får en riktigt härlig kväll. Nilla

Malmkakan said...

Vilken underbar bild på era barn!

Erika vad du är rolig...
Men du är så vacker och kommer ju bli ännu snyggare och vackrare i dina inköp från tjejkvällen på Kupolen. Verkar som ni haft en trevlig shoppingtur!

Kram och rocka loss ikväll!
/ Cecilia

Anonymous said...

Hej Erika.Vilken underbar bild på barna.Jag tycker att Noel ser vildast ut.HAAAAhAAA.Ha så kul med förståndet.Kram mamma

lottens vita och gröna said...

underbara erika, du är såååååå härlig, vad fasen gör det om man titsen på ryggen när man har en sååååååån härlig skara ungar!!!
må gott, varmkram lotten

och ha sååååååååååå nedrans kul nu ikväll!

Emelie said...

Heej :-) Vilka godingar du har! Va kul med utgång, måste ju lägga upp en bild på partyoutfiten sen ;-)

Dessie said...

Vilka go-råttor du har där hemma! =) Ja jag rullar upp tissarna i min gamla bh och vägrar gå och prova en ny, för att inte bli besviken på mina två små föredettingar! *ha ha*

Ha en bra dag.

Kram Dessie

Anonymous said...

Vad fin den är, eran barnaskara! Ha så jätte skojsigt i kväll, men ta det liite lugnt..... Kram Maria B

Systrarna Virrpannor said...

Hoppas ni får riktigt kul i kväll, och att ni får svänga på era lurviga *ler*

Så himla fina barn du har!!

//Mia

Tjohalia said...

Det är ett riktigt fint rum, det känns som jag vill börja med min Dominics sovrum nu, men måste vänta lite till, bra att få inspiration. :-)
Bh:n, mina är inte heller som de varit, trots jag bara har fött två! Det är bara glömma de gamla goa fina bröst man hade innan och tycka att det man har nu är fin på annat sätt. ;-)
Jag tror din man tycker de är goa ändå.:-)
Kraam!

Anonymous said...

Hej hjärtat:) Haha..känner igen bh problemet. Mina tuttar är ändå relativt stora efter 2 amningar. MEN ändå är det SKITSVÅRT att hitta en bh som är sexig..tror faktiskt det inte går om man också ska ha fuktioner som att dom ska lyftas och sitta kvar i lagom höjd. Konstigt är det egentligen eftersom dom flesta inte har silicon!! När jag gick ner en del i vikt tappade jag en storlek och då gick det jättebra. Hittade en svart med spets och rejäl push-up! Yes tänkte jag ÄNTLIGEN kan jag också köpa fint...men va hände..jo, jag gick upp igen!! Visst kanske det var bra, men nu får jag vackert plocka fram dom tråkiga igen.. Bara att ge upp! Man får satsa på trosor istället. Bamsekramis Ninna

Jes/Vita villa vila said...

Hej vännen!!

Kika in till mig vettja :)

Meddela mig ditt namn & adress på mail sedan!
Grattis & stor kram Jes ♥

Anonymous said...

Hej Erika! Sängen blev jättefin trots att den inte är "vit". Hoppas att William sover skönt i sin nya säng. Han har fått ett jättefint rum. Du är så jätteduktig att inreda. Kram från Monica (som sålde sängen)

Jes/Vita villa vila said...

Hej Erika, glöm inte att meddela mig din adress så du kan få din vinst!! :)

KLram Jes ♥

Ullis/Leva på landet said...

Ja du Erika jag hoppas att du fick den där roliga kvällen du ville ha, har för mig att jag läste på fb att det blev så;) Bry dig inte om den där bh:n. Spelar ju ingen roll hur den ser ut under kläderna, huvudsaken att den är skön. Tror du verkligen att maken hinner se hur den ser ut när den sedan ska av???? Nej det spelar alltså ingen roll hur den ser ut då heller......
Ha en bra helg!
Kram Ullis

Tuur said...

ooh what a beauty's!