Sunday, October 20, 2013

SteriliseringIMG_1489
Guten abend!
Hur har ni det därute?  Själv bytte jag inredning i torsdags och drog nog på mig en infektion :-P Feber och smärtor i magen…..Måste nog kolla upp det i morgon :).
Jag har en fråga till er:
Jag fick en förfrågan om varför jag inte steriliserar mig. Vad tycker ni om det?
Trevlig vecka!
Kram Erika

8 comments:

Lindas plats said...

Va vem frågar något sådant??? och varför? det är ju riktigt elakt att säga något sådant
Kram på dig
Linda

Anonymous said...

Krya på dig.
Angående sterilisering så tycker jag att det är upp till var och en. Det beror väl lite på ålder och om man har någon som helst tanke på att det kan vara aktuellt att skaffa fler barn. Det gäller ju att tänka igenom det noga. Tror man får träffa någon kurator eller så om man bestämmer sig för att göra det.
Kram Helena

Anonymous said...

Oförskämt och okänsligt och dumt att fråga tycker jag

Det Vita Drömhuset said...

Men herre?! Vad ligger till grund för den frågan?! Låter som om någon ställer frågor om något den inte har med att göra eller?!

Fint hos er i alla fall! :)

Kram Åse

Photo by Maria said...

Jag har steriliserat mig och tyckte det var ett bra beslut av mig, men det tog tid innan jag bestämde mig..

Kram Mia

Camilla said...

Har faktiskt funderat på detta med sterilisering... För att vara lite privat och intim nu då... Har hormonspiral nu och har haft det i flera omgångar (man byter vart 5:e år) När det senast var dags för mig att byta min spiral så slog tanken mig att jag kanske skulle sterilisera mig. Jag är 44 år har vuxna barn och har inga som helst planer på en sladdis. Men ändå är det något som tar emot. Det känns så definitivt att sterilisera sig. Sen funkar hormonspiralen såbra. Har väldigt få och små blödningar och det är ju bekvämt. Min syster har steriliserat sig och är nöjd med sitt beslut. Det är nog väldigt olika för olika personer och man måste nog tänka efter ordentligt innan man bestämmer sig. Kram!

Daniela said...

Hej Erika! Jag har i flera år läst din blogg, men tror att jag aldrig har skrivit till dig :)Du och ditt vackra hem har gett mycket inspiration genom åren. Sterilisering?? Öh, vad är det för människa som frågar om något sånt?? Och varför? Ha det så bra!

Anonymous said...

Ja men varför i hela friden skulle någon ställa en sådan fråga? Vem tycker att den har med det att göra eller att något du skriver inbjuder till diskussionen? Hade personen ifråga själv funderingar på det och ville ha "råd" eller dela tankar kring ett svårt ämne - för det är det! Det finns säkert andra forum som tar upp detta och inte din blogg!?! /Susanne