Wednesday, November 3, 2010

Välta en ko…..

 

 

_MG_5387

Min älskade man poserar stolt upp sin nya skinnjacka från Jack & Jones.

Byxa, tröja och halsduk kommer också därifrån. 

 

_MG_5306

 

 

Hello gorgeous!

Marcus har börjat dagtid och dagarna rullar på som aldrig förr. Barnen vaknar tiiiidigt efter tidsomställningen så när Marcus kommer hem är det som en gudagåva sänd. Barnen slåss, slåss och så slåss dom lite till. Man kan bli galen för mindre! Igår satte vi Nicodemus på kudden (gjort fel kudden) efter att han bitit William i örat. I en timme skrek han av ilska och jag kan inte räkna hur många gånger vi fick sätta tillbaka honom….Men trägen vinner ;-)

Sen har vi då min man…… Snart tar jag fram bössan och lägger ett skott i arselet på han! För fy tusan vad han snarkar!! Det är jag som tar barnen på nätterna för att han inte behagar att vakna på nätterna och har så gjort i 7 år. Men det räcker inte …..När väl barnen sover så är det han som håller mig vaken med sitt snarkande.

Har ni provat att välta en ko någon gång?  Det är precis så det känns att gång efter gång vända en helt utslagen karl från rygg till sida!  Jag vänder…om så med hjälp av benen men inte då. Rullirull också ligger han på rygg och drar timmer igen. Blir galen *fniss*

I natt fick han så snällt gå ner och lägga sig i soffan efter att jag försökt somna över en timme i hans skönsång. Och det slutar inte där.  Fanskapet blir irriterad varje gång jag vänder honom ! Va! Nä ladies and gentlemän, har ni några tips på hur jag får min man sluta snarka??

 

PS: Nu kommer det rulla in lite utlottningar från olika butiker här på bloggen så håll utkik.

 

Många kramar en mamma som bara vill sova *ler*

19 comments:

NICOLINAS BONING said...

Sorry gumman...har inget bra knep för du gör redan på samma sätt som jag gör här hemma i sängen.
Det enda jag kan trösta dig med är att när mannen i huset har fått "lite för mycket innanför västen" så går det inte ens att rulla honom till sidan!!!
Kan du inte inreda en liten vrå i ett tyst hörn som du kan lägga dig i när du inte kan sova?

Lycka till med sömnen vännen.
Kramar Birgitta

Grodmamman said...

Vad jobbigt att inte få sova!
Har tyvärr inga tips, för jag gör likadant med min make och som föregående talare säger, det blir värre med lite innanför västen!:)
Kram

Det vita dårhuset said...

Jaa du Gittan.... Här blir det lika med lite vått i strupen!
Nej, får bli hundkojan ute på gården för mannen helt enkelt :)

Kram på dig gumman!

mysiga heestrand said...

Finns det inget du kan sätta i näsan på honom. Jag har hört att det finns något sådant. Hör på apoteket. Min son och hans fru har fått en fin tallrikshylla som din man gjort. De var så nöjda med den.
Kram Marita i Heestrand

Bejben said...

lägg en spikmatta bredvid dig, så kan han bara ligga på sidan...rullar han över på rygg gör det garanterat en aningens ont!

Johanna.S said...

vet hur du har det, man knuffar och knuffar men det blir aldrig tyst. Min sambo får sova gästrummet nu för tiden och så sover jag och sonen tillsammans, för efter matdags mitt i natten så går det absolut inte att somna om bredvid karln. hans snarkproblem är nog att han har lagt på sig några extrakilon, så dom ska vi försöka träna bort nu :) kan ju inte leva i separata sovrum hur länge som helst. kram från johanna

Anonymous said...

sy in tennisbollar i pyamasen

Livsnjutaren said...

Vet ärligt inte vad du ska göra. Jag hade också dom problemen i mitt förra liv. Men nu för tiden sover jag som en stock även att min älskling snarkar värre än värst.

Anonymous said...

Hahahahaa...förlåt men det låter så roligt:) Har i alla år fått höra att jag snarkar som fan, men nu har jag träffat en som garanterat är värre:) Prova att använda öronproppar, du hör barnen ändå. Eller gå och fråga på apoteket, finns lite där man kan prova. Funkar inget så boka en läkartid åt mannen
Puss & kram Ninna

Trivsamma förändringar said...

Hej! Det är oerhört frustrerande att ha någon som snarkar så man inte kan sova. Det finns en snarkspray på Apoteket vet jag. Och att sova med öronproppar och försöka vara den som somnar först är mina bästa tips! Ha det bra, o hoppas du får sova gott inatt ;-)

Hanna said...

Hahaha!
Tennisbollarna har jag faktiskt funderat på ett antal gånger, men min karl använder inte pyjamas :/
Han har opererat bort halsmandlarna för att sluta snarka... (han hade även andningsuppehåll förut)
Läkarna sa att det enda som finns att göra nu är att gå ner i vikt... Men din karl ser ju smärt ut, så vikten kan väl inte vara problemet!?
Morsan min har nån slags tandställning mot snarkningen. ...så skicka han till doktorn eller tandläkaren ;)

Ett litet knep har jag faktiskt, som funkar ibland; när jag lyckats vända han på rygg, så lägger jag knät mot hans rygg/bak - obekvämt att rulla ner på ;)

Ha d gott!
Kram Hanna

Anonymous said...

Jag röstar för tennisboll fasttejpad på ryggen :))) Det skulle väl vara sköönt marcus ??:)) Effektivt om inte annat för att få honom att sova på sidan.

Kram Åsa.

Vardag och flärd said...

Problem med snarkande karlar är verkligen ett - PROBLEM! Försök med spikmattan som Bejben sa - jag ska pröva!
Kram Eva

Nyanser av vitt said...

Vilket underbart inlägg. Fast inte kul att inte få sova. Fattar inte hur du orkar. Kul att du är med i min utlottning.
Sov Gott :0)
kram Agneta

Anonymous said...

Snarkspray fungerar! Enda problemet hemma hos oss är nuförtiden att övertala gubben att inta sitt spray. "Jag snarkar inte, du överdriver."
Men testa sprayet, du kan bli glatt överraskad!
h. Susanne

Anonymous said...

Här hemma är det gubben som klagar att jag snarkar... Men det tror jag inte på! Även fast han spelat in oljudet för att övertyga mig =)

Trevlig helg!

/ C.

Anonymous said...

Jag har haft samma problem. Fick tipset att ge min man kosttillskottet MSM. Finns att köpa på ICA Kvarnen i Kvarnsveden. Numera sover jag hela nätterna. Hoppas att det kommer att funka för dig också.

Ha en bra dag!

StrandviksVillan said...

Vet EXAKT hur det är att ligga och lyssna på snarkningar!! Min man snarkar som värst när han är stressad eller helt enkelt FÖR trött, kanske det är så för din också? Något som hjälpt bra för honom är en kortisonnässpray och för mig ÖRONPROPPAR! Hihihi!

Ha det bra gumman!
kram, A-C

♥ Fyra årstider said...

* asgarv*..skulle önska jag fick vara hemma hos dig några timmar:) Det verkar hända så mycket kul *blink*.
Kram Lotta