Friday, November 5, 2010

Just some wood

 

_MG_5581-1

 

_MG_5588

_MG_5423

 

 

Tjaba tjena halooo!

 

Goaste A ( tusen tack ) kom hem med en trälåda och en rolig gammal “koffert” med söta lönnfack i. Älskar gamla saker i slitet trä! Det är någonting som tom Erika klarar av att bryta av det vita med *fniss*.

Min älskade syster har gått på praktik hos Malin Jones. En fotograf som tar helt otroliga bilder! Så nu försöker hon lära mig att fota manuellt vilket inte är det lättaste… Det är ljusinsläpp, slutartid, iso, bländare     …. Blir en salig röra i huvudet kan jag lova. Men någon gång ska det väl sitta :).Jag kan inte ta bra ljusa kort utan blixt men det har sin baksida. Skuggorna som ofta blir kan förstöra ett foto. Malin använder inte blixt för skuggorna som blir men ändå är henne kort helt outstanding! Så det är till att öva, öva och öva *ler*

Trevlig helg på er alla!

Kramar Erika

6 comments:

Dalafrun said...

Du kommer att fixa de utan problem :-D puss puss

Mina drömmars hus said...

Jag är helt galen i gamla trälådor, skulle kunna ha hur många som helst.
Det här med att fota är inte enkelt speciellt när man är amatör med en bra kamera.
Ha en trevlig helg.
AC

Bellan said...

Hej!
Har halkat in här nånstansifrån. Kikar på lite inredningar överallt eftersom vi nyss börjat renovera huset. Vitt är så snyggt och jag behöver inspiration, vilket jag säkert får här i din fina blogg.
Läste bl a ditt inlägg om ADHD som jag själv bloggar om (även Asperger). Livet är inte alltid så lätt men man får hitta avkoppling i bl a att måla möbler :-).
Ha det gott! //Bellan

Malmkakan said...

Visst är det snyggt med gammalt slitet trä. Bryter snyggt mot det vita ;-)

Kul med fotolektioner.

Kram o trevlig helg,
Cecilia

Trivsamma förändringar said...

Gud va kul att ha någon som kan lära en fota riktigt proffisionellt. Förstår att det tar mycket tid att lära sig! Har så länge tänkt gå en fotokurs, antingen för att lära sig att fota bättre eller någon kurs i photoshop för att kunna redigera bilderna.
Ha det så bra, kram Maria
Ps. Jag gillar också gamla trälådor! Ds.

Vit dröm said...

Hej! Vilken fin blogg du har! Jag älskar gamla trälådor, och sockerlådor, tycker dom är såå fina;)
Kram Anna