Thursday, October 9, 2014

Vulva plastik

 

IMG_4208

 

Låter exklusivt va?! Kan tala om att det inte känns lika exklusivt Ler med tungan ute 
I Måndags fick jag äntligen min operation, min vulva plastik. Förstår att det låter som om jag gjort höna snyggare men riktigt så roligt har jag inte haft.
Efter alla barn har slidväggen mellan nr 1 & 2 släppt, vilket gett en mer öppen planlösning än önskat…..
Nu har dom gått in och sytt fast muskeltrådarna igen vilket ska ge en mer ….öh….oskuldsfull känsla Blinkar *håller tummen*

Operationen gick bra men den blev mer omfattande än vad som var tänkt (lämnar detaljerna).  Jag hade ont, eller snarare ett enormt tryck långt bak i underlivet efter op där jag inte legat under men bra toxicated. . Fick morfin intravenöst ett tag och sen ett morfin liknande preparat som inte gav lika yrsel och smärtstillande innan jag togs från uppvaket till rummet.
Kunde inte resa mig upp utan att svimma förens sent på kvällen. Jag har min utbrändhet så jag har inga energidepåer att ta av vid sådana här tillfällen så antagligen återhämtar jag mig långsammare än andra. Man ska kunna kissa & tömma urinblåsan innan man får åka hem & vid en tio-tiden lyckades jag. Men lyckoruset av att få åka hem rycktes snabbt bort för jag blödde alldeles för kraftigt. Jag rullades till gynekologstolen för en undersökning där jag trodde att jag skulle dö!!!!  
Läkaren satte in tänger som öppnade underlivet (för att kunna se ända in) och det trycket jag fick mot alla de stygn som satts var en obeskrivlig smärta! Fy fan…. Det visade sig att det kanske skulle ha satts ett till stygn för det blödde ur ett kärl längst längst in. En strumpa dränktes med blodstillande & bedövningsmedel och trycktes in. Där fick det sitta i 4 timmar, till 3 på natten. Förhoppningsvis skulle det göra att blodflödet stoppades och en ny operation inte skulle behövas.
Jag väcktes kl 3 och dom drog ut strumpan. Reste mig för att gå in och kissa och det bara rann blod ner för benen…. Gaaah, fick sätta händerna under för att ta emot blodet…. Var helt övertygad om att det gått åt helvete men när jag vaknade på morgonen var blodflödet borta *puh*  
Fick åka hem straxt efter lunch. Kan inte sitta riktigt och det kan ta ett par dagar till innan obehaget försvinner. Eftersom operationen blev större än tänkt kunde jag likna den vid att ha fött mitt första barn och yah, it sure feels like it. 
Hur som haver hoppas jag resultatet blir bra vilket vi får se om 8 veckor. Thats right girls….inget samliv på minst 8 veckor (!)  Den som väntar på något gott Ler

 

Info:
Känner ni att det inte är som det en gång var, ta kontakt med gyn. Den här operationen är vanlig och i mitt fall ( om inte alla fall ) kom den utav barnafödande. Muskeltrådarna som sitter i väggen mellan anal & slida släpper och den blir tunn. Det i sin tur gör att man känner mindre vid tex samlag.
Läkaren kan vid operationen göra dig hur trång som helst men en seriös läkare gör operationen så att det går att leva med den. Det ska vara skönt för den som gör det, inte den andre bara.
Man får inte lyfta, ha sex, anstränga sig hårt på 8 veckor.
Jag måste hela tiden påminna mig om att gå en vända varje dag för att förebygga blodpropp.

 

Så, nu vet ni liiiite mer om mig igen *fniss*

Take care!

6 comments:

Pia said...

oj shit, blev kallsvettig av att läsa vad du gått igenom. puh. hoppas allt går bra nu och att du tar det precis så lugnt som de sagt. kram kram

Det Vita Drömhuset said...

Haha! Du e då för skön! :)
Rolig text om en allvarlig sak! :)

Hoppas nu din återhämtning blir snabb och att allt "fungerar" som det ska sen! ;)

Kram Åse

Kristina said...

Nämen usch.... svimma nästan av att läsa detta. Hoppas verkligen att du blir bra nu!! Kom nu ihåg att ta det lugnt! Be om hjälp... jaja jag vet att det är svårt, men du måste ;)
Stor kram/ Kristina

Nordhem said...

Ja vad säger man..vilken upplevelse! Hoppas att minnet av den bleknar o resultatet blir det DU önskar, krya på-kram!

mammaxtre said...

Men oj vad bra att du fått hjälp. Hoppas nu att resultatet blir bra, att det gör skillnad. Sköt om dig

Anonymous said...

Aj aj aj vad jag lider med dig! Hoppas att det blir bra!