Wednesday, January 8, 2014

Depression…._MG_8969

Heeeej!
Hur mår du?
Jag har börjat komma tillbaka från att ha dippat ner i en depression. Mycket har hänt de senaste 2 åren och jag har slarvat med min medicinering vilket gjorde att jag hamnade för långt ner igen. Kroppen har sagt ifrån i form av total orkeslöshet, kraftig viktuppgång, yrsel & känselbortfall.  Alla tänkbara prover har tagits men visar inga avvikelser så det var bara att inse att jag gått in i en depression.
Min serotonin nivå är för låg och jag måste ha hjälp på traven för att komma upp i rätt nivå. Jag kan emellertid känna att jag blir känslokall när jag äter antidepressiva, varpå jag slutar tvärt, vilket inte är bra…. Bättre att justera mängden.
Jag tar det så lugnt jag bara kan, äter min medicin &  har ändrat kosten. Jag känner hur jag äter mig deprimerad med fel kost så nu försöker jag att äta socker & glutenfritt. Mjölkprotein blir det inte så mycket av ändå när barnen går på mjölkproteinfri kost.
Jag känner krafterna kommer tillbaka så snart kan jag börja träna igen, leva igen :)
Ha en fin fortsättning på veckan
Kram*

4 comments:

♥ Fyra årstider said...

Å min fina vän, hoppas vi ses i riktiga livet snart. Kram Lotta

Anonymous said...

Hej! Samma här:(, skönt du känner att det börjar vända. Krya på dej <3 Kram Nita

Ewa said...

Sänder bara en "krya på Dej kram" från Ewa

Anonymous said...

Det där känns igen, med depression. Tabletter som kallas lyckopiller med som gör att man känslomässigt känner sig som ett rakt streck. Men hopp finns, åt tabletterna i flera år. Har lyckats att sluta efter viss kamp, försöker göra saker jag tycket om och mår bra av. Men det är tur att medicinen finns när det är som värst. Hoppas du kryar på dig.