Sunday, March 24, 2013

Vichy hudvårdIMG_0869
Hej Hej denna underbart soligt Söndag!
Nu har jag köpt hem nytt kit med hudvård. Denna gången provar jag VICHY från Apoteket med kraftigt Anti Age :). Aloe Vera gjorde mig len som en barnrumpa men torrheten runt ögonen botar den inte. Inte heller tar den bort kråkfötter & rynkor jag dragit på mig en hel del *hurmf* av under åren. Jag har atopisk exem så min hud är extremt torr och jag har använt starka cortison krämer i ansiktet och runt ögonen jämt. Detta ihop med dålig sömn/matvanor och MYCKET  solning är ingen bra kombo för huden :-/
Liftactiv Eyes- För kvinnor över 40 år som vill ha en komplett vård för området runt ögonen: mot rynkor, hängande ögonlock, mörka ringar och påsar under ögonen. Lämplig för det känsliga området runt ögonen. Avancerad antirynkögoncreme som kan användas alldeles intill ögat och som ger en uppstramande effekt runt om – även för det känsliga området runt ögonen. 
Liftactiv serum- För kvinnor över 35 år som vill reducera rynkor och åtgärda minskad fasthet samt förbättra hudens kvalitet och lyster. Kraftfullt antirynkserum för en ungdomlig hud – huden känns som ny redan efter första droppen.
Liftactiv day- För kvinnor över 40 år med torr till mycket torr hud som vill reducera djupa rynkor och åtgärda minskad fasthet i huden. Avancerad, uppstramande vård mot rynkor.
Liftactiv night- För kvinnor över 40 år som vill reducera djupa rynkor och åtgärda minskad fasthet i huden. Avancerad, uppstramande antirynknattcreme.
Rengöring 3 i en-  För alla hudtyper.  Lämplig för känslig hud och kontaktlinsanvändare.
Rengöring med tre funktioner: Rengöringslotion, ansiktsvatten och ögonmakeupborttagning
Vill ni läsa om produkterna kan ni göra det HÄR  Och HÄR beställde jag dom men dom finns på Apoteket för den som orkar gå dit ;)
Bara att hålla tummen på att krämerna är bra :)!
Ha det! Kram Erika

2 comments:

House of Daisy said...

Hej Erika
Känner så väl igen mig, har oxå atopiska eksem och har nog testat mig igenom det mesta. Något som faktiskt fungerade bra för mig är Mary Kays produkter (de parfymfria) hade riktigt stora problem ett tag med torra partier runt ögoen och deras ögonkräm funkade! det försvann och jag kunde till och med börja sminka mig lite, något som abslout inte gick en period. Nu har jag testat Loreals tripple effect för torr och känslig hud och den funkgerar också riktigt bra (och så är den lite billigare än MK). Lycka till!!
Kram kram
Marie

Anonymous said...

Hej Erika!
Länken till vart du har beställt dina Vichy produkter fungerar inte. Jag har letat runt vart jag kan beställa, men hittar inte just en produkt jag letat efter länge, som finns med på din bild. Kan du hjälpa mig? :o) Tack!