Sunday, February 17, 2013

Do I want too much?IMG_0559
Det är Söndag eftermiddag och jag har precis målat en spegel svart. Mitt rastlösa jag far runt i olika tankar…Så mycket jag vill göra….förändra(!) Jag vill inreda, uppdatera min kamera utrustning & ta fotokurser/redigeringskurser. Utveckla mitt fotande och kanske starta något eget vid sidan av. Jobbet på SSAB släpper jag inte frivilligt, trivs som fisken.
Jag vill läsa upp mina betyg, utbilda mig. Jag älskar allt som har med kost & träning att göra men jag vill också utbilda mig till ekonom. På distans naturligtvis men jag vet inte var jag ska börja?!!!!! Vill vill vill vill!! Och min personlighet har inte tålamod att vilja. The key word in my life is yesterday :) 
Jag är tacksam för mitt driv! Det har tagit mig långt och kan ta mig längre. Frågan är bara när mitt sinne får en break Ler med tungan ute
See ya*

5 comments:

♥Gabriella ♥Hemma På Dunderbo♥ said...

känner igen mig lite i dig, men ibland blir jag slut på mig själv att jag vill så satans mycket hihi!! må så gott och hoppas du kommer på vad du vill..
kram Gabriella

Fröken Gredelin said...

Härligt med driftiga människor! Bara man har ro att ibland stanna upp och njuta av sina framgångar då förstås:) Vill inte vara jobbig men vill ändå påpeka att rubriken du söker nog är "Do I want too much" (alltså två o i too).
Önskar dig en skön avslutning på helgen.

n o r d i n g å r d e n said...

Driv och sug till förändring är livslust, och det är inte alla förunnat! Jag känner lika!

Snyggt med svart spegel!

Jag är inte hundra på att det var du som skrev en kommentar om min tapet, men tror det, jag orkade inte ens kolla namnet påd en, Kjellbergska gården heter den nog, men jag har ett inlägg längre ned på min sida där jag gjorde en jätteresumé, där har jag med namnet på den tapeten och ett par andra. Vi gillar den mycket, både gammeldags o modern liksom!

Vinterhälsningar fr Nordingården

Johanna Stålros said...

HIhi du är så skön;) Viljan ja den finns, men här svajjar orken dock......man måste ha drömmar och en vilja för at orka vidare- hejja dig vännen. Kram

emmashem said...

Jag känner precis som du, vill så mycket och helst igår:) Har börjat gå på massor av utbildningar inom foto och inredning och det är så roligt man får sådan inspiration och självkänsla när man sen ser resultat:) Jag hoppas på fler utbildningar framöver. Det är bara att köra igång Erika, det är så roligt!!
Kram Emma