Friday, January 11, 2013

Skälvande……
IMG_0347
En av mina favvo krukor (En present) Bryter fint mot det vita :)
Go kväll!
Sitter här i soffan med familjen och tittar på Gladiatorerna efter en hård arbets vecka. Inget jag skulle kolla på om JAG fick välja men William tok gillar det.
De senaste veckorna/dagarna har varit ganska överväldigande(!) Jag har svårt att hitta tid & ro  till att läsa men dessa böcker har get mig ett för tillfället annat liv :-P Nu pratar jag inte om den mjukporr som är genomgående i böckerna utan om han, Mr Greys dominanta jag :)!
Det attraherar mig och kärleken dom har sinsemellan smittar av sig. Så ni som inte läst de omtalade 50 shades of Grey” , gör det! De finns i 3 upplagor. Klicka på länken så kommer ni till Bokus där ni kan köpa dom. Och skynda! Det blir inte bara en upplevelse du sent kommer glömma, även ditt sexliv får sig ett lyft ;)
Tjingeling!

2 comments:

Grodmamman said...

Sitter och väntar på de två första böckerna som jag har beställt. Har hört så mycket om dem, så jag måste läsa dem själv!:)
Kram

Jessica said...

Hejsan ja visst är det kallt idag hunden ville inte ta någon långpromenad och katten har vi fått kasta ut några gånger dessa dagar:-) Kul att du kör igång med träningen. Själv har jag alltid försökt träna för att gå upp i vikt och för att få ordning på min rygg. Ska också försöka köra igång igen men vi får se om jag hittar något jag riktigt gillar körde body pump för som var svin kul men gick ner i vukt så jag fick lägga de på hyllan ett tag iallafall:-) Ha det krAM jESSICA