Sunday, August 5, 2012

Tänk om man ändå hade en tredjedel av det han har…..
IMG_8980

Fick ett par riktigt bra kort på min äldste son William (8 år). Han är så enormt muskulös min stora skrutt(!!) Brukar titta på honom när han leker och blir lika imponerad varje gång av hans spelande muskler. Han har en råstyrka sen liten knodd och nu börjar det också synas…  Jag har också varit väldigt stark liksom min pappa men jag har inte sett ut så här :-)IMG_8989

Nicodemus börjar forma sig han med men William är ett slag för sig :) Ingen av barnen tränar (förutom lite fotboll) kanske jag ska tillägga så ni inte tror att vi kör på med dom stackarna *ler* Tycker bara att det är så häftigt hur hans kropp kan vara så*IMG_8983Nu har ni fått se lite bilder med krut *hihiiii 
I morgon ska ni få se lite andra bilder, tagna i helgen från våran mini semester i Furudal. Vi kom iväg en sväng till en stuga tillslut :). Nu ska jag fortsätta titta på OS innan läggdags. Bara en vecka kvar av semestern… Var tar tiden vägen?!?!
Trevlig kväll!
Kram Erika

4 comments:

No34 said...

*Skratt*.. Ja vissa får saker gratis medan andra får kämpa för att nå dit... Söt var grabben dessutom:)) Kram Kate

Hanna said...

Fina små killar.
hanna

Anonymous said...

Hej!
Jag har just funnit din blogg!, massor av läsning och inspiration! Ser fram emot att följa dej i skrivandet, inredandet och renovringsprojekt och annat:)
Ha det gött!!// Lottis

Grodmamman said...

Ja, jösses, tänk om man bara hade lite av det där...
Vår son är också rätt muskulös, men inte riktigt som er kille. När han psykar sin mamma och visar sexpacket brukar han säga att jag har "trepack". Hmpf, fattar inte alls vad han menar med det...!;)
Nu är semestern slut, så nu är det dags att ta tag i livet igen.
Kram