Tuesday, July 24, 2012

Why why whyyyyy?!!


IMG_8870
Paloma fick sin gabejob till slut Hihiiii
Hej Hej heeej :)!!
Herre gud vilken inspiration som flödar från frun i huset :)!!! Om bara den satans plånboken kunde hålla samma tempo :-P Jag har inte blivit lärd att behöva vänta på saker så min frustration kan slå i taket många gånger för att man vill så mycket. Jag vill ha en husvagn att åka iväg med familjen i när vädret tillåter och för att kunna skaffa en husvagn måste vi byta bil (= en stor kostnad). Det kan jag ta som sååå många andra saker men just med inredning kan jag tycka det är jobbigt emellanåt när pengarna inte finns till det man vill. Men det är mitt STORA intresse!! Jag tänker, andas inredning dygnet runt *ler* Dag som natt spirar idéerna… Kanske just därför jag behöver en husvagn ;) Åka ifrån tankarna för en stund *fniss* 
Retar säkerligen upp många som tycker jag är bortskämd och det må så vara.
Jag vet att man ska vara tacksam för det man har och njuta av livet vi har och bla bla bla…..( moget va?!) Och det GÖR jag också! Men jag vill, jag vill, jag vill Hihiiiii
Måste ha varit inredningsarkitekt i mitt förra liv ;-)
Nu ska jag fortsätta drömma medans jag packar badväskan till morgon dagens bad utflykt med barnen. Måste passa på när solen kikar fram :)))
Ha en bra dag min kära!

7 comments:

Johanna said...

Ojojoj vad jag känner igen mig! Här flödar inredning och projekttankar 24 timmar om dygnet, typ:) Och plånboken vill inte riktigt hänga med här heller;)

Kram Johanna

Lantligt i smultronbacken said...

Hihihi, gud vad jag Ä L S K A R att kika in hos di och få mig ett gott skratt. Det kommer verkligen från ditt hjärta och det är ju så det ska vara...ok, ibland får man ju hejda sig lite....men där är vi inte än;)

Här står plånboken som en gäddkäft....eller inte min.....makens;) Jag brukar "glömma" min hemma

Kram Teres

Det Vita Drömhuset said...

Åh, himmel vad lika vi är!!! Denna plånbok! Grrr.... Borde ju finnas mer iden! :)))
Vet du vad som är bra med husvagn??? Hihih (Vi har husvagn, ska tilläggas!)
Jo, du kan åka land och rike runt och kika efter loppisar och fylla vagnen med fynd!!! Det gör nämligen jag!!! Nyss var vi i Frankrike, nästa år ska jag fylla vagnen med fynd från Danmark! Hihihi...

Ha en fin kväll! :)

Kram Åse

Ekenäsliv said...

Så underbart att du kan sätta ord på saker som säkert många med dig känner, jag gör det DEFINITIVT!!! Ok, man har varit med om än det ena än det andra i livet och VET att livet är skört, men man är ta mig tusan inte mer än människa för det och vill ha saker då och då, så är det bara. En del blinkar inte när det kommer till att köpa ett nytt fiskespö eller golfklubba för det är ett intresse, ja inredning är faktiskt likaså, så det så!!
Det var skönt:)
Kram Anna

vitstil said...

FÖRSTÅR DEJ ;;jag har samma sjukdom !Inrednings å gamlamöbler sjukan =))).Tyvarr har min man unte alls nån enda liten bacill av denna sjukdom .Så vi har våra diskussioner =).Duhar en jttefin å rolig blogg =)

My home and lifestyle said...

Ha ha ha! Åh, vad jag känner igen mig! Är precis likadan. Har världens sämsta tålamod och massor av idéer som jag vill göra NU (eller ännu hellre i går :) Är ju tyvärr inte alltid möjligt ... :)

Ha en fortsatt fin dag!

Petra-Lantlig Charm said...

Känner sååå igen mig!! Jag andas med inredning och göromprojekt dygnet runt! ar dock svårt att åka iväg för då jag kan jag ju inte fixa med något, rastlös!!!!

Vi ska göra om i alla sovrum, vardagsrummet, tvättstugan och helrenovera köket med början nu i höst. Men vår plånbok håller heller inte samma takt som mina planer så det får väl ta den tiden det tar, även om allt ska vara färdigt igår...typ, fniss!!!

Kramar Petra