Monday, July 30, 2012

I just have to…IMG_8929
The låda- Inredningsbutik vid Carl Larsson gården 79:-, Biscuits burk- Leksands bröd 179:-. Dom hade även en stor BREAD låda i samma form/färg som Biscuits burken 399:-. Jätte vacker! 

 
IMG_8913
Hyllan har fått ett “renare” uttryck och den gamla vågen har bytts ut mot en fyndad loppis skål i vitt. Hyllorna ska bytas ut mot trä färgade eller målade med järnvitriol.

 
IMG_8954
 
Hej Hej Heej!
Idioten (moi) fick för sig att måla kökssoffan dalaröd. Ni kan ju räkna ut med arslet hur det slutar Hihiii Men men….inget ont som inte har nåt gott med sig :) Nu står kökssoffan i källaren i väntan på att återfå sin vackra vita färg men efter det åker den ut på altanen. Provade med matsalsstolarna and i like it! Jag hade kunnat behålla vårat köksbord (Gillar det skarpt) men vill få fler sittplatser. Så om någon har 6st köksstolar/stolar till matsalsbord får ni gärna höra av er!!
Nu ska jag skriva vecko lista. Inte det lättaste alla gånger men jag ska nog svetta mig igenom denna också ;-)
Kram Erika
PS: Någon frågade vad vi hade för trä vägg i Tv rummet. Vi hade råspont.
 

9 comments:

♥Gabriella ♥Hemma På Dunderbo♥ said...

Oj vilka superfina burkar du inhandlat♥ önskar dig en härlig tisdag, här är det mulet så det är tur jag får åka och jobba.....inte=) Kram på dig!
Gabriella

Helenas blogg said...

hej!vilka fina gardiner jag ser i bakgrunden, var har du hittat dom?=)/Helena

No34 said...

Vi har husvagn och det är skönt att bara kunna "dra" iväg när man känner för det...rekomenderas!!!
Tapeten i vardagsrummet blev jättesnygg! Klart att barnen ska få gå med ut och äta på resturang, "bara man inte låter dom köra "jaga" bland borden som vissa låter sina barn göra! Jag tar med alla mina dagbarn ibland och går ut och äter på typ pizzerior:)) Kram Kate

Hanna said...

så jätte fint du har det.
Ha en fin dag!
Kram
Hanna

Unknown said...

Hi Erika, your kitchen is absolutely stunning, one of my dreaming kitchen, very inspiring. Have a nice week. Greatings from Slovakia. Renata

Unknown said...

Å va fint Du har det :) Byt inte dina fina hyllor, sätt en spets på dom istället, så känns de lite nytt, billigt å fint Kram Fiddeli

Tina said...

Hej :) Måste bara säga att jag älskar din blogg så erhört mycket. är inne varje dag och kikar runt. Du har ett sånt vackert och mysigt hem, och du själv verkar vara så himla goo!
Mvh Tina.

Ekenäsliv said...

Fin fina burlar!! Jag är en riktig "burksucker" och älskar allt som har med förvaring att göra;)
Må gott!
Kram Anna

Gabriella said...

Åh vilket kök! Så mysigt och härligt=)