Tuesday, July 17, 2012

Får man äta på restaurang med småbarn??


IMG_8854
Tapetseringen, Voila :) Vi hade ruskigt bråttom att få upp tapeten innan finalen i fotbollen så en vård blev på tok för kort vilket resulterade i att både tak & golvlisterna behövde vara breda. Men ju bredare desto bättre eller hur ;-)(!) Marcus fick göra fyrkantiga klossar till hörnen för att listerna kapades för korta *hurmf*. Men det blev bra! Hörnskåpet är borta så nu är det en “renare” känsla.Visar er en helhetsbild när jag hittat nya soffkuddar som passar till tapeten ;).

Halloj!
En fråga!
Min väninna var på restaurang och käkade med sina barn en eftermiddag. Dom sprang inte runt men gick lite (dom är väldigt lugna)… När dom kom ut i bilen berättar hennes kompis att paren vid bordet bredvid hade muttrat över att det “är väl fan att man inte ska kunna gå ut och äta utan att det ska finnas barn”
Vad tycker ni? Ska vi småbarnsförälder inte ta med våra barn att äta på restaurang?? Mina får sitta still men ibland drar den lilla och hellre att han får gå runt lugnt och kolla läget lite än att han ska vråla rakt ut. Nu pratar vi inte om exklusiva restauranger utan mer pizzerior, greken. Men med tre,fyra barn blir det ljudnivå fastän dom inte skriker och gråter. Jag ser att det finns människor som inte gillar läget men oftast ser jag att dom flesta är mer impade/förvånade över att man har 4 små *fniss*
Nu ska jag göra lunch till mina små matvrak :)
Kram Erika 
 

13 comments:

Anonymous said...

Så klart man får!! De andra får flytta på sig om de blir störda. Fy för sådana människor! Gillar rummet skarpt, ska bli kul att se helheten sen. Kram J

Nordhem said...

Jaha, så klart man får. Det finns ingen i sydeuropeiska länder som ens höjer på ögonbrynet om barnen är med..snarare tvärtom, man anstränger sig för att barnen skall trivas. Sedan finns det både barn o föräldrar som skulle må bäst av att inte äta ute men de är sannerligen få.

Photo by Maria said...

KLart barnen skall få vara med på restaurang, hur skall de annars kunna lära sig hur man uppför sig ute??
Jag kan mer känna när jag är ute och äter att det är lite synd om föräldrarna om barnen är gnälliga och skrikiga.. Jag störs inte.. Så ta med barnen =)

Så snyggt det blev med tapeten.. Höga golvfoder har vi med och det är så snyggt!

Kram Mia

Rosa i huset i vitt said...

Klart man ska får ta barnen med sig....passar det inte en del får väl dom gå nån annanstans då
Och så fint det blev med tapeten
Kram Rosa

Kristina said...

Har alltid haft mina ungar med överallt.Hur skall de annars lära sig ngt? Mänskor som säger ngt om man har barnen med sig (förutsatt att de kan uppföra sig) de har säkert "problem med annat också, tror jag i alla fall!
Snygg tapet ni fått!

Tinas bo said...

Vad snyggt det blev med tapeten!!
Att bården blev bredare gjorde det hela ju ännu snyggare.. :))
Ska bli kul att få se helhetsbilder sen.. :)

Klart att man får ta med sig barn på restaurant.. :) Passar det inte andra så får väl DE gå...
Förstår inte såna människor...

Ha en fin vecka
Kram Tina

Annes vita rum said...

Så roligt att kika in hos dig...gillar tapeten jättemycket måste nu gå och kika på Rusta,sponten innan var ju fin oxå:)
så klart ska man ha barnen med på restaurang...men dom får inte springa omkring,men gå runt o kika lite är helt ok;) ha en fin kväll/Anne

galleri hönshuset said...

Vi har alltid med ungarna (ggr fyra) vart vi än ska äta, det är ju en självklarhet! Det kommer tyvärr alltid att finnas människor med allehanda problem o dom ska man fullständigt skita i.

Härlig tapet! Nu vill jag se hela rummet :)

Kram från 'grannbyn'!

Johanna said...

Supersnygg tapet! Skall bli kul att se fler bilder:)

Kram Johanna

Anonymous said...

Finns alltid dom som gnäller på barn tyvärr. Klart dom måste var välkomna på restaurang!!!
Fint ni gjort som vanligt!!!
Ha det gött
Kram
AC

Pikkupeikkojen äiti said...

Kiva tapet (som vi säger i Finland)!

Har läst din blogg rätt länge nu och gillar den mycket.

Såklart ska barn få äta på restaurang...hur i tusan ska de annars lära sig hur det går till? När syrran o jag var små åt vi på restaurang minst en gång i månaden (även sk fina ställen) o jag tror att ju oftare barn får vara med desto bättre lär de sig att underhålla sig själv t.ex. med ritblock eller böcker...


http://lifesmagicandmiracles.blogspot.fi/

Om Ett Hus said...

Självklart ska man få ha barn med sig på restaurang! Om man inte vill ha barn i närheten som detta par så tycker jag de får stanna hemma!

Föresten vart tapetseringen jätte fin!

/Susanné

Huset i bullerbacken said...

Det är klart man ska kunna gå ut och äta med sina barn. Barn finns överallt och gillar man dem inte så får man stanna hemma.

Det vart verkligen jätte fint med den nya tapeten. Bra val där.

Kram /Anna