Sunday, June 17, 2012

Har inga tvivel längre!images
Ikväll har jag varit med om något omtumlande! Sedan ett par veckor tillbaka bestämde jag mig för att följa en grupp på 12 personer på seans, varav en en dom min syster och hennes sambo. Enda anledningen var att jag ville få kontakt med X. Pappas bror som tog sitt liv 24 år gammal. På förmiddagen skickar jag ett sms till syrran att jag stannar hemma. Tänkte att det var dumhet att slänga bort pengarna på något som inte “gynnar” mig..För inte kontaktar HAN mig?!  Kort därpå ringer hennes sambo och säger åt mig att jag borde gå. Han kände att någonting inte stämde när jag sa att jag inte skulle gå och att det var meningen att jag skulle vara där. Han erbjöd sig tom att betala för mig då han verkligen fick känslan av att jag skulle sitta med! Väl där känner jag efter halva seansen att jag fortfarande inte var helt övertygad om att just dom personer som kommit fram nödvändigtvis hade band till de som blev “kontaktade”. Lite väl mycket “styrning” tänkte jag men så händer det!!
Hon säger att det är en ung kille hon har hos sig. En bror till någons pappa. (Känner mig fortfarande skeptisk då det i en grupp av människor som söker sina bortgångna släktingar/familjemedlemmar ofta kan känna igen sig). Hon fortsätter med att denne tog sitt liv i 20 års ålder och där började  tårarna rinna. Kan det vara så?!?!?! Är han verkligen här?! Tankarna for åt alla håll på bara några sekunder….  
Kvinnan ( mediet ) sitter fortfarande med ögonen slutna. Och det är det hon säger nu som får mig att braka ihop…
Hon berättar detaljerat hur han mådde, vem han var.
Mycket hände med och runt X och han var väldigt speciell och hon fick med allt i sådan grad att jag kan sätta mina barns liv på att han var där. Mediet själv var väldigt känslosam av den person han var och det var en mycket vacker upplevelse. Jag går inte in i detalj här hur jag kan vara så säker men har ni någon ni vill ha kontakt med av något skäl, kontakta ett medium!! Jag är omvänd och har inte längre några som helst tvivel på att han besökte oss idag för att lämna sitt budskap :)
En vacker men omtumlande upplevelse Rött hjärta

10 comments:

Angelica Little Corner of Crafts said...

Vad spännande! Jag tror att jag tror jag med! Kram!

Johanna Stålros said...

Oj så spännande förstår att det var omtumlande....Kram Johanna

galleri hönshuset said...

Ändå sen jag har varit liten har jag vetat, men för några år sen kom det hit ett medium och jag fick svar på vem vi har hemma hos oss. Var bara tvungen o få svar för jag visste att jag aldrig va själv, inte barnen heller, men visste inte helt hundra vilka de va!
Folk från förr som jag bara har hört talas om och så mina släktingar :) Lugnt (för det mesta) o skönt o tryggt är det hemma, o det är skönt när man får svar. För visst är det så som du skriver, man får veta så detaljerat allting så det är helt fantastiskt :)

Maria said...

En vacker upplevelse :)

No34 said...

En underbar upplevelse..!! Själv är jag uppväxt med det "onormala" och har nära släktingar som har "talangen"!! Önskar dig en ny skön midsommarvecka, kram Kate

Suzu77 said...

Wow jag ryser oj det är nästan så jag börjar gråta så häftigt samtidigt som ja jag hittar inte ord för mina känslor men jag tror du fattar, jag skulle nog inte fixa att genomgå en sådan resa just pga av alla känslor starkt jobbar hoppas du fick svar.. kram på dig vännen // Hanna

emmashem said...

Men oj vilken spännande upplevelse, och vackert!!
Vill också meddela att du blev vinnaren av tegelpannan, Phoebe drog lappen med ditt namn på...Grattis!! Mejla mig din adress när du kan:)
emmasverkstad@gmail.com
Kram Emma

Vitt och harmoniskt said...

Oj,förstår att det det måste ha varit en känslosam och fantastisk upplevelse! Jag har själv anordnat 2 seanser hemma med ett jätte duktigt medium.Jag fick själv ingen hälsning men många av dom andra fick och dom var helt klockrena ! Det är verkligen en otrolig upplevelse att få vara med på seans,jag har även provat på healing och det kan jag varmt rekommendera :)

Jätte fin blogg du har !

Kram Linda

Piffa och Puffa said...

Jag VET att det är på riktigt. Själv har jag en sonn som dog då han var 12 år och jag har också varit på seanser ett flertal gånger. Vi har varit hos Pierre, som också har varit med i tv. Han är helt suverän och han har berättat så mycket som man inte kan läsa sig till någonstans. Jag vet att Robin finns med mig i det jag gör och kan också "känna" att han är med mig.
Så spännande att höra din upplevelse av det hela.
Kram

Tinas bo said...

Vad spännande och underbart... :)

Kram Tina