Tuesday, May 22, 2012

Lust & Fägring


Men snälla söta rara ni! Hur ska jag kunna tacka för era ur gulliga kommentarer och mail?! Vilket stöd :)) Förstår ni vad det är ni gör? Ni får lilla mig att känna mig så uppskattad och omtyckt att jag fäller tårar bakom skärmen. Helt överväldigande :)! Tusen tack!
Rött hjärta

IMG_0056
(Bild tagen idag på när Lena på Lust & Fägring pigmenterar en annan tjej. Alltså INTE mig!)
(Tack Malin för korten :))
Idag hade jag tid hos Lust & Fägring i Falun för en koll på ögonbrynen X förstörde i Stockholm förra gången jag gjorde en pigmentering. Till min stora glädje skulle det inte vara några problem att göra nya på “rätt” ställe och nu erbjöd hon mig att göra det med en gång då hon hade en tid över.
Självklart ville jag göra det men det var med en viss skräck jag satte mig i stolen igen…. Förra gången sitter etsat i minnet och jag hoppades av alla mina krafter att det skulle gå bättre denna gång!
Men näää :( Bedövningen tog inte på mig den här gången heller och jag kan inte förklara i ord hur fruktansvärt ont det gör att tatuera ögonbryn och eyeliner utan bedövning(!) Känns som man tar en kniv och bara sargar sönder huden….
Hon gjorde det hon kunde idag och så får hon korrigera om 4 veckor. Men då tänker jag vara fullproppad i värktabletter (starka) och be till gud att det inte gör så ont.
Vi hade lite olika åsikter om hur tjocka mina bryn skulle vara. Jag ville ha lite smalare och fick till slut som jag ville vilket jag ångrar nu :) Den jag var hos först frågade inte ens var jag ville ha dom så kanske var mina taggar lite utåt idag… Tur som haver korrigerar hon allt nästa gång.
Nu har jag sett hennes arbete på ett flertal och kan med gott samvete rekommendera henne till alla er som funderar på att göra en pigmentering!
Åk inte till Stockholm för att göra detta! Jag åkte till en med gedigna referenser/meriter och betalade överpris och det blev bara fel! Ni kan läsa om det HÄR.
Nu ska jag lägag mig efter en skakig eftermiddag och hoppas dom här 4 veckorna går snabbt och jag får gå tillbaka för slutresultatet! Tänk om färgen sitter på mig den här gången och jag kan känna mig liiite mer normal :)
PS: För er nya läsare har jag sjukdomen Alopecia universalis vilket betyder att jag inte har något kropps hår.

Stor kram och godnatt till er alla!

8 comments:

Photo by Maria said...

Aj aj aj.. det där lät inte det minsta skönt =( Hoppas det funkar bättre nästa gång och att du blir nöjd..

Sov gott..

Kram Mia

No34 said...

Aj som f-n, vad det måste göra ont!!! hoppas verkligen att du blir nöjd nu den här gången!!! Ha det gott, kram Kate

Hanna said...

Aj det måste ha gjort precis hur ont som helst. Hoppas att de kan fixa till det så att du blir nöjd.
Ha en fin dag!
Kram
Hanna

Ett Vitare Hem said...

Det låter inte så skönt men du får fokusera på det färdiga fina resultatet sen!
Ha en riktigt fin onsdag!
Kram/Lena

Hemma på Sjuan said...

Har bara följt bloggen ett tag men förstår att det måste vara en jobbig sjukdom.
Hoppas resultatet blir bra och att det inte gör så ont nästa gång. Måste varit hemskt!
Kram Suss

Tinas bo said...

Låter ju hemskt!!
Visste inte att det gör sååå ont i pannregionen...
Hoppas du blir nöjd och lycklig den här gången!!

Kramis Tina

furulunds lantliga said...

Hej jag är ofta inne på din blogg och läser tycker ni verkar vara en trevlig och supermysig familj. Otrevliga kommentarer ska du bara ignorera och inte lägga energi på.
Livet är för kort och underbart för att ödsla tid på energitjuvar, såna som suger energi och livslust ifrån oss.
Det är egentligen synd om såna små människor dom mår förmodligen inte bra.
Fortsätt att blogga och sprida glädje och vardagshappines till oss andra.
Ha det superbra och sköt om dig
Kram ninna

Idashem said...

Hej måste bara säga att jag älskar din blogg! inte bara för din fina inredning utan oxå för att jag sitter i samma båt som dig, jag har oxå alopecia och är 23år, har haft det i ca 3 år och har ca 50% av mitt hår kvar på huvudet. tycker det var så kul att trilla in på din blogg när vi inte bara älskar samma inredning utan oxå har samma sjukdom! Ps har tagit några av dina fina ideér att pynta min lilla bonna stuga med..=) Kram Ida =)