Saturday, April 28, 2012

Min första…d
God kväller!

Krafterna & inspirationen är tillbaka, JiiiiHooooo :)(!!) Har köpt mig en stooor murgröna. Har suktat efter en sån länge men inte vågat då jag har en tendens att ta kål på varenda blomma *hurmf*. Men nu står den här så ståtlig och fin och jag tänker ge den all min kärlek och hoppas på rik växtlighet ;). Korgen hittade jag på loppis tidigare i veckan och tanken var att måla den vit. Men jag gillar den som den är (just nu i alla fall).Dårhuset
Visst är den härlig?!
Idag hängde jag ut tvätten för första gången och den torkade på ett kick i solen & blåsten. Grönskan är här och jag känner sommaren sakta smyga sig på i kropp & knopp :) Med 4 dagars ledigt ska här njutas till fullo av det livet ger!
Önskar er en toppen Söndag mina vänner och tackar er från djupet av mitt hjärta för alla fina hälsningar här och på mail. Kramar om er allaRött hjärta

8 comments:

Anonymous said...

Hej.Jobbade inte du på SSAB i Borlänge?Hoppas du får behålla jobbet i alla fall.Dom skulle tydligen bort med en massa tjänstemän där men du kanske inte är en tjänsteman?

Det vita dårhuset said...

Hej!
Jag jobbar som tjänsteman och det berör både min och min mans avdelning. Kan bara be till högre makter att vi får stanna!

Det vita dårhuset said...

Tack förresten :)

Photo by Maria said...

Murgrönan är verkligen stor och fin och i en snygg kruka med.. Jag brukar kunna hålla liv i mina murgrönor trots att jag är världsbäst på att glömma och vattna.. Det stora dilemmat är att de lätt får spinn..

Korgen är helt klart snygg som den är och bryter ju av det vita, liksom stegen =)

Jag jobbar till kl 21 ikväll men skall ändå ha en fin söndag som jag även önskar dig..

Kram Mia

Tinas bo said...

Oj läste just kommentarerna ovan..
Håller tummarna att allt går bra!! ❤

Din murgröna är ju sååå underbar!!
Hoppas du kan hålla den vid liv!! :))
Korgen är superfin som den är!
Allt passar sååå bra ihop..:)

Njut av ledigheten och ha en underbar helg
Kraaam Tina

Hanna said...

Så fina bilder, från ett mycket vackert hem.
Ha en fin Valborg och 1maj.
Kram
Hanna

Anonymous said...

Ni har säkert haft era jobb några år så det är nog lugnt för er.Det är nog värre för dom stackarna som kanske bara haft jobbet 5 år eller mindre.Vid uppsägningar så är det ju LAS som gäller.Sist in först ut.Vi håller våra tummar för er.

Det vita dårhuset said...

Tusen tack!
Jag hoppas verkligen det! Vet inte var vi tar vägen annars :(