Saturday, February 4, 2012

Ja, vad säger man?!


IMG_7911
Hörnskåpet (som jag avskyr) fick bli svart i väntan på York skänken som ska bana väg under tv:n. Den är så stor att den täcker nästan hela väggen med sin ståtliga bredd, och då försvinner både hörnskåpet och tv bänken. Lääängtar(!!!!)
Heej!
Snart börjar melodifestivalen :) Ni tittar väl tjejer?
Idag har vi varit med barnen till Lek & Bus landet i Örebro. Jätte kul men påfrestande för mig och maken med 4 små i den totalt full smockade lokalen. Vet inte hur många ggr jag räknade in barnen *puh*
På vägen dit visade jag Marcus kommentaren jag fått från den anonyma i förra inlägget om att min navel var så äcklig. Han brast ut i gap skratt :) Ja, vad säger man?! Håller med, ingen läckerbit precis men den blev så eftersom damen här prompt skulle ha sin piercing i naveln genom graviditeterna……… Så tänk er för tjejer om ni står inför det valet nån gång. Ta bort den och sätt dit den igen efter!
Men jag skiter faktiskt i hur min navel ser ut!! Den magen har varit hem åt mina barn i 36 månader av 72. Så va gör väl en äcklig navel ;-)
Till er alla andra som kommenterat så fint: TACK!!! Love you*
Melodifestivaaaaaaaalennnnnnn………………………………….BYE!

15 comments:

Angelica Little Corner of Crafts said...

Du får göra nåt kul med hörnskåpet så det fallar dig i smaken!
Ha, ja navelkommentarer.. Man kanske fokuserade på fel sak där! Den har ju gett dig livet från början så hur den är må se u så har den spelat en fin roll i livet! KRAM!

Tinas bo said...

Saka bli spännande att se hur det blir hos dig! :)

Var tvungen att gå tillbaka och läsa den anonyma kommentaren. Kunde inte riktigt fatta att nån skriver nåt så dumt... man upphör aldrig att förvånas!!
Tycker din mage är jättefin och jag vore lycklig om min såg ut så!! Så det så!! :))

Kraaaam Tina

Mamma till 4 said...

Jäklarns va fint ni har!! Me like!
Jag vart alldeles chockad när du skrev det där om naveln... att nån skrivit så... det finns väl inget fel på din navel!! Jösses tänk om den människan skulle se min mage, som jag kallar kamouflage-magen haha. Men som du skriver, har man burit 4 liv så har man, och då ska det synas! Hihi.
Men det finns folk till allt tydligen.
Du är fantastisk som delar med dig som du gör. Och är så öppen.
Önskar dig en myspys kväll.
Kram Mia

Stina said...

Du har det så fint hela tiden tycker jag, vad du än gör.:-) Kram Stina

Johanna Stålros said...

Ska bli kul att få se;) Tycker du att rätt låt gick vidare?Kramar

emmashem said...

Spelar det någon roll hur naveln ser ut...jag var tvungen att ta en titt på min egen precis, den ser ut som ett russin...skitsamma, tycker både min "russin-navel" och din ser alldeles förträffligt fina ut:)
Åhhh..jag sucktar efter ett york vitrinskåp, vill haaa!
Kramis Emma

Anonymous said...

Hahaha jag skulle gärna vilja se den anonyma kvinnans (?) navel....undrar hur snygg den är då liksom....hahaha tror hon är avundsjuk bara!!!
Kram på dig

No34 said...

Ett sånt "vackert hörnskåp" har jag oxå haft..*skratt*.. Det kändes som den förföljde oss genom "alla" våra flyttar vi gjort..! Jättesnyggt har du hemma, Erika!!
Kram Kate

Ps Den anonyma borde kunna visa vem det är och "stå upp" för sin åsikt...Typiskt att gömma sig!!

Jessica said...

hejsan jätte fint ni har gillar också vit och svart skarpt just nu.
Ser även att du ha planer på att få platt mage, jag är själv väldigt smal har alltid varit smal. Å när jag var yngre hade jag väldigt jobbigt för att jag var så smal, folk kunde komma fram och fråga äter du? Har du anorexis eller? Så folk säger massa saker om andras kroppar. Men jag har fått tre barn och ja jag är lika smal nu men är nöjd med den jag är nu har insett att det spelar ingen roll hur jag ser ut i min kropp jag älskar den ändå då den har varit ett hem åt tre underverk. Så ja att gå ner i vikt för hälsan skull då är jag med lika så om man mår väldigt dåligt över några kilo men det är insidan som räkans och din verkar vara jätte fin:-) så även kroppen:-) Mage har jag också trots att jag bara väger 50 kg:-) Kram Jessica

S said...

Haha..jag har ett nästan identiskt hörnskåp, som jag tycker är jättefint ;) Men blev däremot lite sugen på att måla mitt svart istället när jag såg ditt!

Och på tal om naveln - har man fött 4 barn och har en så fin mage tycker jag man kan skatta sig lycklig. Människan som skrev kommentaren är säkert bara avis ;)

Kram S

Natalie said...

Hej läste precis att du ska skaffa dig en skänk istället för tv-bänken, kommer den möjligtvis bli till salu?

Hör gärna av dig i så fall och berätta storlek och så
tradslojd@spray.se

Anonymous said...

Javisst har du en ful navel men vaddå??Är det inte en ful navel så är det nåt annat som är "fult".Hur
många människor är det som är helt
fullkomligt perfekta i kroppen då,förutom jag? :) Kolla bara vilka
fula fötter folk har..... :)

Det vita dårhuset said...

Amen VEM bryr sig!! Jag har ful navel & äcklig fötter, vilket jag för övrigt tycker alla har.
Men jag så mycket kärlek runt mig att jag klarar mig fint ändå ;)
Att någon bara måste påpeka till någon annan att något är fult utseende mässigt tyder på dåligt självförtroende!! Sådana människor försöker med små & stora medel trycka ner andra för att i sin egna värld försöka höja sig själv.
Men siddu den biter inte på Fru Löfving :)(!!)

MINA FINA RUM said...

Blir galen - din mage är ju skitsnygg! Hur kan folk ens bemöda sig att säga något annat?! Vore glad om min såg ut sådär efter min graviditet :) Men, alla tänker vi olika... Bara att inse att det alltid kommer finnas dolk som vill höja sitt eget självförtroende genom att klanka ner på andra.
Kram Malin

MINA FINA RUM said...

Blir galen - din mage är skitsnygg! Hur kan man skriva något annat och hur är man funtad om man väljer att lägga in en sådan kommentar?
Vore glad om min såg ut sådär efter mina barn... Men som du säger, skit samma egentligen, den har varit hem åt världens bästa små människor.

Kram Malin