Thursday, December 1, 2011

Jul inspiration

bo-bedre-inspiration_22259548

Nu e jag vaken!!

När jag sitter och googlar på jul inspiration bestämmer jag mig för att måla allt det jag målat svart vitt igen :) Det är bara så vackert och stillsamt med vitt!vit jul 3


Den här bilden tilltalar mig ända in i benmärgen. Tok gillar golven! Skulle jag vinna en miljon tjejer så var det golven som rykte först. Är så in i bombens trött på dom där jävla (ursäkta) vita trä golven!!! Dom är skitiga jämt, är svår torkade och varenda repa syns. Nä, så fort pengarna börjar växa på träden åker dom bort!

Men jag älskar vitt så jag förstår inte varför jag fått för mig att måla svart. Va?! Måste ha tappat förståndet en vända ;)br

Och hur sött är inte detta?!
Mamma kanske har lust att ge dig på detta till nästa jul? Jag gör det då inte! En påse sen har jag slitit av mig vartenda fjun jag lyckats få *fniss*

Igår kväll hade jag och Robert ( Twilight ) en dejt till sena natten så nu måste jag hoppa i säng så jag orkar sista arbetsdagen för denna vecka.

Natti Natti

10 comments:

Lycka är ~ Onnea on said...

tack för inspirations bilder. har tappar julinspirationen..
~marita~

Elin said...

Hej! Har just hittat hit- vilken härlig blogg! En av dina bilder, den på dockan Tilda som hänger på en ram fick mig att hoppa upp ur sängen och hämta fram en av mina gamla ramar och en ängel från Bengt & Lotta....det blev jättefint!!! Jag fotar ganska mkt och har fått upp ögonen för ramar(inte de gamla vanliga hederliga utan sådana som man gör i fotoprogram...). Du har ett inlägg 30 oktober med fina bildet på stilleben, dessa är "inramade" med vita ramar m skuggeffekter vid hörnen...hur gör du för att få till detta? Användet du något särskilt program? Det blir jättefint!!! ...vill också kunna göra så...!!!!!!
Tack för en härlig blogg!
1:a decemberhälsningar från Elin i Örebro

Vardaxlyx said...

Tusen tack söta du för inspirationsbilderna!
Jag önskar dig en trevlig fredag!
Kramkram

♥Gabriella ♥Hemma På Dunderbo♥ said...

förstår att vita golv måste vara jobbigt(men snyggt) har samma problem med minsat tjejens svarta golv som jag tyckte skulle bli sååå snyggt men .....ser skitigt ut jämt allt syns tycker jag . så mycket fina bilder du lagt ut.
kramiz♥

Unknown said...

Är man en gång en vit tjej tror jag att det är svårt att ändra på. Personligen gillar jag när man bryter av med svart men förstår din känsla. Visst är det bara sååå läckert med helvita hem.
Ha de gott, kram Ing-Britt

Vi i Villa Ville kulla said...

Åååååå vilka fina smaskiga bilder du visar idag!!!
Passar på att önska dej en mysig helg och andra advent!!!
Kramar Lotta

Tinas bo said...

Ja vitt är bara sååå vackert, men jag tycker det du målat svart är snyggt!!
Bilden på sängen/sovrummet har jag oxå, den är en dröm!
Man får lust att hoppa in i bilden!! *fniss*

Adventsbrädan med påsarna är ljuvlig!!
Lite petjobb med att sy påsarna.. hihi

Ha en härlig fredag och en mysig 2:a advent
Kramar Tina

majra1 said...

I den där sängen skulle jag sova såå gott! ;)
Ja.. ibland får man hjärnsläpp o tar in nån färg o sen undrar man vad som hände.. ;D

Ha det gott o slit inte i fjunen! ;D

Mari

Lycka är ~ Onnea on said...

tack för titten i bloggen min..jadu..jag får nog ta igen mig nästa vecka..jobbar långa dagar hela veckoslutet så då hinner man inte med så mycket annat. Ha en trevlig andra advents helg.
~marita~

Hemmavid said...

Underbart fina och inspirerande bilder!

Vitt är så fint!
Kramen Jenny