Sunday, November 20, 2011

Mat beroende

_MG_6724

God evening!

Min kropp börjar säga ifrån av trötthet och åter igen fel mat. Det är väl självaste fan att man inte kan ge tusan i snabbmat och skit (!) Det här gäller inte barnen utan bara mamma & pappa i Dårhuset. Hösten och dagtidsjobb kom och promenaderna försvann. Mörkret gör mig trött och med det kommer godis suget. Solens energi gör så mycket för välbefinnandet! Blir så förbannad på mig själv bara!! Att det ska vara så svårt…..
Jag känner min kropp och den blir seg och trött av fel mat. Blir orolig i kroppen och benen får restless legs på kvällarna av alla transfetter och socker. Jag känner att jag börjar få ångest attacker vilket jag idag vet beror på vad jag stoppar i mig. Så nu måste jag ta ett krafthandtag och leva som jag lär.
Inte roligt att det smugit sig på 4 kilo heller *hurmf* Men den stora anledningen att sluta är att min kropp inte mår bra.

_MG_6729

Det här vita tråget är till salu. 150:- Fint att ha på julbordet :)

Nu ska jag kolla på Copycat singers på 3:an med min prickiga dotter. Trevlig kv’ll till dig min vän*

Kram Erika

17 comments:

Louise Vita Drömmar - My lovely Days said...

Det är verkligen inte lätt med det där! phuuu..
Själv ska jag verkligen hård köra nu, skippa allt vad socker heter, för det mår ialf inte jag bra utav!

Kramar till dej fina <3

Grodmamman said...

Förstår dig fullständigt! Jag blir också sur på mig själv när jag inte sköter kost och motion. I mitt fall blir jag frustrerad av att inte komma ut på min joggingrundor, så det börjar bli viktigt även för resten av familjen att jag kommer ut!;)
Lycka till!
Kram

Anonymous said...

Älskade vännen!

Å vad jag känner igen mig. Mår inte alls bra för tillfället. Ett år utan träning och promenader. Stressar jag så äter jag fel. Allt blir en on cirkel.

Det måste bli ändring på detta nu! :-)

Kram från Linda

Louise Vita Drömmar - My lovely Days said...

äsch då ;) haha ja jag känner igen mej så väl, man är riktigt duktig sen bara över en dag är det kört!! Men nu så! Självklart tar vi varandra i handen och peppar!!!♥ men hur gör du med mat? Vad brukar du äta, jag har så himla svårt att komma på något att äta. Tycker inte om pasta,ris eller potatis så det är ju lite knepigt ibland =D

Lilla Kråkslottet/ Angelica said...

Ouff vad jag känner igen mig idet där med att äta rätt.. men icke.. =/
Nu bättrar vi oss!!
Kram!

Therese♥ said...

Jag känner igen mej jag med... Skärpning och lycka till är vad jag önskar mej själv och er andra :) Kram!

Carina said...

Du är verkligen inte ensam Erika, känner oxå igen mig.
Jag vill gärna köpa tråget av dig om du vill skicka det förstås, snälla........
Kramar Carina/Hjo
kattarsel@live.se

Villa Tallbacka´s Home said...

Hej vännen!

Kära kära du, har/håller precis på att gå igenom de som du nu troligtvis går igenom, skulle vilja hoppa in i din blogg och hjälpa dig för jag vet, min kropp sa stopp i slutet av Augusti, började med värst panikångest attackerna, sååå räddjag var, men har fått spec. hjälp och lära mig att andas, äta och lägga upp dagen på ett sätt som passar en själv, ta en dag i sänder. Försök att bryta ditt mönster innan "väggen" kommer helt oförberett! Stackars dig!

Brysigomkramar till dig i massor från mig på Tallbacka

Hemmavid said...

Hejsan min vän!

Känner också igen mig i det du skriver.. tänk att det ska vara så lätt att falla in in fel matrutiner...

Ta hand om dig.
Kramen Jenny

Mikaela said...

Hej hittade din blogg för bara ett litet tag sedan och tycker så hemskt mycket om den, får massor med inspiration av dig som person och att du faktiskt vågar erkänna fel och brister och tom pengapung som vi ju alla har lite nu och då. Med det menar jag att det finns många bloggar där man ofta beskriver sitt perfekta liv och alla sina enormt exklusiva märkes inköp, detta kan bli lite tjatigt i längden tycker jag. Men hos dig får jag inspiration både i livet som sådant och inredningsmässigt, jättekul! Kram Mikaela

Kristina said...

Halkade in här hos dig och måste säga att du har en superfinblogg! Fastnade här en bra stund. Inspirerande och igenkännande!Kommer gärna tillbaka!
Ha det så fint!
Kristina

Anonymous said...

Hoppas att du får en massa ny energi lagom till jul!!

Villa Björkenäs Backen said...

Hej

just att komma igång att röraa på sig vore inte fel.

Ha en fin start på den nya veckan

kram

Gabriella said...

det där med vikten är ett helv...fattar inte att
man kan ha sådan dålig karaktär. Tyvärr är det nog som du säger, det blir mörkt och det känns som tiden krymper och man snabbar i sig mat och blir sötsugen av tröttheten.. men man får kämpa på=) Kram på dig

Vardaxlyx said...

Vilken härlig feelgood blogg!!

Nattmia said...

Det där med att leva som man lär är banne mig inte lätt.. Jag vet.. Men nu så skall jag med göra ett stort nytt försök..
Heja oss!! Vi skall snart må bra igen =)

Kram Mia

maja said...

Hej Erika! Ja i bland så smyger sig kilona på bara så där.... jag ha gått upp 5kg sen jag började jobba för 2 månaders sedan... ooops snabla godis som ligger i burkarna på fritidsgården.... men i går tog jag inte en enda bit YES..... I dag ska jag göra lingonkransar och börja adventpynta lite smått. Ha det bäst Kram från Maja