Friday, November 25, 2011

6 galningar under samma tak

_MG_6782

Min stege i vardagsrummet har fått sig en styling svart färg och ljusslinga.(slinga Coop)

Heej!

Idag kom barnens första kusin. En dag före Williams födelsedag :)Tankarna drar mig 8 år tillbaka. Tillbaka då vårat första barn var kommen. Efter lång längtan hade jag äntligen fått ett barn, en familj! Vilken lycka!!
Allt är så fridfullt med ett barn. Så lätt!
Man har tid att reflektera, tid att njuta och framför allt..vara närvarande.
Idag har vi fyra UNDERBARA, välskapta barn. Vårat hem är inte längre en rofylld plats. Det är en plats full av bus, skratt, lek, gråt, skrik, slagsmål och kärlek!
Med 4 barn på 6 år har man inte lyxen att vara närvarande på samma sätt längre. Dagarna fylls av omsorg, arbete, träning, matlagning, tider hit & dit, läxor, tvätt, planering……och allt annat som hör ett hushåll till. Tiden att bara vara räcker ibland inte riktigt till.

När vi hade William & Nicodemus var det inte alls samma snurr av galenskap som det är idag *ler* Va fan… Vi har ju ungar överallt *Hahaaa
Idag kan tankarna gå på högvarv 20 timmar om dygnet för att få familjen Söderberg-Löfving att gå ihop.Tröttheten över att inte sovit en natt på över 8 år tar ut sin rätt och visar sig i olika skepnader *fniss* Jag ska göra ett inlägg någon gång över hur det är att ha en stor familj. Människor som inte har/är en sitter inte på den förståelsen över vad som krävs för att få det ska gå ihop både praktiskt & ekonomiskt.

Men vet ni?

Spelar ingen roll om man har 1-2-3-4-5-6-7…barn. Eller om man inga barn har alls. Alla kan vi tycka att vardagen är jobbig. SKIT rent ut sagt! Måste vi få göra.

Men jag älskar min familj!!!!!!!! Vi är flummiga, högljudda, bråkiga, glada & yra. Dårhuset är en perfekt benämning på våran familj and i love it *fniss*

Nu ska jag gå och lägga mig för i morgon fyller mitt stora busfrö 8 år :)

Natti min vän!7 comments:

Johanna Stålros said...

Aha därav namnet;) hihi lite knasiga och trasiga det är vi nog lite till mans....tråkigt det hade varit annars;) Kram

Unknown said...

Grattis till ditt barn .....
Med hela mitt hjärta .....
Jag har en precis fyllt 5 år .....
En stor kram till alla:)
ha en trevlig helg
Sabry!

♥Gabriella ♥Hemma På Dunderbo♥ said...

HI HI VILKEN HÄRLIG BESKRIVNING AV DIN VARDAG! VISST ÄR DET LJUVLIGT MED BARN OCH IBLAND BARA SÅ JOBBIGT:-| VÅRAN MINSTA HAR NU BLIVIVT 8 OCH ÄLDSTA 11 SÅ DET HAR BLIVIT LITE ANNORLUNDA NU MOT DÅ DOM VAR SMÅ, LITE ANDRUM DÅ OCHDÅ MELLAN KIVEN DEM I MELLAN:-| HOPPAS NI FÅR EN HÄRLIG FÖDELSEDAG IDAG * KRAMIZAR

Linda-Villa Skrolycka said...

Haha, ja 4 barn = liv och stoj. Själv har jag tre småsyskon (inte så små längre dock) och himmel vilket liv det kunde vara hemma! Men härligt var det, man behövde aldrig känna sig ensam, men det var också svårt att få vara ensam när det behövdes. Det bästa som finns är syskonen, sen tror jag dock inte att det blir 4 barn i vår egna familj, men gärna 3 och man ska aldrig säga aldrig ;)
Ha en underbar livlig förstaadvents helg!

majra1 said...

Jag tycker det kan vara riktigt livat med två
pojkar! ;) vi hade en familj med 4 barn på
besök nyligen o vilken underbar familj!
Dom var 10, 8, 5 och 4 mån. Dom sa att
nr 4 är det lättaste! Alla hjälper till. I den
familjen hjälps alla åt i allt! Jag är avundsjuk..
Tänk om man hade varit lite mer krävande
i sin uppfostran. Men jag älskar mina vildingar!!
Mari

Grodmamman said...

Tycker att det är fullt upp med två barn!:) Å andra sidan börjar de bli stora nu och klarar sig en timme eller så själva. Så nu har jag fått egentid igen.
Kram

Galleri Hönshuset said...

Visst är det underbart med fyra barn =)
...och fyran är enklast tycker jag!
Jag har själv tre syskon och vad vore livet utan dem? Det ska vara livat omkring mig, annars skulle jag bli knäpp.
Hoppas kalaset gick bra, Niike somnade ovaggad iaf ;)
Kram från grannbyn.