Thursday, October 20, 2011

En vanlig vardag…..NÄSTAN!

Noel'2Palloma

Laddade ner appen Old photos till min Iphone. Kul med lite annorlunda bilder och en smart väg att gå när man inte vill visa barnens nerkladdade kläder eller snoret under näsan ;)

Go kväll

Vaknade av att pojkarna bråkade nere i köket. Skrik, gråt och Nickodemus otroligt vackra gnäll. Kommer ner och inser att vi försovit oss med en timme... 15 min senare var hela familjen redo att åka. Maken blir i ren stress otrevlig och sur och jag säger åt honom att ge sig. Barnen fortsätter att bråka ute vid bilen och maken maken står och gapar på barnen att sluta….7 på morgonen! Jävla idiot tänker jag och där kom irritationen som ett brev på posten.

Iväg med barnen till 3 olika ställen. Kommer till jobbet och lugnet infinner sig. Trivs så jävla bra på jobbet att jag inte ens har dåligt samvete för den lilla tiden jag får med barnen. Konstigt? Vet inte riktigt hur jag ska förhålla mig till det eftersom precis allt har kretsat runt dom i 8 år…

Kommer hem glad men det slår snabbt över i irritation när barnen börjar bråka, skrika, retas & gråta igen. Kämpar mig igenom en timme innan jag tar barnen och hälsar på väninnan. Sköönt!

Kommer hem och jag påpekar för barnen att dom ska duscha innan läggning vilket triggar igång hela cirkusen igen.

Barnen somnar och en helt vanlig dag i residens dårhuset är snart förbi.

Förutom att mamma har pms ;-)

Så watch out! I'll shoot bullets *fniss*

8 comments:

Hemmavid said...

Hejsan Erika!

Vad härligt att du trivs på jobbet! Det gör jag med. Det är viktigt att man har ett bra andningshål så att man orkar med de dagar när det är lite gnälligt hemma! ;0)

Vad jobbar du med?
Kramen Jenny

Gabriella said...

det där skulle lika väl kunnat vara min dag=)
ibland känner man sig lite matt i lacken av allt skrik och gap och bråk...man får se till at vaxas lite då och då hihi!!
Kram och sov så gott nu♥

NICOLINAS BONING said...

Tack gullet för din otroligt snälla kommentar om mig, inte för att det stämmer men jag försöker vara snäll och positiv för det mesta...iaf ute bland folk ;-)

Här har PMS åxå slagit till och f-n ta den (dvs mannen i huset) som kommer i min väg dom dagarna...fniss...som tur var så har han koll på veckorna så han har lärt sig (för det mesta) när det inte är läge att dumma sig.

Inte ska du ha dåligt samvete för att du trivs på jobbet och är nöjd med din tid som du får med ungarna.
8 år är strongt gjort att vara hemma då du har funnits till för dom hela tiden så det är väl tur att du har hittat en till plats i vardagen som du trivs på:-)

Jag känner igen gnabbandet och tjafsandet, men konstigt nog så bleknar dom minnena när barnen blir större och nu kan jag sakna det där "grälandet" som var så lätt att reda ut mot nu när dom är vuxna och inte överens alla gånger.

Ha det riktigt mysigt med familjen min vän...även om mannen är en idiot mellan varven:-)

Kramar Birgitta

Maria said...

En tjej jag känner igen från Fornby har sin äldsta dotter på samma dagis som Paloma och Noel. Hon hade träffat Paloma när hon skulle hämta sin dotter och frågat om hon har en busig moster. - Ja och min Johan är också busig, hade hon sagt. Hihihi <3

Du borde prova avslappning som jag gör nu, det gör gott :)

Grodmamman said...

Ja, jösses vilket kaos det kan bli ibland! Här har vi en blivande tonåring och en i "lilla tonåren", så jösses vad det blixtrar emellanåt!
Härligt att du trivs så bra på jobbet!:)
Kram

Nattmia said...

Tänk så skönt jag känner det med att ha tonåringar (19 & 17) när jag läser ditt inlägg ;)
Hoppas ni får en lugnare start i morgon och att PMS:et är mindre påtagligt.. =)

Kram Mia

Lilla Brödhult said...

Oj nu minns jag oxå hur det var ibland när mina 3 barn var små:)
Kanon att du trivs så bra på ditt nya jobb:)
Önska dig en härlig helg kram Helene

Maja liljelli said...

Hej! Oops ha inte varit inne på din blogg på länge men i dag satte jag mig vid datorn... jag bli alltid lika inspirerad av din blogg. Du e fantastisk. Ville även tacka dig för beskrivningen på staketet och grinden jag fick av dig i våras. Det blev jättebra. Kram på dig från Maja Liljelli