Saturday, October 29, 2011

DO I NEED DRUGS??

_MG_6598

Japp! Erika har åter igen köpt sig en FIOLFAX. Men jag loooovar att denna kommer används flitigt :) Den var dock inte lika dyr som min lilla i riktigt läder *gulp* men ska jag hålla koll, ska jag göra det med stil, Hihii
Men HEJ!

Hur tusan hinner man/ni med?? Hur ska man kunna ta kort till bloggen i total mörker?!! Kommer hem 16:30 på dagarna och då skriker ungarna efter mat. Efter det bjuds det inte på mycket ljus. Och helgerna vill man ju ha med småtrollen så det bir lite trixit….. Tur man har skaffat sig en filofax *fniss*

Men vet ni vd jag gör nu? Jag sitter och trycker i mig godis i väntan på pizza. Joooo, ni hörde rätt :) Erika Söderberg-Löfving har åter igen blivit en socker junkie(!) Fuskade på Ölands semestern och sen har det bara banat utför….. Så nu sitter jag här och kilona börjar dra sig hemåt igen :-/ Barnen har fortfarande strikt mjölkfritt vilket jag inte viker en tum på. Men på måndag stryper jag detta elände igen! Exemen har kommit tillbaka sen jag börjat fuska med mjölken och fuskar jag med mjölken kommer även det gotta med det. Så nu jädrar tjejer kör jag hårt igen.

Men det är inte måndag än right Blinkar De stora sover borta ikväll så vi har bara småttisarna hemma. Hade varit en riktigt mysig kväll med mannen om man inte hade glömt alkoholen på systemet *gaaah* Hur nice hade inte det varit?! Men men….. Pizza ska jag då få i mig och mysa med de små…det ska jag :)

Trevlig Lördag till dig!

PS: Va roligt det är att läsa vad ni tror jag skulle ta med mig *ler* Ni kommer inte tro vad det är jag skulle ta med ;)
5 comments:

barbrok said...

PIZZA???? Hjälp! Jag är med i nåt som heter iTrim för att gå ner i vikt. Första gången fick vi reda på hur länge man måste promenera i rask takt för att göra sig av med. Pizza var supervärst, man ska knalla i 6 timmat o 20 minuter!!! Sen dess tittar jag aldrig åt pizza, hehe.
Ha en bra helg.

Hanna said...

Pizza är smidigt då och då, men det är inte riktigt min favorit, men barnens förstås så det blir då och då.
Kram
Hanna

Louise Vita Drömmar - My lovely Days said...

Kan du inte göra typ en lista på vad du äter en helt vanlig "bra" mat dag! Behöver inspiration ;)

Villa Björkenäs Backen said...

God morgon !

Hoppas att pizzan smakade ;)
Här åt vi också pizza med goa bloggarnas sällskap...
Mysigt söndag till dig !

Kram

mammaxtre said...

Sockrets makt är större än man kan tro. Trist men gott :-)