Tuesday, May 17, 2011

Syns inte alltid…'

Mall 1 för bilder blogg

Min lilla skruttfia ramlade av gungan under äppel trädet och skrapade sin lilla nos lite. Här har ni henne i sin nya mjukis dress från Ellos. Det är så roligt med lilla skrutten för hon älskar kläder! Pojkarna fick varsin Ninjago och jag hade turen att få hem dressen samma dag =) Fick bråkas för att få av henne dressen innan läggdags *fniss*

Paloma

Så sött med texten på den lilla rumpan =)

Tjaba tjena halooo!!

Idag växlade jag lite tankar med en vän som följt mig här på bloggen. Mina tankar gick till den tiden då jag var deprimerad….. Visste ni förresten att jag har slutat äta antidepressiva sen ett halvår tillbaka?! Och jag mår skitbra!!!!

Men min tanke går till alla oss som har/haft en inre sjukdom. En sådan som inte syns på utsidan. Man får allt som oftast hävda sig mot omvärlden som ifrågasätter om vi verkligen är sjuka. Har man då också en personlighet som jag får man många kommentarer om att man inte kan vara så väldans sjuk…. Inte ens mina nära har förstått hur dålig jag var fast man gång på gång försökte förklara situationen.

Till människor runt om som man bara träffar i vardagen skulle jag aldrig visa att jag mår dåligt och det inte alltid för att jag inte vill utan för att det bara inte går….

Så man ska nog tänka sig för innan man dömer ut en människa för man vet inte hur det ligger till bakom stängda dörrar.

Vi var på en kurs idag där en underbar kille föreläste om hur man bör behandla sin omgivning/Sig själv för att få en trevlig arbetsplats etc. Kontentan var väl att vad du ger till andra är vad du får du tillbaka själv och visst är det så!!

Så sträck upp handen när du ser en medmänniska och heja glatt! Liten gest kan göra stor skillnad!

Nu ska jag mysa i sängen till Amazing race med min man =)

Kramen på er!!

PS: Ni har inte missat min utlottning här nedan????

1 comment:

Photo by Maria said...

Vojne vad fel jag läste på din dotters rumpa.. Ha ha.. Läste Kinky och tyckte nog inte det var så passande på en sådan liten tjej.. Men sån tur att det var mig det var fel på ;-)

Nä att yttra sig innan man vet hur det ligger till med sjukdom är tydligen så himla lätt.. Jag har en kompis som är sjuk, men inte synligt sjuk och hon har fått höra en massa skit.. Arg blir man..

Ha nu en fortsatt fin helg..

Kram Mia