Wednesday, March 9, 2011

Platta tuttar

V311711

V411485

V308668



Houdi Sweeties!



Så här läcker såg inte Erika Söderberg ut när hon fick hem sin beställda bikini *fniss* Dom här läckra brudarna är modeller i VICTORIA SECRET swimwear 2011. Wow vilka tjejer! Kropp numero 1 skulle jag inte ha något emot att klicka hem och byta mot min..

Nåja. Fick i alla fall hem min bikini häromdagen. Kom och titta sa jag till maken och som vanligt när det har någonting med bröst att göra brinner det i sulorna på honom! Kommer in och jag börjar med att prova överdelen. Insåg snabbt att den bara var att glömma då den istället för att forma brösten tryckte dom platta och lämnade dom hängandes utanför. Där spelar det ingen som helst roll för maken hur dom ser ut….de är fortfarande bröst *fniss*

Men sen kom bikini trosan…… Nu kunde inte Marcus hålla sig längre….Han skrattar rakt ut! Jahapp, det var det badet med barnen det… Så ser ni ett tält uppslaget på badet i sommar är det bara att kika in. För det är bara jag som sitter och häckar.

IMG_3750_thumb4


I somras var jag nära min normal vikt (60) och jag mådde bra! Kläderna passade och jag såg inte gravid ut. Nu har jag åter igen samlat på mig 15kg och jag börjar bli förbannat trött på mitt mat missbruk!

Men nu börjar våren närma sig och då åker skorna på. Riktiga power walks ska det bli så jag förhoppningsvis slipper sitta i vassen i sommar ;) Vissa bryr sig inte om sin vikt men jag gör det!! Jag trivs inte med mig själv som jag ser ut nu! Det är inte jag……

Kan ni hjälpa mig att blåsa bort snön brudar så jag kommer ut på mina promenader?

Have a nice day ladies

24 comments:

Ardisia said...

Hej du fina! Tar du numero ett kropp så är numero 2 min..!

Jag har lite viktnoja med.. Får panik så fort vågen visar närmare xxkg.
Nu, pga misslyckad amning (som alltid innan har funkat & gjort mig smal-smal), har jag inte blivit av med de extra kilon som kom under graviditeten :/ Och den här förbaskade snön gör inte saken bättre. Fy fan säger jag som inte ofta svär. Vi sitter typ inlåsta här på landet, vägarna är så dåligt plogade & man kommer inte nånstans med vagnen (och utan vagnen kommer jag ut först när klockan blivit 18-19 och det börjar bli mörkt & då vill man inte riktigt gå på en långpromenix). Och gymmet kan jag bara drömma om med två barn här hemma & två andra vars hämtning-lämninstider har att passa.
Men kämpa på! Det är fortafarande långt kvar till beach 2011 (om det fortsätter att snöa så här..)
Du är fin ändå!!!!
Kram

Trivsamma förändringar said...

Haha ja det där med bikini är då inte lätt!
Det känns oftast som att de utgår ifrån modellerna på bilderna ovan och gör bikinis till deras kroppar. De liksom förtränger att vi vanliga människor inte ser ut sådär och därför passar inte heller deras bikinis på oss!

Längtar också till långa vårpromenader! Så man kan röra på sig utan att sätta på sig alla plaggen man äger och har utan att frysa ihjäl. Eller att slippa gå fram som en snigel, livrädd för att trilla och bryta lårbenshalsen eller nåt ;-) Snälla snön försvinn!!!

Kram Maria

Villa Humlebo said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

Jag håller med dig Erika! Jag är precis som du - älskar gott och godis, mat och drickor. Det finns så MYCKET gott!! Och jag älskar allt! Men jag kör Extravaganza mellanåt. Det funkar fint för mig :) Lycka till!

Kram Jenny
Lilla huset på prärien

Villa Humlebo said...

Hmm.. det jag försökte säga var;
Här är en till som kommer sitta fullt påpälsad på stranden! ..om jag inte hinner gå ner färdigt inför beach 2011.
Drar jag på mig min bikini, som passade innan barn nr.4, ser jag f-n ut som en kassler!
Fåfäng?? Självklart!! Man vill ju se bra ut, helst i närheten av damerna du visade.. ;) Och stranden kryllar ju av såna brudar! hihi..
Powerwalks it is!

Kram Mia

Härligt hemma said...

Ha ha, vad mysigt med tält, bra idé!! Klart det är trevligt att känna sig lite "fit"....men inte är man lika snärtig som man var när man var tjugo inte....men drömmen lever fortfarande ;). Du är jättesnygg på bilden!!....vilka bilder du har rotat fram då....ska nog skippa bulle till kaffet!!!
Kramar Madeleine

Mitt Vita Björkebo said...

Ja då kan vi tälta tillsammans.....Det e bara att bestämma strad=D!!!! Vi ses ;))

Kram ANNA

Mina drömmars hus said...

Ha ha det är bara att väljs barn eller fotomodell........

Klart du ska ha blåa gardiner, va inte så mesig, he he.
Kram
AC

Anonymous said...

Åååå usch! Prata inte om bikini o badstrand! Fy man får ju ångest! Det finns nog ingen som är helt nöjd med sig själv...inte ens de magra stackrarna i din bikini! Kanske det finns nån mysig tjärn i skogen som man kan gömma sig i :/ Lycka till med dina power walks! Jag går varje dag i skogen och det känns bra! Vi kanske syns i vassen i sommar då!?! Kramar till dig!!! Maria B

♥ Villa Tretton ♥ said...

Men vilka fina bilder, dom är ju helt underbara, vill ha alla;)

Inte behöver du stå i vassen heller..du är fin som du är:) Men sen är det ju viktigt att man trivs själv också..svårt det där..!!!

Ha en fin kväll
Kram Susanne

Anonymous said...

Fan också, å jag som trodde vi skulle få se en bild på dej Erica i den nya bikinin :)))
Även om man har ett helt normalt BMI som jag så sitter bikinin inte så roligt på mej heller. Du vet, lååååååånga tuttar och överblivet skinn på magen efter fyra graviditeter och amning.Kramar Åsa.

Hemma hos Märtha said...

Ja inte skulle man tacka nej till att ha en kropp som någon av de modellerna....:-)
Försöker intala mig att jag faktiskt har fött 6 barn och INTE kan se ut som en 20-åring i kroppen men det är svårt att acceptera och det kanske man inte ska....Man MÅSTE ju inte se ut som att man har fött 6 barn...om du förstår vad jag menar!! Ska få hem en Crosstrainer i nästa vecka och då jäklar...:-)
Ha en härlig kväll!
Kram
Anne-Lie

Fru Bes Blogg said...

då tar jag kropp 2 tack! När kan man räkna att få den tror du? Lång leveranstid??

Vita Falkens Lantliv said...

Hejsan!

Men vännen, har du plats för en till i tältet i sommar????????????? Blir ju bra mycket roligare om man har sällskap:)

Jag har endast 7 kg kvar till 60( hmm endast, skit mycket ju)....GRRRRR kommer nog aldrig dit då jag är världens gottegris!

Kram Susanne

Nillis said...

Hahaha! Det var roligt! Vet precis hur du känner det, hatar bikiniprovningar. Men roligt i efterhand. :)Ha en bra kväll och lycka till med badandet. ;-)

Vita Falkens Lantliv said...

Hej hopp igen:)

Ska bara säga att jag har underklänningen till den blommiga klänningen määää hahahah Vi kanske ska dom i tältet då????

Pööööööööööss

Vita rosor och förgätmigej said...

Fniss... just nu har jag ju värsta bomberna eftersom jag ammar men när det är slut på det så kan jag rulla ihop tudisarna i bikinin. ;0) Blir kanske lite volym då med?! *haha* Stackars min man... när jag har rejäla behag är det någon annan som sitter som ett plåster på dem och när man slutar amma, då försvinner de som genom ett trollslag. Jag misstänker att han inte tycker att det är rättvist... ;0)

Kram/ Anna

Kia said...

Hej!
Menar du att bikinin inte sitter lika på dig som i katalogen??!! : )
Funderar själv på silvertejp!
Ha en toppen helg!

/ Kia

Lisa said...

Härligt att det finns fler som delar samma öde. VI kanske kan ha tälten bredvid varandra.. Kram Lisa

mammaxtre said...

Om jag kunde skulle jag hjälpa dig. Lycka till vännen.

re.do said...

Dina inlägg (alltså blogginlägg syftar jag på just nu ;) är ju bara helhäftiga! Jag satt och gapskrattade när du skrev att din man skrattade :D

majra1 said...

Haha! Ja det är inte lätt att beställa hem badkläder! Har lyckats en gång av typ 30.. Det här påminner om en gång när jag och syrran provade samma slags bikini BH i en provhytt. Det skiljer flera storlekar mellan våra bröst.. så vi hade ju olika storlekar, men det var så fult på båda att vi grät av skratt därinne!!! Folk måste ha undrat. =D

Håller med dig om vikten. Man måste trivas. Tycker det är jobbigt att röra mig när jag är för stor. Blir bara irriterad.
Power walks kör ju jag med och har gått ner en del. :)
Har införskaffat en stegräknare nu.. men inte provat än.. pga sjukdom.
Men tror den kan sporra en hel del.

Lycka till.

Mari

Anonymous said...

Hej.vet att när du sätter i gång med promenader då hänger inte enns jag med.Men jag skall försöka gå med dig.Lycka till.Kram mamma.

Hanna i Det stora grå huset said...

Erika!
Men jag måste säga att JAG tycker att du är hur fin som helst. Bikinisar är väl sällan något kul att ha på sig... Har inte haft en på sedan jag var typ 13!!! (Jooo, provat har jag gjort, men aldrig gått ut med en på!)
Kram o ha en fin helg!!!