Thursday, March 24, 2011

Jag har hittat det!!

Goooood mörning!

Det är så roligt att läsa alla era kommentarer!! Vare sig det gäller fötter eller barnuppfostran :) Är så tacksam för er alla som kikar in i min lilla värld för att läsa och ibland dela med er av era liv och tips. Tack tack tack!!3667-york_21365

Jag har letat efter ett snyggt vitrinskåp i vardagsrummet och igår hittade jag det. Skåpet kommer från Mio och jag blev förälskad när jag såg det (!) Nytt,fräscht men ändå en robust “gammal” lock på det.


2148-wilma_4792

Skulle inte ha något emot denna skänk heller…. Love it!

Jag känner att jag vill ha in lite mer nytt i möblemanget för en fräschare känsla men med det kommer också penga frågan :-/ Lite skillnad mot loppis priserna……Men nu börjar jag jobba så det är bara till att börja spara *ler*Ikväll har jag en hel del märkning av kläder att göra för i helgen är det den stora barnloppisen i Vika. Återkommer med tider i morgon.

Ses & hörs! Kram Erika

14 comments:

Anonymous said...

Hej gulliga Erika!

Urfina möbler verkligen! Jag hittade mitt drömvitrinskåp på PB home. Kolla in deras sortiment. Nu vet jag inte hur de ligger prismässigt i förhållande till Mio. Jag är återförsäljare av PB home och skulle du vilja handla därifrån så ordnar jag så skåpet med rabatterat pris och levereras till din dörr ;-).

Ha det gott i solen!

Kram Linda

Unknown said...

Verkligen fina skåp. Det vitrinskåpet skulle även passa fint hemma hos mig. Men det blir nog att måla mitt gamla IKEA skåp ;).
Kram Ing-Britt

Anette said...

Hej Erika
Jaa visst är de snyggt ,man bara dööör.vill ha vill ha..
Hoppas du får ihop till de :)
Kram Anette

Livsnjutaren said...

Så supersnuggt skåp. Under tiden du sparar kanske du hittar något att måla om på blocket. Då har du de sparade pengarna kvar;)

Photo by Maria said...

Ett vitt vitrinskåp leta vi med efter, detta var ju skitsnyggt.. Hittade faktsikt ett snyggt på IKEA med.. Får se vad det blir vad det lider.. Först är det råspont som skall köpas och skall upp..

Ha en fin dag..

Kram Mia

Stina said...

Superfina möbler.:-) Kram Stina

Mitt Vita Björkebo said...

Ett underbart skåp JAAAAAA
å skänken oxå.....

Just ja VIka i helgen..,man får se om tiden räcker till då!
ha det jätte skönt å lappa inte ihjäl dig nu!!!

Kram ANNA

Lantligt i smultronbacken said...

Så fina skåp. MIO har verkligen sypersnygga möbler men dyra. Man blir lite väl snål när man vet vad man kan hitta på loppis och auktioner tyvärr. Synd bara att man oftast bara springer på grejerna och inte kan bestämma när man vill ha det som man gör när man köper ett. Men jag får nog invänta mina fynd, känns för dyrt annars.

Kram Teres

Ett Vitare Hem said...

Det skåpet är jättefint!
Ha en underbar eftermiddag!
Kram/Lena

Vit dröm said...

Ja, tänk om man kunde vinna på Lotto såman kunde köpa allt man vill ha.. Men det är ingen risk så spara är det som gäller;)
Kram Anna

Hemma hos Märtha said...

Ojojoj snygga möbler båda två!! Vi har en Mio-butik bara 5 minuter härifrån....får nog ta en tur dit och kika!
Ha en mysig kväll!
Kram
Anne-Lie

LyckligaPraliner said...

Hej!
mmmm...ja jag skulle också vilja ha precis det där. Men det verkar inte vara någon som vill köpa det till mig :)

Ann-Louise

Anonymous said...

Håller med dig om att skåpet är ljuvligt och skulle också kunna tänka mig ett utan problem :). Tyvärr får jag hålla mig till loppisar ett tag till, börjar inte jobba förrän om några månader så det gäller att hålla i slantarna:).

Önskar dig en trevlig kväll!
Kram Maria

Livet på landet said...

Möblerna är verkligen underbara!

Ha en härlig helg!

Kram Helena