Wednesday, March 30, 2011

Bloggar med glädje igen

_MG_2828

Har haft en OFF period där jag övervägt om jag ska fortsätta blogga eller inte. Det dåliga samvetet att inte hinna in och kommentera hos er andra tär på mig och jag ifrågasätter min “egoism” vad gäller uppmärksamhet…. Ni är så gulliga mot mig och jag vill inget hellre än ge tillbaka men tiden räcker inte till….Den tiden jag har haft är på kvällen när barnen somnat men jag måste börja sköta min sömn bättre (!) Livet med 4 barn är tidskrävande och allt som ska till omkring. Hoppas ni förstår!

Tack snälla för era tips om semester!! Jätte kul att kika vidare på =)

Nu undrar jag om det finns någon som vet vackra platser, tex fina bad platser att besöka som är barnvänliga ? En plats man bara kan dra till ett par dagar när solen erbjuder ;)

Önskar er en riktigt fin dag !

Kram Erika

20 comments:

Ett Vitare Hem said...

Jag känner så väl igen mig tror alla känner så ibland men skönt att du hittat glädjen i bloggandet igen ;o)
Ha en underbar onsdag!
Kram/Lena

Livsnjutaren said...

Hej,Är här titt som tätt och läser men kom precis på att jag inte vet var i landet du bor. Ett bra ställe vi har varit på när barnen inte var så stora är Barnens Gård i Blekinge. http://www.barnensgard.se/

Mitt Vita Björkebo said...

Hej Erika....,ja svackor hamnar vi ALLA i...ibland.
Jag precis som du som har 4 barn...VET att man inte räcker till överallt.
Å viktigast Erika...e ju att du mår bra..Sova,vila måste vi alla göra.
Själv har jag upptäckt nått otroligt "konstigt " med mig själv.Plötsligt ,efter 4 barn och 17 år..,så har jag lärt mig saker ligga...Jag bara ORKAR inte plocka efter alla hela tiden..Ganska skönt (vissa dagar) Andra gror paniken i mig att jag vill ha mitt vita hem skina...
Men ingen Erika,INGEN orkar vara överallt hela tiden.
Glad du har fått BLOGG inspirationen tillbaka..Besöker dig VARJE dag!!
Visst e solen underbar idag...
Å du ang badplatser e jag urdålig...BADAR ALDRIG 8tyvärr)..Kanske lär jag mig att uppskatta det oxå..(nångång)..
Kram på dig vännen
ANNA

Amanda said...

Hoppas verkligen att du fortsätter att blogga!! Blir alltid lika glad när jag ser att du uppdaterat bloggen :)

http://www.upplandsstiftelsen.se/vara-omraden/rullsands-camping__4549 En super härlig strand att besöka!

Kram

Vit som snö said...

Det är nog en känsla vi alla brottas med...
Kul att du hittat glädjen i det igen:) För det är ju precis vad det handlar om, kravlös glädje.
Jag kikar nog ofta runt utan att hinna kommentera, man hinner inte allt.
Jag har oxå funderat att sätta punkt för min blogg men tills jag vet så får det bli sporadiska inlägg och kommentarer.
Önskar dej en sköööön dag!
Kram Cilla

Anonymous said...

Jag ÄLSKAR DIG & DIN BLOGG, Våga inte ens skämmas du är ju helt fabulous ja absolut awesome... va gör det om du pausar håll oss lite på halster .. =0)
Du ett underbart ställe som blir enheldagstur så ja picknick korgen måste med är Flosjön i Dala-Floda underbar sandstrand och långgrunt och inte en evighet bort men ändå tillräckligt för att bli ett litet äventyr..
Du ha det bäst du underbara och våga vara lite ego.. ;0) Och ja jag ska försöka komma till dig och dela med dig lite av min "vilja" Kramar i massor: Hanna

Stina said...

Orsa Camping... med sitt långgrunda vatten och härliga utsikt.

Den där bloggkänslan, den traskar över mig hela tiden.
Kram Stina

hemma hos lilla mej said...

Hoppas verkligen att du fortsätter blogga .Blir så glad att kika in till dej.Håller tummar och tår.Ha en fin dag rara du .Vår kramar Rita ♥

Unknown said...

Vilken tur att du känner glädje igen i ditt bloggande. Jag skulle verkligen sakna dig och din humor om du slutade. Sitter ofta med ett fånigt leende efter att läst dina inlägg.

Någon härlig strand kommer jag inte på så här, jo utanför askersund finns det ett väldigt fint ställe.

Ha de bra, kram Ing-Britt

dagdrömmar i vitt said...

Jag har ju inte följ bloggar så länge men det vore ju synd om du la av helt. Kan du inte bestämma dig för att bara skrive en lite sammanfattning en gång per månad. Om alla vet om att du bara skriver med den intervallen kommer alla respektera det och följa dig ändå. Livet har ju sina upp och ner gångar och de måste få vara så. Men responsen du får ger dig säkert också energi. Så om du orkar skriv en gång per månad så vi som följer dig kan ge dig energi i form av snälla inlägg. Några kanske skickar små söta meddelanden hela tiden som du sedan läser när du skriver ditt inlägg. Nu har jag allt snurrat in mig i ord. Men jag hoppas du förstår vad jag menar:)
Kramkramkram / Nettan

mammaxtre said...

Trosa Havsbad är fint. Där kan man campa eller bara hyra en liten stuga.

Ha det gott

♥ Fyra årstider said...

Jag har gått igenom samma som du, många gånger och detta dåliga samvete. Jag höll på att bränna ut mig med detta dåliga samvete..men jag kom på att det gick inte, jag kunde inte fortsätta. Nu har jag några få jag besöker och så får det vara. Jag kikar på de andra om mer tid finns. Huvudsaken är att leva livet...det går först.
Kram Lotta

Lilla Brödhult said...

Ja jag förstår dig att din tid inte räcker till allt, fyra barn är en gåva och det tar mycket tid och energi men man får så mycket tillbaka, de är ju det bästa man har. Sömnen är viktig och den kan man inte slarva med för ofta..
Hoppas att du vill och orka fortsätta blogga, jag gillar dina inlägg du är så spontan och härlig i dina inlägg..
Många kramar Helene

Anna said...

Ha INTE dåligt samvete!! Som redan sagts, du kan omöjligen vara överallt hela tiden!!

Sömnen är A och O för mig, för många, sover jag inte fungerar ingeting och jag inbillar mig att jag fasktiskt nästan blir sjuk och lite skvatt galen... :) Då vill jag nämna att jag är en riktig nattuggla, så jag får kämpa med att komma i säng :P

1. Sov
2. Ta hand om dina barn/familj
3. Fortsätt mina dina inlägg (i mån av ork och tid)
4. Strunta i att kommentera, den tiden när du känner du hinner det kommer längre fram, var lite ego...

Oj va mycket "goda" råd... egentligen inte min grej, men jag blev lite gripen av dina ord, var tvungen att säga något...

Är ny på din blogg, men gillar den!!

LOVA att sov, resten löser sig!!

Kram

Anna

Galleri Hönshuset said...

Hej

När vi är ute på Runn med båten så finns det en heeel del fantastiskt fina badställen man kan åka till med barnen. Om du vill ha tripp närmare hemmet vill säga.
Jag kommer ju inte ihåg vad alla ställena heter som man kan ta sig till med bil, men kan ta reda på det. (Eller hade ni båt? Vi träffades ju vid båtklubben i somras) Fina bryggor, kiosker, ibland restauranger och långgrunt. Ligger o Borlänge och Falun.

Om ni hade båt så har ni ju Hellmans ö,(falun) eller barnens ö, som den kallas. Långa bryggor, massor med småfisk som barnen fiskar upp och lägger i hinkar =), bra badbrygga med bra strand, t.o.m vattenrutschkana, stor lekpark med klätterställningar, skogen där man kan vandra, rinnande dricksvatten, toaletter, grillplatser med tak, bord o stolar mm =)
Där brukar vi vara hela helgerna och tiden bara rinner iväg. =)

Jag vet att på somrarna har dem gjort dagsutflykter från slussen i Falun dit, och då får man åka med ångbåten "Slussbruden".

Så, nu fick jag göra lite reklam för "Dalarnas skärgård" också. Jag hade inte en aning om vilken sjö vi har i närheten när jag flyttade hit. Heeelt fantastisk!

Ha en toppendag. Kram Pirre

Mina drömmars hus said...

Jag förstår att tiden är knapp. Jag är så imponerad av alla som har bloggat i flera år och fortfarande orkar. Sen är det ju det här med att komma med något nytt, nya bilder osv. Jaa jag är imponerad. Började i september och känner ibland att nu vet jag inte om jag orkar längre.
Fortsätt blogga om du orkar Erika, många gillar din blogg och din ärlighet.
Kram
AC

Lisa.L said...

Förstår att tiden e en bristvara. Har själv en på 10 månader och tycker det e svårt att få saker och ting gjorda, speciellt då han är världens mammagris ;P
Jag är då glad att du ska fortsätta blogga för jag tycker din blogg e så himla bra :D
kram kram

Gunillasljusglimtar said...

Kul att du är här igen...Dålig på badställen,hittar bara till min vik i Vänern...Kram Gunilla

Husprojekt Drömhus said...

Jag har också haft en liten offperiod när man har så mycket med allt runtomkring & har du då dessutom 4 barn så är jag imponerad att du överhuvudtaget hinner blogga, grymt jobbat!

Badställen?? Jaa..jag kan varmt rekommendera Vilshärad, här bor jag :) Här finns otroligt vacker barnvänlig sandstrand, & en liten båthamn med klippor & brygga för krabbfiske, 2 campingplatser & en bed and breakfast, sommarlivs, naturreservat för promenader, minigolf, pay and play golf, café & nu även en mysig gårdsbutik med försäljning av lantlig inredning som jag öppnar i maj :)

Vilshärad ligger 12 km norr om Halmstad.. inte så långt ifrån Tylösand. Vill du veta mer eller få bilder, bara säg till!

Oj vad jag försöker sälja in min hemby, men här är så vackert & pittoreskt på sommaren :)

Kramar
Tiina

Husprojekt Drömhus said...

mitt lokalsinne är inte det bästa menar 12 km väst om Halmstad tror jag det blir :)

kram kram