Tuesday, January 11, 2011

Ett gnäggigt inlägg

 

 

_MG_8290

 

This gorgeous thing fick följa med hem från Rosa huset idag. En “gammal” trähäst i sina bästa dagar :).Love it!!

 

Heej Tisdag!

Idag ÄNTLIGEN har barnen börjat på dagis och skola igen. Herregud (!) Jag har haft barnen hemma i över 3 veckor i streck så idag känns det mer än bra att bara få vara  2 hemma. Slippa höra bråk och gnäll för ett par timmar….

Igår var jag och barnen till Falun på en liten loppis tur. Och vägen dit var förbi hästgårdar med helt fantastiskt fina hästar i hagarna. Många var ute och red. Vissa galopperade, viss bara “gick” lugnt med hästen. Vilket som blev jag både irriterad, ledsen och glad av att se dessa underbara djur. För en av mina högsta drömmar har alltid varit att kunna rida!

Men med en svår allergi sätter det stopp för just den drömmen. För ett par år sedan red jag för första gången i mitt liv vilket gav enorm mersmak. Älskade varenda sekund av det! Hur det gick kan ni läsa HÄR.

Nu ska jag hämta mina busungar så tjingeling vänner

 

Kramis

9 comments:

Renoveringsdags said...

Å så fin häst!! JA tacka gudarna för DAGIS!!älskar o sätta mig med en kopp kaffe och det är tyst! Här har du en inbiten häst tjej :) Finns inget bättre än att rida eller bara vara i stallet, Det är det enda stället där jag är helt lugn och inte har en enda tanke om bekymmer eller annat i huvudet!Sorgligt att du har allergi för av det jag läst hos dig så har vi ungefär "samma personlighet" så det skulle nog ha passa dig;) ha en bra dag!

Anonymous said...

Den hästen har jag missat när jag har varit dit.har jag sett den då har den stått hemma hos mig.Kram mamma.

Vardag och flärd said...

Lyckliga du som hittade den söta hästen!
Kram Eva

Anonymous said...

Hej Erika!

Samma här! Ungen har varit första dagen på dagis, på väldigt läääänge. Märkligt att man ska behöva känna sig som en dålig mor när man säger att det faktiskt är väldigt skönt med lite lugn och ro ;-). Men vet du.. Jag tror baske mig det är skönt för ungarna med.

Vilken underbar häst du har införskaffat! Lyllo lyllo dig!

Kram Linda

Trivsamma förändringar said...

Det var nog en mening med att du skulle hitta den fina hästen iom att du inte kan uppfylla dina drömmar om ridning. Trist med allergier som sätter stopp!
Ha en skön tisdag, kram Maria

hemma hos lilla mej said...

Vilken fin häst.Ja mina änglar har varit i skolan idag.Bara så skönt när det blir som vanligt igen.Ha nu en skön kväll.Varm Kram Rita ♥

Julias vita drömmar said...

Olalaaa vilken fin häst Erika!

Du,jag skrev precis idag ett inlägg om hur tooomt det känns i huset utan mina älsklingar hemma efter jullovet. Sörjer nästan lite...
MEN, jag kan verkligen ana, att med fyra älsklingar, så är krafterna slut efter tre veckors ledighet. Njut av lugnet!

Kram/Julia

fröken knopp said...

Ack så vacker!!!

Varmaste Kramarna Elin

Lantligt i smultronbacken said...

Förstår dig det där med hästarna. Jag har ridit i många år men la av av lite olika anledningar. Jag hade så gärna velat ha en egen häst men jag vet att det kostar en hel del samt kräver enormt mycket tid. Men så härligt djur det är och det är verkligen avkopplande att rida

Kram Teres