Thursday, December 16, 2010

PAY IT FORWARD!

 

 

images

 

Halkade in på denna blogg genom en annan och berördes djupt!!  Tankarna tillsammans med tårarna for överallt…. Vilka tragedier det finns (!)

När jag läste hennes blogg blev jag inte bara överväldigad av medlidande utan slogs även av hur jävla idiotisk jag är som står här med ciggen i mun!!!! Varför utmana döden?!  Mina 4 barn vill nog behålla sin mamma i livet så länge det bara går så nu ska jag banne ta ett kraftigt tag om mina dåliga vanor.

Och just nu känns det oväsentligt att jag saknar hår och är överviktig. För hur det än är har jag livet blomstrande i mina händer. En underbar man och 4 små älsklingar som älskar mig precis som jag är.

Snälla ta er tiden att läsa vad hon går igenom. Skrolla ner till inlägget hon gjorde den 6:e December och ge. Ge henne en sista chans att leva i ro och glädje med sina barn! För att komma till henne klicka HÄR.

Och ni som har blogg. Lägg gärna in en tanke till denna familj i erat inlägg. Julen handlar om att ge. Och vad vore bättre än att ge till dom som behöver det?(!)

Så kom igen: Vad man ger får man tillbaka, så

Pay it forward gott folk.

Kram Erika

6 comments:

Emmas utsikt said...

Uff, vet inte ens om jag törs läsa. Så känslig nu för tiden. Men ok, jag klickar mig vidare.

Kram!

Grodmamman said...

Livet är inte rättvist!
Och här går man och gnäller över att huset inte är städat!:) Tror hon skulle vara överlycklig om hon kunde städa hemma och fixa inför julen.
Kram

Skogslyckan said...

Vad glad jag blir att du följer mitt exempel!Man kan inte göra så mycket mer än sprida budskapet. Vi glömmer så ofta hur lyckligt lottade vi är egentligen. När vi faktiskt är så fruktansvärt rika! Ha en fin fredag vännen!
Kram Pia

Photo by Maria said...

Jag gnällde nyss över att skotta snö, men vad är väl lite snö att gnälla över ..
Man får lite andra tankar och värderingar när man läser en sådan blogg..
Jag länkade Karins blogg på FB..

Tack för att du tipsade, vi behöver ite tankeställare..

Kram Mia

Anonymous said...

Du ser, det finns de som har det värre! Du borde skämmas Erika! Förlåt, men du klagar alldeles för mycket! Du är vacker, smart o har en underbar familj o ett vackert hem! Nöj dig med det! Sluta tjata om din vikt! DU ÄR INTE TJOCK!!! Slappna av nån gång vännen! Kramar Maria B

Anonymous said...

Jag har också läst... Visst har vi det bra alla vi som har friska nära och kära! Vad är väl några kilon för mycket och dammråttor som är lika stora som katten? Ingenting att klaga över egentligen, vi behöver alla tänka till vad som är viktigt. Det är väl det julen handlar om tycker jag, att känna tacksamhet och att ge av sig själv.

Själv läser jag Lindas blogg, hon har man och fyra barn, och en spridd bröstcancer. Hon har på kort tid blivit mycket sämre och den här julen blir med allra största sannolikhet hennes sista.

lindaskriver.blogspot.com

Hennes man har också börjat blogga om sin skräck, att förlora Linda. Tyvärr finns det inget sätt att slippa undan...

larsskriver.blogspot.com

Lite lästips om man känner för att komma tillbaka till verkligheten och vad som är viktigt egentligen.

God Jul önskar jag dig Erika! Tack för din underbara blogg.

/ C.