Wednesday, October 27, 2010

Nya kuddar

 

 

 

soffor

 

IMG_5243

Hittade kuddar på Ellos som jag fastnade för. Lagom med färg och passande till julen.Den helröda kommer få pryda kökssoffan bara mitt lilla projekt i köket är klart.

 

Heej på er denna Onsdagskväll!

Jag har känt mig lite nedstämt och ledsen ett tag nu.Dels för att jag är trött men den största orsaken är att jag tappat mina ögonfransar igen. Man tror att man inte bryr sig men det sitter i huvudet och gnager….Man tappar så mycket kvinnlighet och fräschet när man tappar dom. Jag har sett fram emot att gå på Stora björn ett längre tag men det är inte lika roligt nu när fransarna är borta! Fransarna höjer inte bara ögat. Utan dom är det svårt att sminka sig för ingenting fastnar…

Sen är det det här med vikten…. Jag är så trött att jag inte hittar kraften att börja gå igen. Och vakna nätter vecka ut, vecka in gör att jag trycker i mig sötsaker på nätterna för att orka med.Vilket naturligtvis gör under för figuren *fniss*

Kosten har varit mycket bättre men det är lång väg kvar. Kroppen skriker efter näring och jag gör vad jag kan med olika kosttillskott ( c-vitaminer- antioxidanter-omega 3- Berocca ). Jag dricker tom gröna alger innan frukost men ingenting biter.

Och ju tröttare jag är desto mer röker jag. Jag vet.. Idiotiskt!! Men var ska jag hitta kraften till att sluta….Och börja?? Tips välkomna!

 

Igår gjorde jag en deal med mannen :). Han fick åka och bowla om jag fick *******. Mmm, visar er sen vad jag lyckades hämta hem *ler*

 

Nu inväntar Greys Anatomy och Bonde söker fru.

Trevlig kväll och kramar från mig ♥

17 comments:

Anonymous said...

Åååå vilket fint vardagsrum Erika!

Gillar dina nya kuddar.

Kram Linda

Grodmamman said...

Vad jag känner igen mig i mycket av det du skriver. Jag har också deppat ett tag = tröstätit, fast av en helt annan orsak än din. Försöker promenera, men orkar inte. Röker gör jag inte, men då äter jag istället.
Kan inte sätta mig in i din situation med att förlora håret och ögonfransar, men jag har full förståelse för att det måste vara skit jobbigt.
Ta hand om dig och försök att tycka om dig själv i alla fall! Du är värdefull precis som du är!:)
Kramar i massor

Malmkakan said...

Goa Erika!

Jag tycker du ska ta och sänka kraven på dig själv. Du har en härlig utstrålning och är en underbar person (med eller utan ögonfransar, med eller utan godis i magen, med eller utan cigg).
Fokusera och tänkt på sånt som gör dig glad, skit i resten!

Kramar, Cecilia

Ps! Skitsnygga kuddar.

Dalafrun said...

Hej älskade vän.Ska vi ta nån dag då vi kan deppa lite tillsammans?? De vet,gråta,skrika å fixa en docka som vi kan slå på.Va tycks ;-)

Puss på dej du fina människa

Lilla huset på prärien said...

Japp... jag är också där! Har varit jätteduktig innan sommaren och lite in på sommaren men sen tappade jag taget och åt en massa. Nu på hösten har jag ingen energi och bara äter godis o allt jag kommer över. Har gått upp massa kilon *surar*. Hoppas vi finner gnistan snart igen!

Kram

Hanna said...

Jag har tagit kosttillskott ett tag nu. Life plus, ganska dyra men det hjälper. har aldrig trott på sånt där tjafs men jag har ändrat mig.

jätte fina kuddar! och du Erika du vacker precis som du är! Men som du säger mycket av kvinligheten sitter i ögonfransarna...

hoppas det kommer känns bättre snart, tänker på dig !

marie L said...

Men herrejääävlar så fint ni har de!!!! :) Ursäkta svordomen men herregud! haha! Superfint!

Galleri Hönshuset said...

oooh vad fina kuddar, min favvofärg! och ert vardagsrum, mums för ögonen.

Jag duschade precis och konstaterade att jag har fan lagt på mig jag också! Men sjukskrivningen har väl gjort sitt...

Mer att älska vettu!...som min vän alltid säger.

Ha det gott. Kram Pirre

Photo by Maria said...

Så fint ni har det och kuddarna var verkligen snygga..

Skickar en massa styrkekramar till dig..

Mia

Anonymous said...

Hej Erika!
Köp ett par tuffa glasögon med fönsterglas.
Då ser man inte ögonen utan man tittar på glasögonen istället.
Ett litet tips bara......
Kram till dig
Monica i byn

Ett Vitare Hem said...

Åh vad jag känner med dig och har inga tips att ge mer än att försöka sänka kraven, släpp sluta röka grejjen just nu den tar massa energi vet för jag slutade för ett antal år sedan och det hade aldrig gått tidigare för det är mycket som ska klaffa så lägg den energin på något annat ett tag, lägg bort samvetet.....kuddarna är underbara och det ska bli kul att se vad du dealade med mannen om ;o)
Ha en finfin dag!
Kramis/Lena

Renoveringsdags said...

Känner också igen mig vilket är positivt på ett sätt för man är ju då inte ensam med att vara en (trött bitchig mamma/kvinna som röker för mycket:))) gjorde ett försök att sluta nyss men det går inte blir SÅ stressad av att försöka.....Men jag ska nog åka till min mamma på landet som hatar att jag röker utan cigg en v eller nått då kanske det är lättare(hoppas ja)VIKT och stress= dåligt....går alltid upp när jag sover dåligt och är stressad så när lugnet kommer så får jag koncentrera mig på det igen! Älskar dina personliga inlägg som jag känner igen mig i! KRAMIZ

heavenandearth said...

Hej gumman!
Jätteläckra kuddar!

Du har antalgigen redan testat.. men jag frågar ändå.. Lösögonfransar?? Det måste ju finnas fina fransar av normarllängd att använda..
Fast jag kan förstå att det måste kännas skitjobbigt att tappa dom! Precis som du skriver så är det en del av som gör att vi känner oss lite mer kvinnliga...
MEN DU!
Glöm inte att du är en underbar kvinna ändå!!
Tycker att du är en riktig snygging i dina scarves!
Dessutom verkar du ha en härlig o fin personlighet o det är mer än halva grejjen!!

Det där med rökat är ju nåt som man bara ökar på när man mår skit! Jag gjorde oxå så! Nu är jag rökfri sen ca 10 år o det är underbart! Ett tips är att testa Akupunktur.. Det hjälpte oerhört mot abstinensen och ilskan, som kom som ett berv på posten när man inte fick sin cigg..

Önskar dig Lycka till!
Varm Kram! Iréne

heavenandearth said...

Oj! Så många stavfel det blir när man har bråttom o inte kollar ordentligt!!
Hahaa!
Men det går iaf att läsa!!
Kram igen!
Iréne

Johanna_jh said...

ÅÅÅ va fint ni har det! Jättefina kuddar. O jag älskar ljuskronan! Vi är visst många som känner igen oss i det du skriver. Varje måndag börjar mitt nya liv...
Kram Kram Johanna

Vita Falkens Lantliv said...

Vilka fina kuddar:)))
Lilla gumman, usch så trist att tappa ögonfransarna!! Jag förstår verkligen att det är deppigt :( och att det känns okvinnligt:(((

Så trist att man inte kan hjälpa dig på något vis heller:( Men jag kan uppmuntra dig lite:) Du är en tokig, glad, super härlig tjej som jag aldrig vill sluta följa här i bloggvärlden!

Bamse kramen Susanne

Anonymous said...

Hej tjejjen!
Jag känner igen mig mycket av det du skriver. Det jag skulle vila tipsa dig om är att läsa lite om "candida" tex på:
http://www.halsosidorna.se/ParasitsjukdomarochCandida.htm#candida
Gå in på Life på Kupolen och be om hjälp att behandla eller kontakta en homeopat.
Själv behandlar jag med tabletten Dida, en vitlöksklyfta i bitar/dag aloevera och probiotika och så lågkolhydratkost.
Låter som en "dröm" men mitt sug är i princip borta, fysiskt, sen att man har vissa vanor är ju kvar och man får tänka annorlunda, sockerfritt.
Jag har ett bättre och hälsosammare matintag, bättre humör, ork och kondition och jag kan bara rekomendera vidare!
Om du vill får du kontakta mig på:
my.holmlund@spray.se

Lyckatill!
Kram Stina