Wednesday, September 8, 2010

Erika goes live!

 

IMG_3708 

_Birdie

Tyger Rosa Huset. Det prickiga tyget ska bli draperi under Nicodemus “nya” säng. Vi kapade benen på Williams loftsäng och vips så blev det en säng med koja :) ( Tack Bella för inspiration). William ska i sin tur få en säng från Ikea (Hemnes). Och tyget med fåglarna blir det antagligen hissgardin av till Nic.

Heej ni underbara.Hur mår ni?!

Här hemma fullständigt flödar inspirationen!! Jag målar och inreder så mycket jag bara hinner. Love it när det bara flyter på *ler*

Mitt i detta fick jag en liten tanke. Jag ligger  mellan 350-450 unika besökare/dag. (Unika= Spelar ingen roll om du går in ett flertal gånger på Dårhusets hemsida. Det registreras bara en/dag)

Så nu undrar jag om det finns någonting som just DU vill att jag ska ta upp på bloggen? Ett ämne som du vill ha respons eller åsikter på/om.

Eller  är det kanske något ni bara vill fråga mig?  Barnuppfostran, hårfärg (fniss), åsikter.  Ja, allt mellan himmel och jord. Kanske vill du bara vädra just dina åsikter.få NU har ni chansen!!

Bara fatta tangentbordet och skriv ner era tankar i kommentars fältet till detta inlägg. Ni bara trycker på kommentarer och väljer profil…

Och vet ni!?

Jon Norberg ringde mig igår och det visade sig att jag ska in till studion och sitta med i direktsändning nästa vecka *gulp*. Ämnet är alopecia och jag hoppas hoppas att min medverkan kan hjälpa någon ung tjej eller kille som just nu går igenom den psykiska press denna sjukdom bär med sig..

Kommer garanterat att skita på mig innan jag går in ! *fniss*

N u ska jag försöka få lite sömn. Barnen ligger i hög feber och vi känner oss inte heller hundra…… 

Så godnatt där ute……. wherever you are ♥♥♥

27 comments:

Dalafrun said...

Grattis gumman,faan va kul att du ska va me live :-) De kommer du klara galant!!
Kan inte du skicka lite inspiration till mej oxå?? De behövs!

Pussar & Kramar

Anonymous said...

Lycka till i Studion ska bli spännande att lyssna på!! Kram / Emma

heavenandearth said...

Ok!
Du kommer o göra "skitbra" ifrån dig i radion!
*smile* (ursäkta min dåliga humor!!)

Big Hug!!
Iréne

Anonymous said...

Hur tänker du hinna med att fortsätta leva på det här viset, vad händer när du måste återgå till jobbet! Och hur har ni råd, renoveringar är inte billiga, filofax för 600 kr!!?? Har förstått att ni har fyra barn att försörja och det kostar verkligen pengar! Ni verkar vara bortskämda med att få allt ni pekar på? Nu låter man förmodligen avundsjuk, men jag är mamma som jobbar heltid och funderar på om jag ska gå loppis för att leta vinterskor och kläder för att ha råd och ni verkar kunna sprida pengarna omkring er..?

Det vita dårhuset said...

ANONYM:
Hej! Och kul att någon vågade vara lite vass:)
Det du undrar skulle jag kunna göra ett helt inlägg på. Känner att jag vill ge dig fakta rakt upp och ner men avstår att vara att vara allt för personlig av respekt för min man!!
Jag förstår att det verkar som pengarna flyger hej vilt här men så är det inte!! Det säger väl sig självt med 4 barn?!

Både jag och min man har ett jobb där vi tjänar ganska bra och även om jag går hemma på mammaledigt får vi ut så vi klarar oss.

Filofaxen ja........ Den sved fint!Men saken är den att jag för EN GÅNGS SKULL skulle unna mig kläder men som åter igen fick stå åt sidan.

Alla lägger vi våra pengar på olika saker. Vissa vill köpa sina verktyg, vissa väljer att spela bort dom. Kanske köpa sig kläder.Kanske gå ut på något roligt tillsammans, gå en kurs, eller ta en resa eller 2...
Fixa i trädgården eller lägga pengar på en ny bil...
Ja som du säkerligen vet väljer vi själva vad utgifterna ska hamna och vi har lagt det på att fixa vårat boende till en trevlig och funktionell plats för hela familjen. Allt annat har då istället fått stå åt sidan.

En blogg är en blogg och där inga baksidor syns.

Och vadå hinna leva? Alla lever vi på olika sätt och det är så här jag vill leva mitt liv. Vad som händer när jag börjar jobba?? Ja det får vi se då!!
Jag som alla andra har säkerligen kapacitet att anpassa mig....

Sedan förstår jag inte vad du menar med att vi verkar vara bortskämda med att få allt vi pekar på???

Vi jobbar och tjänar våra pengar på precis samma sätt som du. Alla har vi olika mycket pengar och köper det vi har råd med eller hur?!

Men att sprida pengar....Det gör vi inte!

Och vad vet du om att inte VI går på loppis för att köpa barnens kläder???
Jag har aldrig nämt vad barnens kläder kommer ifrån...

Mvh Erika

Tjohalia said...

Hej, min bästa bloggerska Erika.. Fortsätt bara vara du! Va bra att du ska komma och berätta om din sjukdom, så positiv du kan vara, kan du nog få en och två känna sig något bättre.

Ett litet kommentar ang Anonym, det beror också på om hur maken spenderar pengar. Han kanske inte spenderar mycket på annat, då får jag liksom spendera mycket på huset som han tycker är OK. Alla är olika.

Kram på dig Erika!!

Babieangie =) said...

Kära vän, du är en inspiration hela du och Jon vore en dåre om inte han tog med dig in igen för att prata. Jätte glad för dig och att allt flyter på, det förtjänar du... så bara njut nu fina du =) P.S. Underbara tyger du har valt, älskar framför allt den limegröna med prickar (ett utav mina favis färger) och kombinationen mellan den och fågeltyget är kanon *LER* Pussolipuss och hoppas vi hinner ses tillsammans med Annelen snart. Kramizzzzzzzzz i mänger från mig XXX /Angelica L.

Anonymous said...

Hej du anonyma.Har du inget annat bekymmer enn att undra hur Erika får ihop det måste du ha ett riktig tråkit liv.Eller en stor portion AVENDSJUKA!!!

Lantliga drömmar said...

Jag gillar din blogg helskarpt ! Till den anonyma vill jag bara säga- alla lever vi efter vad vi har förmåga till. Själv har jag 3 barn både jag och min make tjänar väldigt bra, skäms heller inte för det. Har för väldigt länge sen fått vända på varenda krona, så nu ska jag bara njuta ! Sluta hoppa på Erika ! Nilla

Unknown said...

Hej!
Vilken alldeles underbar blogg du har, min första titt här!
Är ganska färsk bloggare har hållit på aktivt i snart 2 mån, jättekul, men nästan roligare att kolla på andras =)

Kram Catta

Viola said...

Morr´n gumman, tänk nu har jag njutit utav din glada stämma tillsammans med morgonkoppen, du var ju kanon...inte lät du nervöser och tänk nu blir du rikskändis och är det någon som ska prata om denna sjukdom så är det du!

Är så glad för din skull att du uppmärksammas, det är du verkligen värd och du...skriv som du brukar..det är det som jag gillar så mkt med just din blogg, ha en fin dag!

KRAMEN från din bloggis VIOLAN

STENLYCKA said...

Hejsan det var ett tag sedan jag skrev till dig.Men jag tittar in och älskar din blogg även om jag inte har hunnit kommentera alla dina underbara inlägg.
Egentligen har jag inte tid med detta att blogga för här hos mig är det full rulle ifrån det jag vaknar tills jag går i säng, men jag var ändå tvungen att ta en sväng in på din blogg mellan kaffekoppen och duschen. Gillar ju att besöka dig som jag skrev och idag gav dina bilder mig ett inre lugn inför ännu en stressig dag på jobbet.
Kram och ha en skön förmiddag och dag!

Vita Falkens Lantliv said...

Hej Erika!!

Jag tycker inte du behöver ändra på någonting! Du är stört skön och ska visa/skriva som du gör!!! I LOVE IT;)

Åhh vad skoj att du ska vara med i radion igen! Du kommer klara det skit bra, tro fan att du kommer vara nervös.....läskigt ju.......men du klara det innan och klara detta ELEGANT!!!

Kram Susanne

StrandviksVillan said...

Jättebra intervju Erika!!
Jag var också nyligen i radio, så jag vet hur spännande och nervöst det är :)

Krya på er nu! kram!

Zinkhjärtat ♥ said...

Hej, Det skulle vara jättekul att få höra din Alopecia-intervju också om du kunde ordna det. Tänkte att jag kunde sätta mig med dotterna och lyssna - "alopecianybörjare" som vi blivit!
Fortsätt som du gör - du förgyller i alla fall min tid när jag tittat in här.
Stor kram

Dessie said...

Åh vilket underbart tyg!! Jag skulle behöva en MÄNGD inspiration till både BARNrum och BADrum eftersom att dessa ska göras om hemma.
Kram Dessie

Ett Vitare Hem said...

Åh det kommer gå så bra och som du skriver kan du hjälpa någon annan som kanske precis råkat ut för det du gjorde så är det ju super!!
Ha en finfin dag!
Kramis/LenaS

Zinkhjärtat ♥ said...

TACK!
Kram

Titti said...

Hej Erika,
Vill bara tacka för all inspiration =) Tänk om min kära sambo oxå kunde hålla med om att mina ideér ang inredningen är bra ;) Han har inte riktigt förstått att vitt är bra i ett hem med 4 barn,två vuxna och två hundar ... men skam den som ger sig hihi
Jag tycker oxå att det är roligt att lägga pengarna på vårt hem...
Återigen TACK för all trevlig läsning och underbar inspiration..
Kram Titti

Anonymous said...

Hej!
Som jag har skrivit förut så tycker jag att du har ett av de finaste hemmen jag sett!
Skulle tycka det vara roligt och få se lite fler bilder från erat hus! Barnrummen, toalett, hall mm.
Hälsningar M

Livsnjutaren said...

Vad glad jag blir av din inspiration,önskar jag kunde få utlopp för mina ideer. Men känns lite motigt när huset är till salu. Vill hitta vår drömgård NUUU!!! Men imorn börjar jag ändå med en tokig ideé jag gått och tänkt på ett tag. Kolla in till mig så får du se. Börjar imorgon.
Ösnkar dig en härlig dag.

Anonymous said...

Hej!

Läser ofta din blogg med glädje! Du verkar så mysig och ert hem är så fint.. Jag håller på mycket med att sy och blev därför så nyfiken på ditt tyg som ligger på bordet, vad har du köpt det? Och som sagt man väljer vad man vill lägga sina pengar, själv köper jag symaskiner och tyger för pengarna:O))))

Galleri Hönshuset said...

Halloj tjejen, allt väl?

Du, vad bra intervjun blev =) Du är så glad, det smittar av sig.
och underbara bilder från ert hem.

Tänk, det känns inte att det var så länge sen som jag skrev ett inlägg om dig och din nya blogg, men så säger du att det är ett och ett halvt år sedan! Jösses vad tiden går fort..men det gör ju det när man har kul ;)

Fortsätt att skriva om ert dårhus precis som du gör Erika, det är ju det som gör din blogg till den fantastiska blogg som den är, din text och dina bilder.

Ha en toppenhelg. Kram Pirre

Hem och Harmoni Marie said...

Jag har inte så mycket att fråga om eller ta upp :)
Gillar din blogg bara!

Lycka till i studion, säkert kan du hjälpa någon som har det jobbigt.

Kram och krya på er!
Marie

Kära Hem said...

Vad skoj det där med radion och vilken möjlighet att hjälpa någon! Och du behöver ju inte oroa dig - reportern vet ju vem du är och att du kommer att klara det galant... annars skulle han ju inte fråga!

Ha en underbar helg (kanske återkommer med en fråga men just nu har jag hjärnsläpp)

Kram
/Anna

Anonymous said...

Måste bara säga att jag tycker du har en jättehärlig blogg, jag har smygit runt här några veckor utan att kommentera tidigare.

Fortsätt gärna i samma stil med bloggen. Ska jag önska något så skulle jag gärna se lite steg för steg hur du målar om möbler och kanske även få veta vilka färger du använder och så.

//Anna

Anonymous said...

Super!