Tuesday, September 14, 2010

Centralen och Erika Söderberg ♥

 

God morgon Darlings!

Igår förm. satt jag i studion och sände i direktsändning med Jon Norberg och Sofia Rågenklint för Centralen Radio Dalarna. Jag hade blivit ditbjuden för att tala om min alopecia. Jag har kommit lång väg i min sjukdom och hoppas min medverkan har kunnat hjälpa någon annan med samma sjukdom.

Vill ni lyssna på hur det lät kan ni klicka HÄR.IMG_3750

På vägg till RadiohusetVet att ni vill se inne i mitt skafferi så det ska ni få göra idag :) Sen var det någon som ville se mer barnrum, hall och toalett. 2 av dom visar jag gärna men toaletterna…….Nehej du *fniss*

Dom är inget att skåda för ögat så vill du se dom får du komma på besök ;)

 


_MG_3549


Mitt nästan 2 meter långa skafferi slukar hur mycket som helst! Vilket var meningen eftersom vi har så lite förvaring i köket.


_MG_3546


Det är så skönt med plats till alla torrvaror och stora köksmaskiner. Bara att mata in och ge plats i köksluckorna åt porslinet istället.


_MG_3535

Här hemma snurrar det på utav bara den(!). Märks tydlig skillnad på att vi har 4 små och inte 3. Jag har som ni vet alltid varit pedant och haft ett välstädat hem för jämnan. Men nu…… Nu är den tiden förbi!! Herre gud alltså.. Jag hinner ingenting!! Noel tar sin beskärda del samtidigt som jag nu har 3 busfrön som leker och lyckas dra fram och stöka runt precis överallt *ler*

Visst plockar jag men jösses vad det känns bortkastat. För när ena delen av huset är städat har dom dragit ut  i den andra…. Jag rättar till i sofforna men sekunderna senare ser det ut som en bomb slagit ner.

Man kan bli svettig för mindre *fniss*

Så hoppas ni förstår att kommentarerna inte haglar för tillfället?! Vill sååå gärna men tiden mina kära….

Glöm bara inte att jag värdesätter er högt och har en plast djupt i mitt hjärta för er!

Många kramar en något sliten Erika

20 comments:

Anonymous said...

Härliga Erika! Du är bäst! Puss o Kram! Maria B

Joy said...

Hej Erika,
ville lägg ain en liten hälsning här hos dig och tacka så mycket för det fina hjärtskåpet som du/ni gjorde till oss! Jag är supernöjd and I love it! Har fått med det i mitt senaste blogginlägg och jag har länkat till dig!
Ha en strålande dag och sluta aldrig blogga... För din blogg är ju bara fantastisk!

Kram Joy

mysiga heestrand said...

Du är så fin. Jag har lyssnat på din intervju och du lät så bra i radion. Du är så klok och modig. Det är Jättefint ditt skafferi. Härligt att ha så mycket förvaring när man har en stor familj.
Kram och ha en fin dag
Marita i Heestrand

m i l l a h . s e said...

Hej!
Hörde dig på radion, jättebra!

Ha en toppenfin dag, återkommer inom kort till din trevliga blogg :o)

StrandviksVillan said...

Wow vilket skafferi!! Var ska jag få plats med ett sånt...? Drömmer om att göra om skrubben under trappan, men den är så smal så jag vet inte om det går.

Ha det bra sötis och försök få in några lugna stunder för dig själv ibland :)

(Tyvärr kan jag inte lyssna på det senaste programmet för högtalarna i min dator har gått sönder... men i dom tidigare var du som sagt jättebra!)

Tjohalia said...

Skafferiet ser så fin, jag ser inte någon stök som du skrev? Kanske för det är värre hos oss? Haha.
Stor kram!

Emmas utsikt said...

Så fint skafferiet blev! Och det skåpet från loppis -NICE!!!

Är lite småsjuk så, kommer tillbaka när jag är friskare..

KRAM

Anonymous said...

Mysigt skafferi och va modig du är som vågar vara med i radio :-))

Lantliga drömmar said...

Vilket skafferi ! Jäklar va avis jag blev ;-) Nilla

Zinkhjärtat ♥ said...

Det är verkligen som de säger - du är sprudlande glad (jag har aldrig träffat dig men du har en sån härlig energi som märks genom etern) och du gör mig glad IGEN när jag lyssnar på dig. Sitter här med en leende på läpparna. Du är så otroligt vacker! Tack för att jag fick lyssna.
Otroligt fint skafferi......
Stor kram

Photo by Maria said...

Vilket skafferi.. Rena drömmen i ett kök..

Vad kul att du fick vara med på radion och prata om ngt så viktigt, och kan det hjälpa nån annan med samma sjukdom det minsta så är det ju kanon..

Kram Mia

Ullis/Leva på landet said...

Så fint det blev i skafferiet. Nu har jag lyssnat på dig, så mycket bra du sa. Tycker du är tuff som gjorde den här intervjun samt att de fick lägga ut bilden. Du passar jättebra att prata i radio♥
Kram Ullis

♥ Fyra årstider said...

Erika vad du är härlig. Älskar din röst och att du är du.
Kram Lotta

Ett Vitare Hem said...

Erika, vilken förebild du är, så starkt att vara med i radio, att kunna ge dem som precis drabbats hopp, du är en hjälte!
Ha en riktigt fin dag!
Kram/LenaS

Livsnjutaren said...

Vet du vad,du behöver inte springa runt och plocka efter busfröna hela tiden. Jag plockar iordning en gång på kvällen ,det får räcka;) Blunda och härda ut. Finns så mycket annat man kan lägga energin på. Njut av nuet och lev idag.
Önskar dig och dina små en härlig dag.

Linda said...

UNDERBART skafferi.

Anonymous said...

Hej!

Måste bara säga att du verkar vara en toppen härlig person!! Fortsätt vara den du är med eller utan hår!!

Jenny

Mina drömmars hus said...

Hej Erika!
Jag har tittat in till dig lite då och då. Helt otroligt härlig blogg. Men hur i hela friden hinner du allt???? Imponerande!
Har precis skaffat en egen inredningsblogg, du får gärna länka till mig, så kanske jag får några besökare i alla fall!!!
Ha det bäst
Mina drömmars hus www.minadrmmarshus.blogspot.com

Old and New Home said...

Mors i stugan *Ler*

Brukar kika in, men jag kanske inte alltid lämnar ett fotspår efter mig. Men idag måste jag berömma dig för radiodebuten - bravo. Himla duktig du är i och utanför hemmet.

Kram på dig "goa" tjej
Cattis

Anonymous said...

Hola a todos/as!


Mi nombre es Sara y he estado enferma de alopecia universal durante 8 años (ahora tengo 25).He probado todo tipo de tratamientos para curarme de mi enfermedad hasta que finalmente la asumí y dejé de llevar peluca.

Por casualidad , una prima mía de Sevilla se puso en contacto conmigo hace menos de un año,al parecer le habían diagnósticado "alergia al gluten", era celiaca y al parecer, es de tipo hereditario.

Os preguntareis ¿qué tiene esto que ver con la alopecia?Muy sencillo!Digamos que hay dos tipos de alergicos,aquellos en los que la alergia se manifiesta según el epitelio A(choque anafiláctico) o aquellos en los que la alergia se manifiesta sobre el epitelio B (problemas tales como dematitis,alopecia,incluso dolores contínuos de cabeza)

En resumen,estoy prácticamente curada.¿el motivo de mi enfermedad?alergia a diversos alimentos tales como la ternera,el plátano..He recuperado casi todo mi cabello,la piel la tengo perfecta (tenía diagnósticada dermatitis crónica)y qué quereís que os diga,tras OCHO AÑOS escuchando que tenía un trastorno psicosomático,ya era hora de que alguien me propusiese una alternativa diferente a la cortisona!!

Llevo un tiempo intentando contactar con muejres y hombres que están pasando o han pasado lo mismo que yo para informarles de esta posible solución,si alguien anda por ahí y quiere información ,por favor,mandarme un privado!!


ÁNIMO A TODOS