Wednesday, August 11, 2010

I´ve got the hots for

 

mirrors!

mirrors_anthropologie-781914


Japp. Hela huset fullt av dom men  dom inte är för mig att skåda mig i. Nej, nej….. Jag undviker speglar . När jag väl råkar glutta i en får jag en chock så för att undvika en hjärtinfarkt låter jag helst bli.

Men jag älskar hur dom reflekterar rummen och ger en hemtrevnads känsla samtidigt som rummen verkar större._MG_1986 _MG_1990Heej föresten!  Hur mår ni??

(känsliga läsare varnas)

Vet ni? Igår blev jag kallad Bitterfitta av min man….   Han avvänder sällan sådana ord men igår kom det en rejäl groda. Och jag håller fullständigt med! Jag är så slut av allt renoverande. Både psykiskt och fysiskt. Har varit så borta att jag inte orkat bry mig i att äta mina antidepressiva och det är där Bitterfittan kommer in *fniss*

Har inte heller orkat dra mig ut på promenad och inte brytt mig i att äta nyttigt vilket också tröttar ner oss men nu är vi klara !!!!!!!!

Och ungarna åter på dagis ( JiiiiiPiiiiiiiii ) så nu startar vi vårt trevliga liv*

Vi har sagt att varje löningsdag ska vi göra något roligt, BARA familjen. En hel dag utan krav. Bowla, bada, leklandet… you name it!

Ha en skön sommardag kära ni och ta hand om er ♥

 

PS: Hade över 400 besökare här på bloggen i förrgår. Blev så glad att jag inte kunde sova :) Tack igen alla ni som kikar in till Dårhuset!! Ni glädjer mitt hjärta ♥

Kram Erika

15 comments:

Anonymous said...

Älskade gumman!!
Ja Bitterfitta är ett ganska skönt namn tycker jag!! =D
Just nu känner jag mig oxå som en sån....;)
Puss å kram min goa vän <3

Annelen

Det vita dårhuset said...

Hoppas vi kan vara det tillsammans i morgon då?!!! *ler*
Längtar efter dig!

Emmas utsikt said...

Hehehehe, förra sommaren när lilla familjen var en helg i Gbg och vi skulle köpa sandaler till Lillemor så fick hon ett utbrott, tantrum-de-luxe, så halva butiken vände sig om och glodde på oss. Då blev min käre så sur och stressad att det slutade med: Jævla fittekjerring! Till mig! Och jag som inte hade gjort något fel, bara drog lite i filten till vagnen. Så gick han 20 meter framför mig, tills han lugnat ner sig och än idag skäms han över den episoden. Jag är nämligen lugnet själv och får nästan aldrig utbrott medans han är lite mera explosiv.

Kram!!

re.do said...

Min karl sa att jag klagar lite väl mycket... Ja, jag har perioder när det blir lite för mycket bara. Vill såå mycket och blir irriterad över att dygnet inte har mer än 24 h! Visst faan får man vara en bitterfitta ibland, det tycker jag. Man är ju go ibland visst ;)

en smula vitt said...

Ja, ibland blir det helt enkelt för mycket! Har själv erfarenhet då även jag gått in i den berömda "väggen".
Nu mår jag bra igen och pluggar på högskola men jag vet hur tufft det kan vara med alla måsten. Hemmet, barnen, mannen, jobbet och tid för sig själv (vad är det?;-))...

Tag hand om dig och njut av tid med familjen och strunta i allt annat just då.
Kram på dig!
Petra/

Grodmamman said...

Vilken bra idé, att göra något roligt på löningsdagen hela familjen!
Jag gillar din blogg för att du vågar berätta hur livet verkligen är. Tror att de flesta av oss är bitterfittor ibland!:)
Kram

Bejben said...

Bitterfitta is my second name! iallafall en vecka per månad, då ska nog alla hålla sig på rimligt avstånd!

Du är för go du Erika!

StrandviksVillan said...

Du bjuder alltid på dig själv Erika! Därför är vi så många som gillar att läsa det du skriver och såklart för din härliga vackra inredning! Jag undrar ofta hur du orkar och hinner allt, men hoppas att det lugnar sig på hemmafronten nu och att du snabbt kommer i balans igen.

Stor kram!
Ann-Christine

vita hjärtan på tråd said...

Har följt din blogg ett längre tag just för att du verkligen bjuder på dig själv! Har oxå självklart imponerats av all er energi med husrenoveringar, barn och ja... ALLT!! Hoppas det blir lugnare nu för er och vilken bra ide´att göra något hela familjen en dag i månaden... vi är så fruktansvärt dåliga på att planera in något, så det vore något för oss med!:)

Ha det så bra!
Kram

Tjohalia said...

Ojoj! haha.. ja, nu får ni ta och andas lite från renovering. Dagis och skolan, skönt! 400 besökare. wow. Det är verkligen många, jag tycker det är inte konstigt att du får sådana många, som du skriver.. Jag har skrivit många gånger att man blir glad av att läsa din blogg, det blir nog inte det sista. ;-)
Kram!

Anonymous said...

Kan Marcus säga sådana ord?! Skenet bedrar...;-) Men d är ju faktiskt bra att han kan öppna "foder luckan" o riva ifrån ibland åxå, el hur? Det blir super duper fint hos er! Du har så bra smak, Erika!!! Och Marcus är väldigt duktig! Tänk om du hade en karl m tummen mitt i handen...oj, oj, oj, skulle inte gå så bra :-) Vart tog daten vägen???? Måste ses! Puss o kram! Maria B

Vita Falkens Lantliv said...

Har det varit mycket en tid så blir man helt slut!! Bitterfitta är vi nog alla då och då;) Fast männen är bitterkuk ( kan man säga så) rätt ofta dom med hahah.

Ta nu dina piller, promenera, ät nyttigt, stressa mindre med renoveringen så är både du och mannen din, snart lyckliga och positiva igen:)

Kram Susanne

Tjohalia said...

Stor kram!!! Blir jätteglad. :-)

Anonymous said...

Hej hej =)
Vill bara tala om hur många glada skratt och härliga ideér jag har fått när jag har varit in på din sida!! Du bjuder verkligen på dig själv och det är såååå skönt att någon verkligen skriver om hur livet är, för det är ju inte bara en dans på rosor varje dag, ibland är det ju en och annan vals eller tango med..=)
Jag gilar dig skarpt!!
Kram från Falun

Anonymous said...

Hej, nyss hittat hit genom annons på blocket. Vill bara säga att du har ett jättefint hem som man skulle vilja bo i, :D Lagt den i bokmärken så jag kan titta i den flera gånger :)Få inspiration. HUR övertalar man sin sambo att vilja ha vitmålad råspont på väggen :P?

Kram från Torsång