Tuesday, March 23, 2010

Friend

_MG_7907-1

Lycka för mig är min familj och att få hålla på med inredning. Men det är också att ha en vän. Jag har svårt att ta någon till mig på djupet men “min” A har en alldeles speciell plats i mitt hjärta.

Jag har lätt att prata med människor men att ha någon nära inpå livet och att känna välbehag är något jag har svårt med. Jag tycker att det finns så mycket falskhet och jag är en sån som ger av naturen vilket inte alla är.

Så för mig att hitta en vän på äldre *fniss* dar värmer gott. Vi har båda stora familjer och umgås ofta men det känna aldrig krystat. Vi skäller och skrattar om vartannat och det är oftast an aningen kaos ♥.

Vi har båda kraftigt munläder och kan nog skämta ganska hårt men ingen tar det på större allvar vilket också är en förutsättning för mig som kan gå ganska hårt fram :o).

Och sen har vi en lättsam syn på livet. Visst är man en tänkare men kan samtidigt skratta åt det mesta. Vilket är en jävla tur! Annars har jag nog grävt ner mig för länge sen *fniss*.

Hur har ni det med vänner? Har ni hittat någon speciell?

Kramar Erika ♥

16 comments:

Anonymous said...

Jag har många jag gillar att umgås med, men bara en riktig riktig :-) Vi har varit kompisar sen bebisåldern.

Vad glad jag är för din skull, att du hittat någon på "äldre dar" som du säger ;-) Det är aldrig för sent. Vissa glider man ifrån och andra möter upp på vägen. Det är livet antar jag.

Kram på dig

Anonymous said...

Jag e glad för att ha en vän som du!!! Tack för att du kom in i MITT liv så här på äldre dar....=) puss å pump på din lilla rump!! =)

Hanna said...

Jag har en hel del vänner, men ett få tal mycket nära. Jag är också ganska lättsam och pratar gärna och mycket, men det är ett fåtal som fått lära känna mig riktigt.
Kram
Hanna

Lilla gårdshuset said...

Hej! Har ganska många vänner. Gick igenom en skiljsmässa för 5 1/2 år sedan. Under de året när jag mådde riktigt illa, då märkte jag vilka som är mina "riktiga" vänner. Det kan vara skillnad på vänner och vänner tycker jag.
Kramis/Heléne

Vita Falkens Lantliv said...

Hejsan!
Jag har ingen riktigt nära vän:( Många typ arbetskamrater. m.m men saknar en riktigt god vän! Har flyttat ifrån dom jag hade och det har runnit ut i sanden tyvärr. Men jag har min familj så dör gör jag inte *S*
Kram Susanne

Photo by Maria said...

Många vänner kan man ha men oftast finns det bara ett fåtal av dem som är RIKTIGA vänner, såna som ställer upp när det kriisar till sig tex..
Jag har ett par såna vänner, vi umgås inte jätteflitift och det pga av våra jobbtider men vi vet att vi finns där för varandra..

Ha en bra eftermiddag/kväll..

Kram Mia

Bejben said...

Jag har oxå hittat en ny "bästis" på gamla dar, en kollega på jobbet som betyder mycket för mig.
Sen så har jag ett par tjejer som är mitt allt, skulle inte klara mig utan dem!
Har inte så många jag umgås med, utan en handfull nära vänner.
Fast jag är ju inte främmande för att knyta nya band, med rätt person som kanske är lika puckad som jag!

Grodmamman said...

Har många vänner, men bara några få riktigt vänner. Vänner jag skulle kunna ringa mitt i natten om det var något. Sådana vänner är värdefulla!:)
Kram

Viola said...

Hallå där..jag har ett stort umgänge ,men när det gäller riktigt nära vänner så ryms dom på en hand....hoppas dagen varit bra, kram

Vita rosor och förgätmigej said...

Jag har också hittat en "riktig" vän på gamla dar... Låter nästan som en kärlekshistoria när man berättar den men vi träffades på tåget och har umgåtts flitigt sedan dess. Märkligt, man börjar nästan tro på ödet! Jag har många bekanta men mina vänner rymmer jag på en hand. Trivs bäst så, när jag inte har en massa krav på mig att ringa och hitta på en massa saker när jag inte har lust eller orkar.
Ta hand om dig!
Kram/ Anna

Inspiration i vitt said...

Hej goa Erika, jaa vad skulle man göra utan vänner?
Din vän kan vara stolt att hon har dig, levnadsglad och härlig.
Det gäller att vara rädd om sina vänner, jag har många vänner och många kvar sen 30 år tillbaka.
Vad gammal jag kände mig plötsligt, hihi. jag har ju lite åldersnoja ibland.
Kram på dig vännen/Ingela.

MiaMaria said...

Hejsan Erika!

JAvisst är det underbart....och ni två kan känna er extra lyckliga som har varandra....

VAcker VIT bild!!!

Ha det så gott!
MiaMaria

StrandviksVillan said...

Så kan det gå - med öppningen i väggen alltså. Men det kanske blir ännu bättre än ni tänkte från början?

Min bästis "hittade" jag för snart sju år sen då jag bytte jobb. Vi kan prata om ALLT och ringa eller träffas när som helst.

Ha det fint! kram!

VARDAGSLYCKA said...

Hej Erika!

Känns skönt att ngn vågar va ÄRLIG i vårt falska samhälle dvs DU! TACK!
Jag känner PRECIS som Du!
Maken är min vän o mitt stora stöd i livet, min själsfrände o tillsammans med honom har jag ALLT!
Har försökt åtskilliga ggr att skaffa RIKTIGA vänner, men har aldrig hittat ngn ÄKTA, tyvärr.... man HOPPAS ju alltid när man förs skapa nya bekantskaper....

Njut av din nyfunna vän!
Kram Lisette

NICOLINAS BONING said...

Hejsan!
Jag har ingen riktigt god vän...förutom mannen i mitt liv förstås...och är nog nöjd med att ha det så.
Det är svårt att släppa in någon riktigt långt in tycker jag,kan bero på vad jag har med mig i min "ryggsäck",men rätt vad det är så kanske vännen med stora bokstäver dyker upp och då tänker då inte jag tacka nej:-)

Tänk hur det kan bli med projekten...suck...vet inte om du sett mitt senaste inlägg så jag förstår vilken sits ni sitter i just den här gången.

När vi tog bort en stor snuttbit av den bärande väggen mellan hallen och vardagsrummet tog vi in snickare som satte upp limträbalken istället för att vi skulle uslas själva...SKÖÖÖÖNT...för fort gick det och bra blev det!!!

Kramar Birgitta

Unknown said...

Ett tänkvärt inlägg, knepigt ibland det här med vänner... När man som jag har blivit 40+ så har iaf jag "gått på några minor" vilket gjort att man blir lite mer reserverad... Är annars en social och utåtriktad person men det tar lång tid att komma mig riktigt nära men de som gjort det älskar jag och delar allt med nu, sedan 20 och 25 år tillbaka trots att en av dem inte bor i samma land längre. Och så har jag ju min kära make förstås som också är min bästis ;))
Jaa du, dessa projket som allt för ofta blir både dyrare och tar längre tid än planerat... Lycka till iaf!
Kram Allis