Sunday, January 10, 2010

Torrt var det här….

_MG_5371

Undrar hur mycket tvål man gör av med på ett år? Nu när svininfluensan har härjat har händerna fått sig en vända eller 2 av både tvål och sprit.

Och här har kräksjukan gått vidare till barnen så här fortsätter vi omsättningen ... . *ler*

**************

Marcus tittade ut idag och berömde det vackra vädret vi har och visst är det väl underbart?!! Inte för att det behöver stiga till –20 men vi har i alla fall snö *ler*

Jag brukar tänka tillbaka på när jag tävlade aktivt i utförsåkning och vilken sport det är egentligen. Man var ute i den friska luften jämt! Inte undra på att man aldrig var sjuk ,o)

Hoppas det här vädret håller i sig ett tag så jag hinner ut med lillknodden och knata i den kalla snön.

Jag tycker jag har försökt med allt. Sex, magsjuka, hostat men inte. Den här han håller på sig han **fniss**. Ska bli roligt att se vem av er som kommer närmast :o)

Puss och kram Erika

22 comments:

Ett Vitare Hem said...

Näe ska ni aldrig bli av med magsjukan, visst är det fint ute men det finge gärna bli 15 grader varmare så vi hamnar på runt -5 istället....
Ha en fin kväll!
Kramis/LenaS

Mia said...

Magsjuka är inte kul varken att ta han om på kvällarna eller dagarna. Vi har använt så mycket handsprit när vi varit ute på museer och andra offentliga platser att det känns som de kommer att man undrar om det är bra för barnen att få i sig så mycket sprit.
Den lille kanske känner att det är kallt och mycket baciller och håller sig därför kvar inne i värmen. Naturen vet vad den skall göra.
Nu blev det långt. Hoppas att nästa veckan slutar bättre än den börjar. /mia

Stina said...

Du ska jag få ut den där kotten imorgon har jag bestämt. Kläm på nu!:-D Kramis

Vit som snö said...

Han vill väl vänta inne i goa värmen den lille. Jag tyckte heller att varken sex, fönsterputsning eller nått fick dom att komma ut, 3 veckor gick jag över båda gångerna! Fast ut kommer dom ju, så småningom;)
Hoppas nu att magbacillerna släpper taget om er!
Kram Cilla

Anonymous said...

Hej.
Jag vill dej inte så illa så att jag får rätt ! Hoppas ni blir friska snart. Kram åsa.

Mitt skabbiga chica hus said...

Du bruden, att du lyckas klämma in lite sex mellan allt jävulskap är ju fasen all heder åt dig...;o) Men det kanske bara var i tanke på färdknäpp och inte för skoj *hohohoho*

puss på dig
M

Malmkakan said...

Hej! Men va tusan har inte den där kräksjukan lämnat er än???
Nu får vi väl verkligen hoppas att när väl den lille kommer så får allt vara frid och fröjd och ni får hålla er friska.
Känns som du/ni har haft ert nu för en lång tid framöver...

Kram, Cecilia

Anonymous said...

Hej! Du vet väl vad dom säger: att bebisen väntar tills mamman är redo och orkar med en förlossning. Men med tanke på att du orkar le och fnissa så är du i alla fall på bättringsvägen, så då kanske det inte dröjer så länge... Försökte själv med snöskottning och långpromenader, men fick vänta både på nr 1 och nr 3: 16 respektive 9 dagar efter beräknat datum... "Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge" KRAM Jessica

Hanna said...

Fin kanna och fat.
Kram
Hanna

NICOLINAS BONING said...

Halloj i stugan,eller dårhuset ska jag kanske säga...skratt...;-)

Det är klart att man bara måste smeka något som är så grovt men ändå lent...fniss...;-)

Den där lilla bebisen kommer nog inte ut förräns du är riktigt redo så du får nog ge dig till tåls ett litet tag till,för vem vill komma fram när det härjar keäksjuka i familjen.

Jag brukar kika in till dig bland dom första dom gånger jag är ut i cyberrymden och jag undrar ibland hur du orkar med allt som händer?
Men du är av riktigt segt virke så det verkar gå vägen allt som händer och sker omkring dig

Hoppas att du hinner vila lite grann åtmonstone innan lilleman kommer ut.

Massor med lycka-till och krya-på-er kramar/Birgitta

Lantliga drömmar said...

En rejäl shoppingrunda har funkat för mig med dom två sista hi,hi. Jag tror det lilla underverket kommer ut bara du slappnar av =) Nilla

Pilo said...

Den lille vill att du har tillräkligt med energi innan den kommer ut.

Jag hoppas att du mår bättre snart.

Kris said...

Skönt att veta att du "överlevt" ännu en "bobba"
Sköt om dig!
Väntar med spänning...
Kram

Jessica said...

ja den kommer imorgon tror jag ha en riktigt bra dag då kram jessica

Ullis/Leva på landet said...

Nu är det alldeles för kallt att vara ute och jag är så less på den här kylan. är i alla fall glad att magsjukan inte har hittat hit än.

Ha en bra vecka!
Kram Ullis

Inspiration i vitt said...

Men Erika gumman vart är kotten?
Mina barn de ville ut fort de, 6 veckor för tidigt.
Kram på dig/Ingela.

Anonymous said...

Som du har kämpat här den sista tiden med sjukdomar och allt möjligt så tror jag att du kommer må prima efteråt, låter inte det toppen!!!

Det sista som lämnar en är ju hoppet.

Tänk att du snart ska få snossa på en liten bebbe. Vilken lycka! Jag är avis. Det finns inget bättre i livet än barn. Har man många barn så är man rik.

Jag tänker alltid på den där texten i sången "huset fullt av ungar,hundar en trädgård och äppelvin" nja jag vet inte om texten riktigt var så men iaf liknande....

Det har alltid varit min dröm att ha det så och jag fick det så massor av egna ungar och sedan alla barnens kompisar, ja kära nån vad rik man är med massor av ungar. Tänk vad kul dina barn kommer ha när de blir lite större och då är det inte snörvel och blöjor hela tiden.....du har massor med skoj att se framemot.

Stora kramen och massor av energi till dig

Lena

Tezz från Kungens Kurva said...

Usch vad jobbigt med magsjuka! Hoppas verkligen att ni blir av med den snart för det är väl nästan det värsta som finns. Man tappar ju all energi. Och gällande tvålförbrukningen... Vill inte ens tänka på hur mycket man gör av med ;-)

Gela said...

Vad roligt att ha hittat hit. Lycka till med lillen när det är dags. Har själv 3 stycken och den äldsta är 7 år. Hit kommer jag flera gånger och hälsar på. Ha det så bra du kan. /Gela

Unknown said...

Ska du gå tiden ut eller? ;-)

Kraaaaam,
Maria/Javabönan

Anonymous said...

Nä, nu har du inte många timmar på dig att klämma ut den där "bebben"! Vi ska ju fylla samma dag, hade jag tänkt;-) Jobba på nu! Lycka till! Puss o kram/ Maria B

Mina dagar said...

Tittar ut den 18 jan!
Lycka till!!!!!

Mina händer är såååå torra och ser ut som dom sitter på en 75 åring. Detta är tvålens och handspritens fel :(
/Eva