Sunday, December 6, 2009

Andra advent

IMG_4247_1

Tänk att det är andra advent redan……   Tiden går så fort!

Igår satt vi hela familjen och bakade lussekatter och pepparkakor. Allt gick åt skogen *fniss* men det var sååååå himla trevligt att få sitta de där timmarna tillsammans.

_MG_4225

Sen är det ju så att jag ska ha om bara 7 veckor ! Men saken är den att alla mina har kommit tidigare så jag räknar med att det bara är max 5 veckor tills lillmannen kommer ut :-).

Och med det kom också paniken *urk*

Vi sover nu i  hallen uppe vilket inte är så trevligt för mig som har sömn problem……och inte när man ska ha en till som håller en vaken om nätterna. Då vill man kunna ta sig ett par power napps ibland. Det är helt öppet åt alla håll med bara ett trappräcke som skiljer åt.

Så nu blev det eld i brallorna kan ni tro ;-). Till helgen ska det upp en isolerad vägg med 2 st 8 rutors fönster i. + att Marcus ska göra en dörr av det 3:e fönstret.

Ska bli så skönt att äntligen få ett “riktigt” sovrum igen men samtidigt känns det  jobbigt .  Jag känner att jag behöver vila innan förlossningen men som ni vet är tiden med en alla gånger *ler*. 

Ja Ja, vila bör man annars dör man……Vila gör man , ändå dör man :-)

Här ska det njutas i fulla drag idag ! Vi ska till Falun på deras julmarknad. Sägs att den ska vara stor…Hoppas :-)

PS: Är det någon som vet vart man kan få tag i en stor Bread box ???

Önskar er en riktigt skön andra advent !! 

11 comments:

MiaMaria said...

HA en riktigt skön tur till Falun!!!!

Och vila ordentligt, sova bör man....

MiaMaria

Ett Vitare Hem said...

Jag förstår att du längtar efter sovrummet igen och jag hoppas ni får en trevlig dag i Falun!
Kramis/LenaS

Viola said...

Det finns ingen som får mig att le som du....:)bara ca en månad kvar, jag säger urk oxå...ser verkligen fram emot brädan...ha det så härligt i Falun, varm kram VIOLAN

Hanna said...

ha en bra andra advent.
Kram
Hanna

Hagbacken said...

men gud, är det såå nära? ;) Hoppas du får vila, det behöver du! Så det är på G nu med väggen? Kommer ju bli skiiitfiiint!!

Ta hand om dig nu och hoppas ni får trevligt på marknaden!

Kram!

Photo by Maria said...

Ja vila hade du ju behövt men å andra sidan behöver du ju ett sovrum med och bättre att fixa det nu än när bebisen kommit.. Vi har samma dilemma här, inget sovrum man kan stänga om, men den dagen första barnet flyttar då skall vi få ett eget rum :-) Fast nu lät det som jag längtar tills första flyttar och så är det ju inte..

Njut av kvällen..

Kram
Mia

Galleri Hönshuset said...

Hej. Hur står det till med er?

Tänk vad tiden går fort, snart har ni den lille i famnen. Såg på tv om ett par som fick sexlingar =)))) Men det funkade det med såg det ut som...
man tycker det är mycket i början med EN liten =))))

Hoppas marknaden var bra.
Ha det gott. Kram Pirre

Tulipa said...

Hej!
Hoppas julmarknaden var stor och mysig!!

Låter fint med väggen och fönstren!

Och baket lät ju också mysigt, även om det "gick åt skogen"..(?!)...det fina är ju att vara tillsammans och göra de där julgrejerna man gärna associerar om till julen!

Kram Mariette

Emmas utsikt said...

Tjing tjong! De lussekatterna ser ju smaskens ut!?

En kompis till mig har en helt fantastisk STOR breadbox (som brödet faktiskt får plats i) med en matchande "soptunna". De är gammelvitt vintage och oemotståndliga. Hennes engelske svärföräldrar köpte de i England, så kanske googla lite på det?

Kram
Emma

Anonymous said...

Heej, du den 3 Januari är en bra dag att föda barn på har jag hört...(säger min mamma i alla fall) Ha det bra nu och håll er friska. Kram åsa.

ROOM AND SERVE said...

Vad fint med lussekatter i kupan :)