Tuesday, November 10, 2009

Sugen.!!!!

Så fort kvällen kommer smyger sig suget på…..

IMG_3667

Och iiiiiiite på nyttigheter utan..

IMG_3732

Jaaha ! Ett par pepparkakor eller 2 slinker gärna ner. Ni kan ju tänka er att mannen tycker det är mucho trevligt att sova bredvid mig efter en halv burk peppisar…**fniss**

_MG_3734 Några sötsaker smiter också ner men det är chokladen som är den största boven.  För herre min skapare vad jag kan äta choklad !!!!

Jag talade om gravid hormoner i förra inlägget men jag kan lova att det är ingenting mot svängningarna jag får om chokladen uteblir.

Stackars man…….Och mig ska han gifta sig med?!   Vem vet….Han kanske känner sig hotad av sin stora kvinna….. *ler*

Puss och kram / Erika

16 comments:

Viola said...

När är det egentligen dags..har inte riktigt koll på magen..frossa du...:) ha en bra onsdag, kramen

Emmas utsikt said...

Får jag smaka?

carina said...

Hejsan Erika!
Evigheter sedan sist.
Jag har haft ett superlångt blogg uppehåll men är nu tillbaka på banan igen.
Nu ska det bli jättekul att blogga igen.
Hos dig har det hänt saker sedan jag besökte dig sist.
Vad kul att ni ska få tillökning!!!
Det där suget är alltså fullt naturligt :)
Det ska bli spännande att följa dig igen..jag har ju liksom saknat mina "bloggkompisar".
Kramar//Carina

Galleri Hönshuset said...

Hej Erika, hur står det till?

Nu måste jag köpa hem pepparkakor för det såg så gott ut...har inte hunnit med det än, så det får bli till glöggen ikväll..

haha...jag var otroligt sugen på citrusfrukter när jag hade Niike i magen. Frossade i mig varje dag, och tog dem slut så var det bara o åka till affären. Konstigt det där.

Önskar dig en toppendag. Kram Pirre

STENLYCKA said...

Hej!
Förstår precis hur det känns. När jag var gravid så var jag tokig i tomater kunde äta massor och så allt som var surt, citroner var min stora förtjusning.Ser att Pirre också var förtjust i citrusfrukter. Vad konstiga vi blir när vi är gravida.
Ha en bra dag!
Kram

Home No.1 said...

Hej ....förhoppningsvis förvandlas du till en ängel när du fått ur dig den lilla ängel du har där inne och då får guben din en hoper änglar och vad är mer ljuvligt än det=)

Kram Annica.

Ida said...

Hej Erika! Vilken underbar blogg!!! Jätteinspirerande. Har just upptäckt denna enorma bloggvärld, och kan knappt slita mig från datorn... Mvh Ida

Mitt skabbiga chica hus said...

Du allt jag drömmer om just nu är Chooooklad, godis, glass och kakor. En natt drömde jag att jag var i simhallen och poolen var full med chokladsås...eeehhhhh? Godissug eller..?

Önskar jag kunde ge efter på begäret som när jag var gravid men nu är det bara att bita i det sura äpplet och ut och kuta. Mil efter mil...aaahhh

Kraaaam
Mia

Anonymous said...

Hej!
Viken inspirerande blogg du har!
Och ett jättefint hem! Precis i min smak! :)
Lycka till med bebisen i magen, och de andra där hemma!

MonaA said...

Heeeeej Erika! Joooo, jag är super duper nöjd, jag fullkomligen älskar skåpet!! Ännu har inte min gubbe satt upp det då det ska sitta i hallen ovanför trappen, och för att kunna sätta upp det där behövs en stege som ska stå i trappen...Inte helt lätt alltså, men vi ska snart ordna det så det kommer upp! Och då ska jag ta kort på det och visa :-)!
Det är bara det att just nu är det så mycket snurr i mitt huvud så jag har helt enkelt glömt att höra av mig till dig och tacka! Vilken service också, att ni kom hem med det till mig! Tuuusen tack!!!

Jag är precis som du, blir alltid såååå jäkla sugen på kvällarna, och choklad kan jag helt enkelt inte leva utan! Och inte glass heller, hihi! Inte konstigt att man är rund, och då är jag inte gravid ska du veta!

Sköt om dig och bebben! Och ät choklad, det är bra för hormonerna, haha!

Kraaaam
Mona

Photo by Maria said...

Vad snyggt med pepparkakor i en ljuslykta :-)

Ja det är säkert hotad han känner sig stackarn ;-) Ha ha..

Njut av dagen..

Kram
Mia

Vit som snö said...

Jamen du kan väl unna dej att frossa liiite extra nu, du tappar säkert alla extrakilon direkt! När kommer bebben?!
Kram Cilla

Anonymous said...

Men lilla vännen! ÄT o må bra! Köp gasmask till Marcus! Träffade honom idag o han såg då inte ut att må dåligt! Han sa att allt var sååå bra sååå... Vad fint du pyntat! Lite att ta efter kanske... Måste komma på besök snart! "Vilddjuren" måste ju träffas igen! Kramar Maria B

Grodmamman said...

Och jag var tvungen att alltid ha Polly hemma när jag väntade dottern!:) När jag väntade sonen så var det gröna grodor!:)
Kram

Mitt skabbiga chica hus said...

Ja du hade jag inte slagit vad med maken så hade jag grävt ner mig i godisskålen för länge sen:o) Men nu pratar vi vadslagning på hög nivå. Vinner jag får jag ett nytt egendesignat matbord á 5 meter långt av ruffa plank och hela bidevippen, förlorar jag så blir det inget bord och ett sprillans nytt x-box till maken istället. Not gonna happen! Invägning 1 dec, adventshelgen ska jag svulla som jag aldrig svullat förut;o) Skämt åsido, såklart ska jag behålla den nya vikten men på en svullarhelg kan man väl inte gå upp 6 kg. Eehhhh...eller?;o)

Kramis
Mia

Ett Vitare Hem said...

Hehe ja detta gravsuget är inte att leka med, jag hade värst med första och fjärde barnet, herregud man kunde gå genom berg för att få det man var sugen på ;o)
Ha en fin dag!
Kramis/LenaS