Sunday, November 8, 2009

Mitt hjärta

Nu tror nog grannarna att dåren har blivit skvatt galen!

Sista dagarna har jag haft en överväldigad energi samtidigt som jag har haft  enorma sammandragningar blandat med en fin fin foglossning…*fnissar*.

IMG_3666

Så jag och min energi städade hela huset igår och tvättade alla fönster innan sammandragningarna och foglossningen tog över :o)

Så då tänkte jag  att nää, nu passar jag på att sätta upp julen i alla fönster.  Sagt och gjort! Nu lyser det julstjärnor, stakar, torn och ringar i varteviga fönster *ler*.

IMG_3505

Jag är en av dom som brukar vara sist, men nu ni…..  Jag kände att gör jag det inte nu kommer det aldrig bli gjort….Så är ni sugna på lite jul ?! Kör bara förbi Dårhuset ;o)

Vill åter igen tacka alla som är in hos mig! Jag uppskattar det av hela mitt hjärta.

Sen har jag fått en utmaning av några underbara bloggare vilket jag tackar för. Det var att jag skulle säga 7 saker om mig själv som ingen vet men har för inte så länge sedan skrivit 10 saker så jag ska försöka komma på 7 till så snart jag kan. Men tack goa ni!

Många kramar Erika

16 comments:

Stina said...

Men lilla gumman!
Det säger *plupp* snart som du håller på.:-D Kram Stina

VITA NYANSER said...

Åh vad du har pyntat, så kul. Själv ska jag försöka vänta, men man blir ju så sugen på att ta fram lite grejer efter alla fina bloggpynt. Du gav mig inspiration!

TACK för din jättefina kommentar, åh vad glad jag blev, sitter med ett leende på läpparna, du har förgyllt min kväll och jag kommer ha med mig dina goa ord in i den nya veckan!

Stor kram L-L

Grodmamman said...

Härligt med lite julpynt och nystädat hem!
När jag väntade vår dotter, bf 11/11, så putsade jag fönster för att någon smartskalle hade sagt att det kunde sätta igång förlossningen. Tji fick jag, men rena fönster till första advent fick jag!:) Dottern föddes den 24/11.
Kram

Unknown said...

Hej
fniss - minns när jag stor städade huset "som djuren gör" och vattnet gick 8 veckor för tidigt, vet ju ej när du ska ha...
men det är visst en klocka som startar innan honan ska till att föda- städa städa - boet ska ju vara rent :) kramar på dig och fint blev det./Catthie

Emmas utsikt said...

Hahaha, ja så var det för mig också rätt innan jag skulle föda. Ingen ro och städa, städa, städa... Ja nu har du julen på plats i allafall och kan ta det lite lugnare i december? Eller? ;)

Photo by Maria said...

Nån måste ju vara först ;-)
Jag väntar till fredagen innan 1:a advent tror jag men så har jag ju ingen bebis i magen som vill ha uppmärksamhet heller..

Kram
Mia

Anonymous said...

Himmel o plättar vad du har energi!!!!!1

Jag blir ju alldeles matt när jag kikar in här och ser din framfart :)

Skönt att någon har energi denna mörka årstid :)

Jag har precis köpt lite ljusslingor och hoppas vara färdig med att sätta upp dem tills första adventshelgen. Vi bygger ju om tre rum samtidigt här. Varför ta en sak i taget när man kan göra allt på en gång? *fniss*

Mysigt att kika in hos dig, här ska det stickas och målas idag

Kram kram

Hanna said...

Hahaha, ja vi bloggare är nog ett släkte för oss själva :P Här satt vi ute på altanen igår, hade julmys med glögg, pepparkakor och massor med tända ljus :D Tidigare än någonsin...annars brukar det bli runt advent :P
Kul o läsa om dina graviditets-tokerier... vilar du aldrig!?

Ha d gott vännen!
Kram Hanna

mysiga heestrand said...

Vilken energi du har. Du måste vila ibland också.
Här är inga nyputsade fönster . men en ljusslinga i pergolan har det blivit i helgen.
Ta väl hand om dig
Kram Marita i Heestrand

sara på hedepipan said...

julen har allt kommit hem till oss också så småt.
ta det nu lugnt. kram sara

femtiovitakvadrat said...

Hej! Finns en duett med Melissa Horn och Lars Winnerbäck på hennes förra skiva "Långa Nätter" låten heter "som jag hade dig förut! Helt fantastisk!

Unknown said...

Hej igen
ja v.29 då är det bra länge kvar...
få se om du stor städar ännu mer då det
är dags :) kramar Catthie

Anneli Wahlstedt said...

Så underbart ! Då kan Du njuta länge av julen, härligt !! Ta det bara lite lugnt emellan...

...gillar Din blogg... :-) men har nog inte skrivit nåt förut !?


Kram, Anneli W

Heidi-anitha said...

Din lille søtnos! Du vet lille venn at det har varit svenska hele tiden på min google - translater. Du bare skroller et par hakk ned på den, så velger du svensk! Så kan du lese hvor mye du bare vil og orker:0)

Så du holder på som galen nå? hi hi*** jeg vet jo hvordan du holder på - ikke lett å la være bestandig. Jeg liker å være tidlig ute jeg også - men du vet rengjøring gjør vi jo uansett HELE tiden, så man blir jo aldri FERDIG føler jeg...

Nå er det kaffe med melk i koppen her... mmm, og såpe i båtta mi..

God dag vennen - og man skal være så glad for alt som er unnagjort:0) Du er så god!

Store varme klemmer til deg og den vakre magen din.

Heidi-anitha

Lisa.L said...

hejsvejs ! Här har jag också tjuvbörjat med julpynt :D 2 små granar i köket och en på bron ;) nån belysning här och var + 2 tomar och en god jul skylt i zink, kan inte låta bli ;) speciellt med tanke på all snö som kommit i helgen ! kram

Therese said...

Jag startade med julen igår, men nu ser jag ju att det är fritt fram då du redan startat *fniss* Nu får mannen säga vad han vill, nu åker mina vita hjärtstakar också fram! Punkt ;-) Kram
Therese - Sockenvägens Söta