Friday, April 26, 2013

Allt är inte som det en gång var…..

 

 

IMG_0984

För 10 år sedan såg jag INTE ut som jag gör idag(!) När jag träffade Marcus hade jag inte bara hår och var rynkfri utan jag hade en fasiken en snygg kropp också :) Rumpan satt där den skulle & jag var faktiskt ganska muskulös.
Idag däremot……..
Mmm, var ska man börja *gulp* 10 sömnlösa år utan träning, 4 barn senare och med Alopecia universalis ser jag då fan inte ut som jag en gång gjorde. Jag kan med gott samvete säga att jag kör med falsk reklam!! När jag kommer hem tar jag inte bara av mig BH:n som håller russinen på plats & byxorna med hög midja för att försöka dölja den gulliga valken & de osaliga lagren spackel för att försöka dämpa de enorma ringarna och kråkfötterna utan även håret. Tänk den stackare som skulle följt med mig hem om jag var singel….. Undrar om han skulle känna att han gjort ett bra kap när han vaknade *fniss*

Men! Nu har jag tagit hjälp av Camilla Wahlkvist och hoppas det kan bli en liten förbättring :-P
Jag fick mina program igår men då blev jag sjuk och har legat även idag… Så typiskt men i morgon är jag frisk eller hur :) Jag ska försöka följa hennes scheman så gott det går och se vad resultatet blir. Lägger naturligtvis ut före & efter bilder sen ;)

Ni hittar henne HÄR!

timthumb.php

7 comments:

Grodmamman said...

Lycka till!:)
Kram

Lise-Lott said...

Åhhh.. vad roligt!
Jag hakade på en sån träningsutmaning i februari. Bestämde mig redan innan att "bara" bita ihop och göra det. Det har blivit joggingturer i minusgrader och snömodd.
Jag ångrar inte en sekund. Jag har tränat hemma efter ett schema och joggat, har inte tränat förut. 7 kg på två månader och nu är jag uppe i 7 km jogg, underbart!

Mitt skabbiga chica hus said...

Yey:-) Har du hittat till min Camilla???
Hon som tidigare ägde mitt gym och som körde skiten ur mig. Det var ju det kostprogrammet jag länkade till under kost och träning så där hade du kunnat få det gratis;)

Men det är bara att köra på, stenhårt!!
Heja heja!

Minns min nakenchock när jag visade magen:-)

Krama!
Mia

Lantligt i smultronbacken said...

Sååå underbart störtskön du är. Ärliga kvinna och med en härlig humor. jag fick mig ett gott skratt
Lycka till med schemat nu (jag skulle också behöva)

Kram Teres

StrandviksVillan said...

Heja heja och lycka till!!!

Piffa och Puffa said...

Oj, vad spännande. Det där skulle jag också behöva. Istället ligger även jag här, tredje veckan på raken, med en influensa som verkar tycka om mig väldigt mycket.
Kram och krya på dig

Kristin said...

Heja heja! Ska gå in på hennes sida strax!
Tränar styrketräning själv flera gånger i veckan. Är den bästa träningen anser jag. Du kan verkligen forma din kropp som du vall. Och det är aldrig för sent!!