Thursday, February 9, 2012

Gråtmild & bitterhomenr1

Bara måste visa vilka läckra kläder man kan hitta på webbshopen HomeNo.1. Älskar dom här tunikorna/klänningarna(!)
Hallojsan,
Idag har frun i huset varit allt annat än trevlig. PMS och rökavvänjning is the shit *fniss* Jag röker fortfarande en på kvällen (ibland 2, ibland bara en halv) och en på morgonen. Måste släppa på dom snart om jag ska bli fri men det är så förbannat svårt.*
En del av mig vill inte sluta röka! Jag gillar att röka!! Det har blivit en stor del av mig och min vardag och det är väl där det svåra kommer in. Vanan är svår att bryta…….
Sen har jag varit helt ap slut sen jag började jobba :-/ Har inga som helst krafter kvar när jag kommer hem…. Känner mig nollställd! Den glada Erika bubblar inte som hon brukar och lite bitterhet har visat sig. Blir lite jobbigt eftersom jag normalt INTE är ett dugg bitter! Jag är positiv, sprudlande, levnads glad & full av energi & älskar att umgås med vänner men nu känner jag ingenting , orkar inte ens bry mig….. Vi har en ful ovana att lägga oss alldeles för sent. Somnar vid en tolv och upp 05:30 efter en natt med vaknande barn och 8 timmars arbetsdag på det. Kan ha lite med saken att göra va ;-)
Så den här veckan har vi faktiskt lagt oss vid 10 och kommer fortsätta så tills jag känner mig piggare.
Eller så har jag något i kroppen….. Ja inte vet jag. Vet bara att jag ogillar mig själv just nu som jag är och hoppas skiten försvinner snart(!!)
Inte fan blir det bättre av att man har PMS heller *ler* Jösses… borde barkera sig i nån grotta långt upp i skogen de här dagarna hornen står som spjut :)
Nu ska jag slänga barnen i säng och sen ner till mina ostbollar *gaaaah* Hihii10 comments:

Maria said...

Massa goa kramar till dig<3

sabrymagic said...

Meravigliosi,sono anche il mio stile!!
Baci
Sabry!!

Hemmavid said...

Kramen♥

No34 said...

Du är duktig som kämpar på!!!!
Skickar över lite styrkekramar till Dig!!
Kram Kate

Inredningsfrun said...

Då kommer här maaaassa extra kärlek och kramar till dig från mig. Vissa dagar behövs de mer än andra :).

KRAAAAM <3

Gabriella said...

vilka ljuvliga tunokor, måste gå in och kolla där. Förstår hur du känner dig. Att börja nytt jobb är faktiskt satans jobbigt all energi går åt till att man vill lära sig det nya och snabbt vill man ju det med=) allt kommer kännas bättre om några veckor. kram

Tinas vita bo said...

Ja det kan bli mycket ibland....

Underbara tunikor!!

Krami Tina

Photo by Maria said...

Det klarar du, att sluta röka.. En cigg passar inte in på någon så den är absolut inte du ;)

Kram Mia

Ekenäsliv said...

PMS är ett jäkal påfund, va fasen ska det vara bra för??? Känner igen mig precis, blir som ett j-la åskmoln som ryter och fräser och vill inte allls vara med mig själv. MEN hjälp finns att få. Femal Balans äter jag och har gjort ett tag, NU fasen börjar det kännas bättre!! Så TRY IT, man kan få dem på recept också har jag hört. Ska definitivt be min läkare om det nästa gång.
Du kommer också att fixa sluta röka - DU KAN!!! Hejjar på dig!!! Min pappa slutade tvärt när jag blev sjuk (leukemi 2007) och har inte börjat igen.
Testat plåster? Antar att du testat det mesta..
Iaf, jag hejjar på dig om det hjälper lite;-)
Kraaam på dig!

Anonymous said...

Jag säger:
FEMAL BALANS it the shit!

De har gett mig ett nytt liv och en ny chans att vara en stabil mamma alla dagar under månaden och en chans att vara en stabilare fru.

Ge dem ett försök, suget efter skräp kommer också att försvinna, så du kan vinka dina ostbollar goodbye.

"Kusk-Stina"