Tuesday, October 4, 2011

EGO BOOST, jajemän !

35

Skinnjacka Vero Moda , jeans tights H&M , tunika H&M stövlar Din sko

Ser nästan ut som att jag har en rumpa här tjejer, och pojkar ;) Barnen var helt uppspelta över min läckra rumpa. Eller kanske var det dödskallen ;)?!


Hello sweetharts!

Hade jag alldeles för mycket pengar skulle utan att tveka möblera om hela ansiktet!! Oj oj oj vad jag skulle köpa mig snygg. Men nu ser jag ut så här och det är inget jag kan göra något åt. Jag har en helt galet tokig familj som jag älskar och vänner som bryr sig om. Jag har en skön inställning till livet och människor därikring. Jag har ett öppet sinne och behandlar människor med ödmjukhet. Det är DET som gör MIG speciell.

Jag har ett stort ogillande till människor som av nån anledning tror att dom är bättre, snyggare än andra och beter sig därefter. För när allting kommer omkring handlar det om vad du har i livet. Sådant som varken pengar eller dålig attityd kan köpa. Utan det där äkta du har inom dig och runt dig *




24

På armen finns min kärleks förklaring till min man på alviska och namnen på mina barn

Men något saknas mig vilket jag tvingas slåss emot vareviga dag. Att inte ha hår sliter hårt på mitt psyke emellanåt. Att inte ha ett svallande hår utan behöva sätta på sig samma jävla frissa varje dag är ibland utmattande. Som allt annat går det i vågor och när jag nu börjar tappa mina ögon fransar igen fäller jag en tår då och då i rädsla.

Men jag har inte bara familj och vänner som stöttar mig i detta. Jag har världens bästa och mest omtänksamma läkare som gör det hon kan för att hjälpa mig. Hon har varit mitt bollplank genom detta i 16 år så hon vet hur jag känner och respekterar detta. Jag har stor kärlek och tacksamhet till henne i mitt hjärta!

Är ni kvar? *fniss*

Babbel babbel…….you know me :)

Ska lämna er för ikväll och hoppas ni förstår att jag har stöd i er besökare också! Ni har hjälpt mig igenom mycket och jag önskar att tiden fanns att kommentera tillbaka till er alla! Love you!

KRAM ERIKA

24 comments:

Bejben said...

totalt onödigt att möblera om något som helst på vackra dig Erika!
Punkt och slut!

Vita Falkens Lantliv said...

Hej vännen!

Så fina bilder på dig:) Du är så fin som du är, men jag kan förstå att det är jäkla kämpigt ibland:( Men bortsett från ditt hår så är det inte klokt vad smal och snygg du är:) Jag har då kommit till samma som innan hahaha alltså ligga bland vassen på stranden!!! Inte tusan hjälper det att jag har hår på huvudet heller hihi. Men gumman I LOVE YOU;) precis som du är!!!!

Kram Susanne

Kristina said...

Du e ju jättegullig ;)alltså både utseendet och som mänska ;) tror jag... har ju inte träffat dig...
men förstår att det e svårt utan hår på huvudet!
Mannen i mitt liv tappade sitt hår för ett par år sen - andra gången i sitt liv. Då vi träffades hade han tjockt, nästan svart hår och sen ramla allt av på två månader.Det var svarta hår överallt. Inte kul, men han är fortfarande samma mänska, men upplever det jobbigt för att ingen känner igen honom...
Stor kram till dig!
Kristina

♥Gabriella ♥Hemma På Dunderbo♥ said...

du är såå fin som du är, inte syns det att det inte år ditt eget svall. Innsidan räknas och du har ju både in och utsida så ...kram

NICOLINAS BONING said...

Tjena snygging :-)

Om du vill ha större rumpa än din perfekta som du visar på bilden så kan jag dela med mig av min ladugårdsvägg till rumpa.
Du är otroligt fin både på insidan och utsidan...även utan fransar gumman;-)

Jag kan inte sätta mig in i hur det känns att vara helt utan hår,men jag har drabbats av kala fläckar
nu i sommar och höst och jag känner lite lätt panik när jag ser hur många hårstrån som ramlar av i duschen och när jag torkar håret och när jag drar handen genom kalufsen som var otroligt tjock förut,så lite förstår jag iaf.
Förhoppningsvis beror det på stress igen (varit med om det för 16 år sedan men inte lika mycket den gången).
Dom fjunen som kommer så glest och sakteliga är VITA vilket inte är alltför skoj i mitt väldigt mörkbruna hår...fniss...men på torsdag ska jag till frissan för en ansning av lockarna så att dom döljer "flintarna" och en ordentlig dos hårfärg...sen är jag redo för födelsedagsfirandet på lördagen.
Synd att jag inte grejade att gå ner 40% av min vikt innan,men jag får börja banta på måndag...IGEN...fniss... :-)

Jag tänker på dig ofta och får styrka i dina inlägg när det känns jobbigt med både det ena och det andra...så tack för att du delar med dig av dig och ditt liv.

Massor med kramar från en kalfläckig Birgitta

♥ Fyra årstider said...

Det finns bara en Erika och hon är underbar!

Kram Lotta

Hagbacken said...

Å vilka fina bilder på dig Erika! Du är så vacker som du är, med eller utan hår!

Kram på dig <3

Inredningsfrun said...

Å du fina, fina Erika! Vad är lite hår mot ett hjärta av guld. Nada, nichts, nothing! Å vad är lite hår mot en bad-ass-rumpa ;). Min rumpa är banne mig plattare än Skåne så jag byter gärna med dig :D.

Tack för att du delger oss dina tankar och funderingar. Du är vacker rakt igenom.

KRAM

Kristina said...

Han blev inte såå deprimerad, men det e klart att det tar på! Han var rädd i början att jag skulle lämna honom för den skull... precis som om håret skulle göra en mänska bättre eller sämre... =/
men jag behövde bara övertyga honom en gång att det e ok såhär också :D den rätta manskan finns ju innuti, dina handlingar och ditt sätt ...

Lilla Majken said...

Jag satt precis och tänkte att; vad snygg hon är! Sen läste jag det där tokiga om att möblera om ditt ansikte. Du är verkligen fin som du är.

Ha en fin dag! Kram Therese

Tinas bo said...

Erika, du är så snygg som du är!!
Och en vacker insida har du oxå!!
Förstår att du fäller en tår då och då, men du skriver ju så fint om de nära och kära du har omkring dig och det går inte att ersätta med nåra pengar i världen!!!

Bamsekram Tina

Therese♥ said...

Fin du är!!!!!

Men du, det är ju blått i båda, vilken menar du?

Unknown said...

Hejsan stolla där!
Du som är så söt och har ett inre som får ditt yttre att glänsa inte behöver du möblera om dit yttre.
ta du en närmare titt på dessa bilder så ser du säkert samma snygga häftiga brud som vi. Den översta bilden med höstlöven där tycker det riktigt lyser om dig.
Kram Ing-Britt

LantlivsAnette said...

Åhhh kära vän, så fint skrivet..du är underbar..underbart vacker också..
Kraaam Anette

Johanna said...

Brukar vanligtvis inte kommentera i de olika bloggarna som jag läser (din är en av dom som finns med på min dagliga runda) men nu kände jag att jag måste skriva nåt.
Idag när jag kom in på din blogg och började scrolla ner dök det upp så sjukt snygga bilder och min första tanke var att Oj, det är en modell som har den här bloggen! Blev sen nästan lite ledsen när jag såg texten. Du är ärligt talat en av de vackraste människor jag har sett och jag hoppas så mycket att du ska kunna se den oerhört vackra kvinnan vi andra ser nästa gång du ser dig själv i spegeln!
Kramar

Mamma Mia.. said...

Jisses!! Jag hade ingen aning om att det inte är ditt riktiga hår!!! Du är ju jättesnygg!! Lite slarvig har jag tydligen varit för nu när jag går in och läser OM dig så står det ju klart och tydligt varför....Tycker det är superstrongt av dig att vara så öppen och ärlig med din sjukdom, all heder till dig!!

Skånekram!!

Anonymous said...

Jag rådiggar kvinnor som är som de ÄR, inte försöker vara någon annan utan är sig själva. Jag gillar dig för din öppenhet, är säker på att det hjälper minst en själ per dag på ett eller annat sätt...!

Tack för en härlig blogg, du gör min dag lite gladare :-) Avundar dig och din energi, som verkligen når genom bilden. :-)

Trevlig höst till dig!

Helena said...

Men så du säger, du är ju hur söt som helst. Det är inte håret som gör människan och med det leendet skulle du kunna ha vilken frisyr som helst på huvudet, ingen skulle märka det ändå. Kram Helena

Hemma hos Märtha said...

Du är fin precis som du är Erika, med eller utan hår, och du verkar vara en underbar personlighet!
Kram
Anne-Lie

re.do said...

Å himmel and pancaces! Du har ju den absolut snyggaste frillan EVER, jag såg inte att den var fejk. Och jag har ju följt din blogg ett år tid nästan så jag vet ju att du inte har hår. Du ser suveränt bra ut! Lite egoboost behöver man själv lite då och då...

Galleri Hönshuset said...

Jag som träffade dig igår kan ju bara säga att du är en pangbrud, hela du, alltid! Ingenting är vackrare än ett leende på en människa, och du har en "smile" från himmelen.

Kram från grannbyn =)

Angelica Little Corner of Crafts said...

VI ÄR KVAR!!! Såklart!!!!
Du ÄR så vacker!! Vare sig du har svallande hår, samma varje dag eller inget alls!!!
Kram på dig du fina!

Anonymous said...

Du verkar vara en fantastisk människa! Du utstrålar värme, energi och sundhet. Dina barn är lyckligt lottade över att ha en så fantastisk mamma som dig:) Kramar till dig även om jag inte känner dig!! En fantastisk blogg!!

Det vita dårhuset said...

Anonym:
Men vilka fina ord! Tack snälla söta :)
Kram Erika