Tuesday, August 30, 2011

Är det något jag lärt mig…….

_MG_6056

i sommar så är det att jag älskar mina barn!! Vi har haft skitdagar, tro mig. Men dom är så fulla av liv och när man är ledig en längre tid tillsammans får man äran att se vilka härliga personligheter dom ändå är

Jag har också lärt mig att man inte behöver ha lika personlighet för att trivas ihop med någon. Kan inte fatta att jag har ett så berikat liv idag. Jag som för 3-4 år sen inte klarade av att umgås med tjejer. Dömde ut och hittade fel innan dom hade en chans och idag sitter jag här med underbara vänner :) Lovely!
Sista kvällen innan hemfärd drog vi till Sanbybadet rätt sent för en sista snäckplockning. Det hade regnat så det blåste kallt och vågorna var bra höga vilket lockade våra män (alla 4) till ett kvälls bad :). Ni ser dom vid vågorna på den högra bilden. Dom var inte så uppkäftiga efter det badet inte *fniss*

_MG_6035

Heeeelt sneeee ;)

Idag var jag ute och surfade på bra mat till barnen och Gi-recept. Det slutade med att jag hamnade på Anna Skippers blogg och detta inlägg:

skipper

Klicka på bilden för att komma till ett skrämmande inlägg. LÄS!Nu blir det True talent. Många tårar av glädje och inte är det helt fel att titta på lilla Danny heller ;)

Tjao!

12 comments:

Vintagepia said...

Hæi,Erika :o)

Førr nån hærli``e bilda av deg og ongan dine...dæ lyse jo livsglede av dokker!!! Bli så gla` av å kjike ijnn tell deg på bloggen din...og at de "prekkan" i bræinninga (bølgan)e ongan dine e bære hæilt rått...dokker e sååå tøff !!! Stoooor klæm fra ho i dæ likkje røe huse i Norge som beundre deg og mote` dett stort :o)

Hemmavid said...

Hej vännen!

Vilka härliga bilder! Och vilka härliga insikter du har kommit till!

Man är inte sämre än att man kan ändra sig, eller hur?

Ha en fin kväll!
Kramen Jenny

Johanna Stålros said...

Fint♥

Hanna said...

Vackra Bilder.
Kram
Hanna

Stina said...

Härligt inlägg från en underbar mamma.:-)
Kram Stina

Huset på berget said...

Vilka fina bilder! Tyvärr allt för lätt att dömma, så extra skönt när man landar i ett lugn och mognad att se på ett nytt sätt! Starkt gjort av dig!!
Kram på dig söta du!

Anonymous said...

Underbara kort på dig och dina söner.Så glada och fina .Kram Mamma

Unknown said...

Hejsan tjejen!
Vilket härligt inlägg, du får mig verkligen på bra humör idag. Härliga bilder och så kul att du börjat låta vänner komma in i ditt inre :).
Något mindre trevligt är ju att läsa om Kissie och vad hon skriver, vet ju att min 15åriga dotter läser den bloggen men har ännu inte sett några tecken på att hon skulle ha påverkats av denna tjej.
Ha nu en underbar fortsättning på denna vecka, kram Ing-Britt

Cajsas Faster said...

Har kikat in en sväng. Fint med svartvita foton.

Ha en bra dag. Marie

Tinas bo said...

Härliga semesterbilder!
Man lär hela livet ut... :)

Kram Tina

Anna said...

Du inspirerar jättemycket med dina bilder.
Tack för den avkopplingen du ger mig! Att få sitta en stund på kvällen och bara njuta av fina bilder och lagomt mycket text är toppen!
Hoppas du får ett bra veckoslut.

Kram Anna

Lisa said...

Hej vännen... Ja du visst är det underbart att bli en annan människa och känna hur man mår bättre för varje dag. Glädje och lycka bara sprider sig i alla små delar i haela kroppen och man inser hur underbart det är att leva. Ha de fortsatt ljuvligt hjärtat. Underbara bilder..

Kram Lisa