Saturday, July 16, 2011

Dalecarlia cup

IMG_4266

Barnen njuter av sommaren och försöker fånga ankornas uppmärksamhet :) Dom stackarna stack så fort dom insåg att dom inte skulle få någon mat *ler*
IMG_4269

En helt underbar vecka på sportfältet och Dalecarlia Cup är nu slut för denna gång. Känns lite vemodigt faktiskt! Har varit skönt att umgås familjen ihop för att stötta och titta på storebror och hans första Dalecarlia Cup. Vädret har varit på sin bästa sida stort sett hela veckan och picknickar och Mc Donalds har hållit oss mätta. Bara så nice :)!
william

En suddig bild på min älskade William i farten på plan. Jag har blivit med vetskap om att jag är en sån där mamma som skriker bredvid plan ;) Eller skriker och skriker…..Jag ropar på och hejar fram laget!!! Inga skällsord eller dumma kommentarer utan bara på pushning. Men ni vet hur det kan vara. Vi svenskar är så tysta och försynta osså kommer jag med min röst som skär sig genom hela fältet *fniss*

Överlag så är vi en högljudd familj!! Skulle passa bättre som Italienare eller nåt;) Har vi varit sjuka frågar grannarna gatan nedanför om vi varit bort resta för det har varit så tyst :) Antar att det är det Norska lapp blodet som tar sin form *blink*

Idag är jag ensam med barnen hela dagen------UTAN bil :-/ Usch. hatar att inte kunna åka vart jag vill, när jag vill. Och speciellt då det skriker loppis precis överallt…. Har laddat ner Ronja rövardotter så det blir en mys kväll med barnen idag.

Ha det gott min vän!

10 comments:

Grodmamman said...

Fina bilder på barnen på bryggan!:)
Det är svårt att ta bilder när barnen idrottar, vår son spelar bandy och jag har i vinter insett varför tidningsfotograferna har dessa gigantiska objektiv!:)
Jag kan heller inte vara tyst vid sidan om fotbollsplanen, men försöker att pusha och heja!
Kram

Gabriella said...

tur att vädret var med er, härligt med semester ihop♥ kram och trevlig lördag kväll.

Lisa said...

Fina bilder på barnen. Joo nog ska man heja allt, de gör jag med. Önskar er en go myskväll.

Kram Lisa

Johanna Stålros said...

Härligt att din röst hörs;) Klart man ska supporta....Kram Johanna

Ullis/Leva på landet said...

Så fina din bilder från bryggan var. Älskar svarvita bilder men det är alldeles för sällan jag gör om mina bilder till det. Kul med cupen. Är väl toppen att du vågar heja och pusha på dem.
Ha en fortsatt bra helg!
Kram Ullis

majra1 said...

Haha! Jo såna där skrikande mammor har man ju hört.... ;D
Kul för laget. :)
Jag brukar också säga att vi skulle passa in bättre i Italien än här i Norden.
Ett par vi känner håller precis på att flytta till Spanien! Dom är helt
Svenska, men orkar inte med mentaliteten här.. =D
Ha det gott!
Mari

re.do said...

Är som du... Hejar, dansar, tjoar... så att t.o.m. min 4-åring hyshar mig! :D Tycker jag kan bjuda på mig, det finns så många torrbollar där ute i Sverige, eller hur ;)

Hemmavid said...

Så fint det är med svart/vita bilder!


Och så kul att "höra ifrån dig" igen.. saknar dina inlägg och blir lika glad varje ggn det dyker upp ngt nytt från dig!

Kramen Jenny

Fiffiga Systrar said...

Ha ha ha! Vet precis hur det är. Vår familj skulle passa bättre i grekland tror jag! ;) Ropa på du! Fina bilder! kramis

Hemma hos Märtha said...

Härliga bbilder på dina barn på bryggan! Visst måste man få heja högt när barnen spelar fotboll! De behöver peppas likväl som alla andra...-)
kram
Anne-Lie