Saturday, May 21, 2011

Renoverings kaos….igen!

_MG_3423

Tjaba tjena Lördag!

Golvet är lagt och träpanelen på ena kortsida uppe & det fortsätter byggas i bekväm takt. I skrivande stund är panelen färdigmålad med 2 strykningar grå färg från Rusta. Tundra heter den och är den samma jag textar plankor med. Billig och vacker grå färg =) Renoverings kaoset är tillbaka och jag gillar det inte(!!) Är så trött på att renovera nu. Men det här är sista rummet som kräver en hel renovering (förutom badrummen) så det kommer kännas skönt när det är klart. Och Nicodemus får äntligen sitt rum *ler* Han är så stolt stackarn!

Men vet ni?

Idag badade jag med barnen i badhuset för första ggn på 7 år =) Kändes ok men det var nervöst att kliva in med sin nååågot slappa kropps hydda och framför allt avsaknaden av hår… Men det gick över förväntan bra och vi hade en hel mysig stund tillsammans.

Så nu ska jag och maken bädda ner oss i soffan med en stor påse chips & dipp*

Trevlig Lördags kväll till er alla!

9 comments:

pysseltanten said...

Men visst e de så...att man inte behöver lägga en MASSA pengar alltid...det billiga kan vara precis lika bra..Själv målade jag i kök o hall, med vit färg från NETTO...:)))
Ha de nu så mysigt i soffan...;))
Kraamizar Git

Grodmamman said...

Förstår dig angående renoveringen, är aldrig kul med renoveringskaos.
Härligt att du vågat dig in i badhuset! Jag går inte dit och då är det bara kroppshyddan som är något slapp. Jag har ju hår.
Ha en mysig kväll!:)
Kram

Himlavit said...

Hejsan, vilken jätte mysig blogg du har. Jag är på besök för 1:a gången och jag blir din följare =)
Trevlig lördag kväll
Kram Tessan

StrandviksVillan said...

Visst är det jobbigt precis när man är mitt i kaoset, men samtidigt sååå spännande och intressant att se framstegen.
Jag hade också i tankarna att göra såna väggar i barnens rum när vi byggde, men det blev inte av ändå... Hade ju varit så praktiskt att kunna fästa hyllor och tavlor och annat på. Nu har vi gips... :/

Ha en mysig lördagkväll i soffan! Jag kom precis in från att ha planterat och fixat ute :)
kram, Ann-Christine

Anonymous said...

Vad ni är duktiga som håller på hela tiden! Men du är sämre på att räkna! Det är inte 7 år sedan du var i ett badhus sist! Vi var på AquaNova när Alva var 2 år o William på sitt 3:e....Det minns jag så väl, för ni åkte i rutschkanan flera ggr, men inte vi:) Kram till er! Maria B

Det vita dårhuset said...

Det stämmer gumman :) Det var den ggn jag tog mod till mig och badade med min son :) Det var precis efter att jag gått ner i vikt ;) Och brun var jag! Kommer du ihåg?! Ibland orkar man bara inte förklara alla detaljer på bloggen! Vill inte att inläggen ska bli så långa jämt.... En gång.. INGEN GÅNG ;) Klart jag kommer ihåg! Höll på att dö när jag skulle visa snygga dig mitt huvud *fniss* Kram på dig fialott <3

Anonymous said...

Jaa, jag minns att du var så brun o jag va så blek! DET tyckte jag va jobbigt. Tänk hur man är.. Kram, kram

freddesvitahem said...

Kan hålla med dig att man blir less på renoveringar.
Damm och verktyg och allt sånt framme.
Men när det väl är klart så mår man prima och njuter.
Vi själva ska påbörja 2 sorters renoveringar och nästan samtidigt.
Puh.
Gott med dip och chips i sängen. Smula inte för mycke..
Kram

Viktoria said...

Hej! Tänkte höra med dig om färgen.. Även om du visar en bild på den kan det vara olika i verkligheten. Så min fråga är.. Är det en ljusgrå färg eller tycker du att den är mer mellangrå? Och är det blått i färgen, alltså är den grå-blå, så den går åt det kalla hållet? Tacksam för svar :)