Tuesday, May 24, 2011

Nä nu får det väl ge sig!!!

_MG_3422

Spegeln som hängde innanför ytterdörren fick sin plats på nya byrån. Kände att den kompletterade byrån så fint men….Den var både snygg & praktisk att ha innanför dörren. Funderar på att spegla denna som jag hängt där istället:



_MG_3450

Vad tycker ni?? Spegla eller inte??


Häj Häj!

Vad ni är gulliga!! Jag får mail titt som tätt men på sista tiden har det kommit många söta mail och kommentarer som berört mig rakt in i hjärtat Dom har fått mig att gråta av stolthet och glädje och jag tackar innerligt för att ni förgyller min dag och får mig fortsätta blogga!

Tycker ni inte att det här skit vädret kan ta & ge sig nu?!! Riktigt höst väder för sjutton…

Hoppas ni hittar på någonting att göra i rusk vädret =) Jag bakade till lilla Palomas födelsedag igår men glömde vissa ingredienser så till barnens förtjusning gör vi om ätt idag ;). Och ikväll beger vi oss till flygplatsen och kollar in när pappa kommer med flyget från Göteborg.



_MG_3436

Min lilla lortgris äter russin =)


Kram på er! / Erika

12 comments:

Unknown said...

Hejsan goa Erika!

Visst är det praktiskt med speglar i hallen.
Jag gillar gamla fönster som allra mest utan glas eller med gamla munblåsta glaset kvar men är ju även fint med spegelglas i rätta miljön.
I ditt vackra hem blir nog vadsom fint.

Här har vi full storm och har haft några dagar, cyklade till jobbet igår men dom fem km dit kändes som fem mil så idag blir det bilen ;).

Att baka är ett bra sätt att fördriva tiden tråkiga dagar och misslyckade bak brukar ofta vara dom godaste, fast inte så roliga att bjuda på.

Ha de så bra, kram Ing-Britt

Lycka är ~ Onnea on said...

tycker det blev fint med spegeln du satt på skänken. det skulle säkert passa fint med spegel i fönster ramen också.
~marita~

Livsnjutaren said...

Snyggt både med och utan spegel. Själv har jag 12 härliga gamla fönster (1800-tal)jag ska hämta hem. Jag klurar på om något ska bli spegel om inte alla går åt till mitt tänkta växthus. Men ännu finns det bara inne i huvudet så ställer fönstrena i garaget tills jag vet hur jag ska göra.

hemma hos lilla mej said...

Bara så snyggt med spegeln på sänken .Det gillade jag.Bara så fint.Söt vit häst fin blomma.Vad skoj med besök av pappsen .Önskar dej en fin dag goa Erika.Kraaam Rita ♥

Anonymous said...

Hej!
Tassar runt på din fina & inspirerande blogg då och då. Blev helförtjust i din halltapet... såå fin!! =) ..vad heter den? Är den grå i botten?
Rosita

Anonymous said...

Detta är ett allmänt meddelande till alla bloggläsare i Falun/Borlänge med omnejd. Ville bara berätta att det blir en STOR bakluckeloppis på regementet i Falun nu på lördag den 28 maj, kl 10-16.

Det blir drygt 60 stycken försäljare och det kommer även finnas försäljning av hembakt bröd av fd ägaren av Cafe Bagastugan, Lisbeth.

Välkomna att fynda!!

Hanna said...

Så fina bilder.
Kram
Hanna

Photo by Maria said...

En söt liten lortgris är det..

Ha nu en fin mitt i veckan dag..

Kram Mia

Viola said...

Lortgrisen är ju bara för rar :) jag skullel inte sätta in spegel...i denna du visade, tycker ramarna på gamla fönster är så fina, hoppas allt är väl med dig, kramen

mammaxtre said...

Spegelramen är fin även utan spegel. Med spegelglas i kanske dnne blir mer praktisk också :-)

Ha det fint

Johanna Stålros said...

Tycker att du har det så himla fint som det är just nu- behövs ju inte någon spegel! Kan inte du hjälpa mig med mitt problem oxå? Kram Johanna

LIVSGLITTER said...

Tycker den är fin som den är ;) Om du är intresserad av tävlingar så har jag en uppe just nu, sponsrad av Jordgubbar m mjölk ♥