Sunday, March 13, 2011

Det här gör mig galen!

_MG_2288

Min lilla pluttfia var med mig på den lokala loppisen igår och hittade fingerfärg. Jätte bra tycker mamma som älskar att kladda själv *ler* När William var liten hällde vi målar färg på en stor plywood skiva som han fick plaska på med hela kroppen ;)




_MG_2270

_MG_2258

_MG_2268

_MG_2273

God dagens!

Så vad tycker ni om gårdagens vinnare Erik Saade? Jag får spatt om jag hör ordet popular en gång till!! *ryser* Ska bli intressant att se hur långt han kommer med den låten.


Och vad gör mig galen då? Jo dessa förbenade kablar som hänger och slänger överallt! Måste ta tag i det snart…

Själv är jag inne i en period där jag fullkomligt avskyr mitt hem just nu… Jag går i perioder och när jag är som tröttast och som mest rastlös kommer ångesten. För i mitt huvud finns en bild på hur det skulle sett ut om ekonomin varit annorlunda! Att renovera på en mamma lön är = budget. Jag ser alla möbler jag skulle velat ha, vackra sekelskifts tapeter och ett …håll i er *fniss*, ett mörkt golv som genomsyrar hela undervåningen.

Visst, jag har det bra, jag veeet! Men är man inrednings människa så snurrar tankarna dag som natt Blinkar



Igår var jag och hämtade ett blocket fynd till Paloma. Lovely* Och idag blir det firande av syrrans pojkvän som fyllt 30.

Ha en super bra dag!

Kram Erika

Tillägg: Kika in till HoP så får ni se vad hon säger om att ha utlottning/tävlingar på blogg!!

16 comments:

Livsnjutaren said...

Men du vad vore livet utan alla drömmar coh planer. Jag är mitt upp i allt men det händer inte hälften;)Ikväll ska jag (måste) peta ner frö till Chilli. Som skulle varit i jorden för ca 2 veckor sedan redan. Man kan inte få till allt.Jag har mitt Ekskåp från blocket fortfarande omålat som står och hånler mot mig varje gång jag går förbi;)Aja ska nog få till det snart någon dag.SöndagsKram.

Grodmamman said...

Känner precis som du för närvarande! Och efter att ha varit hemifrån i en vecka så ser man ännu mer vad man skulle vilja göra eller ändra på!:)
Ha en skön söndag!
Kram

Unknown said...

Klart man ska drömma och när man upplever att sitt hem inte behöver ändras mer utan har uppnått det perfekta då är det nog dags att flytta ;). Fast det lär nog aldrig jag uppleva, hoppas jag ;).
Du har ett såå fint vardagsrum.
Inte visste jag att det krävs tillstånd att ha små utlottningar. Fast det är klart hennes är ju inte av samma demition som hos de flesta andra.
Ha en skön söndag, kram Ing-Britt

Unknown said...

Hej du goa!
Alltid lika kul att läsa dina inlägg, jag njuter. Blev lite full i skratt när jag läste om pojkens val av kläder (eller inga alls). I bland får man vara lite hård men vad gör det att han har strumpbyxor på sig. På 70,talet hade alla det:)

Det "problemet" vi har med vår är att han ska vara varselklädd, du vet kläder i illgula reflexfärger. Han ska se ut som mina bröder som har ett åkeri. Han har byxor och jacka med företagstryck på ryggen, du kan tänka dig att det är diskussioner i bland när han ska till dagis....

Är du trött på ditt hem, varför då då, kanke kan du ändra lite smått. Plocka bort, flytta om eller lägga till. Ibland kan man få till det med små medel. Jag vet precis hur det är att leva med en liten budget. Även om den är bättre nu (i alla fall inbillar jag mig det...)



Oj det blev långt.

Ha en skön söndag, här är vi barnfria och jag gillar det inte alls...

Kram Anna

Stina said...

Du som har det så mysigt och fint.
Man kan ju sy sådana där tygbitar, långa, som blir som dragspel över sladdarna. Sådana där, vet du, som en del har på gamla taklampor. Lite shabby.:-) Kram Stina

Vitt för själen said...

Härligt med lite barn-kladd :)

Vet preciiiiiis hur du känner, jag är inne i en "hatamitthem-period" jag med..fy.
Vissa dagar kan jag inte glädjas åt det finaste, för att det fulaste ändå finns- sådant som man vill göra om!

Hur som haver- jag tycker du har så fint.
Sladdproblem ja..*hmhm* Hihi..har vi med lite här o där..
/Kram Sophia

Ardisia said...

ja du.. samma problem.. igen..
är så förbannad trött på huset just nu. försöker leta i mina gömmor i hopp om att något riktigt fint dyker upp (nåt som jag typ glömt att jag haft i min tillägo hah) och piggar upp hemmet SIMSALABIM!
men ni har det jättefint!!!!
Kram

mammaxtre said...

Erika, om det är ngn tröst så är du inte ensamen i denna situation. Jag blir också galen. Galen av än det ena och än det andra. Trösklar vore trevligt att ha, som ett av många exempel.

Väggarna dina är underbart fina. Vill ha!

Ha det bäst!

Hemma hos Märtha said...

Hejsan Erika!!
Du har verkligen ett jättefint hem!!! Mysigt och ombonat!!
Men ibland blir man hemmablind....och så ser man hur vissa bloggar ständigt förnyar och lägger ut tusentals kronor i veckan på inredning och möbler som de sedan visar upp och plötsligt så är man inte alls nöjd med hur man har det själv.
Kram
Anne-Lie

Vit som snö said...

Nämen inte ska du avsky ditt hem!! Det ser otroligt vackert ut! Man blir nog alltid lite less på sitt eget hem emellanåt, tror det gäller även om man haft stooora summor att pimpa det med...
Jag gillar också fingerfärg;) Superkul!
Ha en mysig kväll!
Kram Cilla

Ett Vitare Hem said...

haha när mina två äldsta var små köpte jag fingerfärg och satte dem för att kladda men bägge två började grina för de ville inte få färg på händerna ;o)
Du har ett jättefint hem men jag tror alla ibland upplever den känslan du får....
Ha en fin vecka!
Kram/Lena

Trivsamma förändringar said...

Här har du också en till som inte gillar sladdar! Jösses vad det förstör ordningen i ett rum! Men det kan vara svårt att hitta lösningar för att få dem osynliga...! Snart är det tur för vårt tv-rum att få sig en upplyftning och då måste jag hitta nåt sätt att gömma/skippa apparater med sladd =)

Vad skoj det såg ut med fingerfärg!
Ha en mysig söndagkväll, kram Maria

♥ Fyra årstider said...

Tänk vad bra vi har det..du har det juvligt hemma. Tänker på alla i Japan som fått en flodvåg över sig..vi har inga bekymmer vi:)fast jag har massor vill göra just nu!
Kram Lotta

re.do said...

Du verkar ha ett superfint hem! Håller med andra som skrivit. Men det är klart jag även känner igen det där med att ändra saker och ting... Jag vill ändra direkt något blivit klart! Knäppt, ja kanske det. Men sådan är jag... Förresten så hinner jag inte ens saker klart innan jag ändrat mig ;) Tjingeling!

Jejje said...

vilken mysig o fin blogg du har:))
vitt......så vackert.Beundrar ditt rum.....-jagtittar gärna in igen/jejje

Ewa said...

Hej, tack för dina härliga inlägg och underbara bilder!! Jag blir sååå inspirerad o glad av o kika in till dej!!
Sladdar måste man ju ha men de är tråkiga...jag brukar måla dem i samma färg som väggen så "smälter dom in lite i af"
Ha en fin dag
Kram
Ewa